ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje zene koje ne vrede nista, nemaju nista u glavi,bez ukusa i totalno bezvredne u svakom smislu.
Obicno specene plawe fufice koje izgledaju sa tonom sminke ko piletina na steroidima...ono sto prodaju u meku :lol:
Normalno da takve zene mogu da privuku samo takvog istog pavijana suprotnog pola, I da im je mera sexa i kvaliteta istog da je poprska po nekoj od rupica.
Svaka krpica pa bila i roze nadje zakrpicu.:heart:

mož da cviliš kolko oćeš đomlice, te fore lep/a je glup/a su ništa drugo nego budalaštine kojima se rugobice teše
evo fejt recimo je pokazala da je bar dvaput pametnija od čupke, ti si dokazo da si iako ružniji bar dvaput gluplji od mene
znači vaš mali svet samoodbrane je čista fikcija i potpuno je ok da se ljutiš

pa moram da te zovem 'mila' kad si tu i cekas me ...vidis kako si odma drotrcala da mi repliciras :lol: ko neko lepo dresirano kucence

pogledaj vreme pisanja tvog posta i nakon koliko vremena si dobila moj odgovor a pogledaj kojom brzinom si ti meni replicirala ..sad ne znam da li se lozis na tenija posto vidim da bas predano pratis njegovu temu ....msm ako se lozis sto ti je glupo da to kazes ...ili mozda pucas na mene ili mozda zelis trojku sa nama zato sto smo lepi :lol:

elem opet nisi imala nista da kazes na temu osim da pokazes da ti je povredjena sujeta :mrgreen:
jeste lozim se i na njega i na tebe i na sve vas virtuelne lepotane i yebace foruma krstarice, sve si pogodila :lol:

dutjqo, aj odjebi iz reputacija, reci što imaš otvoreno ko čovek
ako si čovek misim :lol:

dutjqo.. ono danas nije bilo qaranje... ono je bilo razvaljivanje... :hahaha:

dutjqo nezni pesnik :rotf:

- - - - - - - - - -

Postoje zene koje ne vrede nista, nemaju nista u glavi,bez ukusa i totalno bezvredne u svakom smislu.
Obicno specene plawe fufice koje izgledaju sa tonom sminke ko piletina na steroidima...ono sto prodaju u meku :lol:
Normalno da takve zene mogu da privuku samo takvog istog pavijana suprotnog pola, I da im je mera sexa i kvaliteta istog da je poprska po nekoj od rupica.
Svaka krpica pa bila i roze nadje zakrpicu.:heart:

fufice uvek nadju fufonju :lol:

evo clanak samo za tenzisu :rumenko: udri sad po dureksima, clancima i ostalim dusmanima! :evil:
http://www.b92.net/zivot/sex.php?yyyy=2013&mm=04&dd=03&nav_id=701645

Па ок, али исто тако имаш и разних профила људи, није свакоме исто, и нису свима исте ствари сјајне.. Имаш људе који имају проблем са везивањем, који су затворени итд итд, и шта сад, то значи да никад нису имали добар секс у животу? Ј б г ево ја не верујем никоме на свету, апсолутно, и сад то значи да никад нећу имати добар секс? Ово можда код неких и јесте тачно, али сад тврдити у толико великом проценту..

e vidis mila u ovom slucaju je totalno nebitno da li sam i koliko sam ja skromna ...bitno je da je post tu sa odredjenom namerom ... a to je da se na isti upecaju ovi koje pucaju neki kompleksici ...i eto vidis sta se desi.jedna recenica i pade tvoja maska 'cool ribe' ...ti se uhvati za moj post postade neko ko pecka iz coska i provocira a zanemari temu na koju nisi ni imala sta da kazes sem sto si izbacila taj link sa glupavom izlizanom forom sa nekim anketama ...inace skromnost ne smatram vrlinom...smatram da je skromnost odlika slabih i manje ambicioznih ljudi

tema je sex ...kad ukapiras da se liku ne dize na tebe samo zato sto te voli, vec sto se nalozio na tebe jer ga fizicki privlacis i kad skapiras da je sex potreba

i da sex nije bajka o ljubavi, braku, deci, vezivanju ..i da je za dobar sex dovoljno da postoji fizicka privlacnost, strast i zelja ...

pa se onda zapitaj da li bi mogla da imas sex sa nekim skotom koji te ne lozi fizicki i kakav bi to sex bio i da li bi pre imala sex sa zgodnim frajerom ili sa nekim ko je eto ruzan i romantican

pokusaj pa se onda javi

A koja iole svesna devojka/žena želi da ima seks sa skotom koji je ne loži fizički? Zašto bi to IJEDNA pokušavala?
Pa nije seks prisila, nti udovoljavanje zgodnom skotu, nego rezultat obostrane želje.

Seks je potreba za isključivo zgodnim partnerom, pri čemu "zgodan" ima univerzalne odrednice?
Podrazumeva se da će se neko, ko se zaljubio (voli), biti fizički naložen. Majkumupoljubim, pa ljubav i počinje estetikom, ali je estetika individualno poimanje lepog.
Ili mi ovde ne pričamo o ljubavi (a tako glasi tema), nego o prostoproširemom pražnjenju?
E, za to čak nije potrebna ni estetika, nego estradiol.

mož da cviliš kolko oćeš đomlice, te fore lep/a je glup/a su ništa drugo nego budalaštine kojima se rugobice teše
evo fejt recimo je pokazala da je bar dvaput pametnija od čupke, ti si dokazo da si iako ružniji bar dvaput gluplji od mene
znači vaš mali svet samoodbrane je čista fikcija i potpuno je ok da se ljutiš

tenzisha PA kakav si ti to muskarac koji stalno sam sebe reklamira :(
"lep sam lep sam lep sam"
tako zenice idu od teme do teme ( I to posebno one nesigurnije streberke gaborke)
covece bre nemoj da nas blamiras
ili jesi ili nisi...laf...sta ima koji q stalno da vrsis samopromociju,
nije ti to muzevno bre :(

A koja iole svesna devojka/žena želi da ima seks sa skotom koji je ne loži fizički? Zašto bi to IJEDNA pokušavala?
Pa nije seks prisila, nti udovoljavanje zgodnom skotu, nego rezultat obostrane želje.

Seks je potreba za isključivo zgodnim partnerom, pri čemu "zgodan" ima univerzalne odrednice?
Podrazumeva se da će se neko, ko se zaljubio (voli), biti fizički naložen. Majkumupoljubim, pa ljubav i počinje estetikom, ali je estetika individualno poimanje lepog.
Ili mi ovde ne pričamo o ljubavi (a tako glasi tema), nego o prostoproširemom pražnjenju?

estetika nije individualno poimanje lepog, ne znam zašto toliko vas insistira na tom bajatom klišeu
ukus ili imaš ili nemaš

i ne, ovde ne pričamo o ljubavi

ovo sto borka rece ziva je istina...meni stalno govore da sam neopevani skot a posle bude nisi skot ali me uzasno nerviras a posle bude ti nis' normalan i na kraju se zavrsi sa joj budalo upiskicu se :lol:

tako zenice idu od teme do teme ( I to posebno one nesigurnije streberke gaborke)
covece bre nemoj da nas blamiras
ili jesi ili nisi...laf...sta ima koji q stalno da vrsis samopromciju,
nije ti to muzevno bre :(

a što ti imaš potrebu da juriš za mnom i kevćeš? kakav muškarac to radi?
gledaj brate lepo svoja posla, kapiram nemaš čime da se pohvališ i to je ok, ja tebe nisam ovde ni primetio dok nisi počeo da mi se kačiš iz ljubomore
furaj sinak, nebitan si krajnje

- - - - - - - - - -

ovo sto borka rece ziva je istina...meni stalno govore da sam neopevani skot a posle bude nisi skot ali me uzasno nerviras a posle bude ti nis' normalan i na kraju se zavrsi sa joj budalo upiskicu se :lol:

ae čikice ne kaki

- - - - - - - - - -

Па ок, али исто тако имаш и разних профила људи, није свакоме исто, и нису свима исте ствари сјајне.. Имаш људе који имају проблем са везивањем, који су затворени итд итд, и шта сад, то значи да никад нису имали добар секс у животу? Ј б г ево ја не верујем никоме на свету, апсолутно, и сад то значи да никад нећу имати добар секс? Ово можда код неких и јесте тачно, али сад тврдити у толико великом проценту..

brate, BE DEVET DVA i sve je rečeno

:lol:
pa po tebi svi ovde su ljubomorni na tebe
meni si ti jako zabavan a bas me briga dal si lep il ne, ali stvarno
missim...sta ja iam od toga jbote? nisi riba pa da te jurim
ali znam da ti to ne mozes da skapiras :(

estetika nije individualno poimanje lepog, ne znam zašto toliko vas insistira na tom bajatom klišeu
ukus ili imaš ili nemaš

ako ne pricamo o ljubavi sto si dao temi naziv ljubav? mislis da ces nekoga nasamariti da je pogleda i kaze, pih opet qaranje...a znas dobro da 90 posto ljudi samo o ljubavi razmislja i potrebi da nadje nekog svog dvojnika pa makar i na kratko pa ako treba i u formi taslacenja... ako mislis da kenjam nemoj pitati splavarke sta ih zanima u zivotu, jer splavarki je 0,5 posto spram ostale zenske populacije.... razgovaraj sa normalnim zenama a takvih moj dutjqo za divno cudo ima kolko zelis....

cikice :rotf:

- - - - - - - - - -

dutjqo me podseca na pepeljugu...al onu zlu :lol:

ako ne pricamo o ljubavi sto si dao temi naziv ljubav?

iz zebancije, jesi slep

mislis da ces nekoga nasamariti

pa da, nasamario sam ih nekoliko naslovom

da je pogleda i kaze, pih opet qaranje...a znas dobro da 90 posto ljudi samo o ljubavi razmislja i potrebi da nadje nekog svog dvojnika pa makar i na kratko pa ako treba i u formi taslacenja... ako mislis da kenjam nemoj pitati splavarke sta ih zanima u zivotu, jer splavarki je 0,5 posto spram ostale zenske populacije.... razgovaraj sa normalnimzenam a takvih moj dutjqo za divno cudo ima kolko zelis....

a splavarke su nenormalne?
sve ostale su normalne? jer nisu splavarke?

koji si ti gafer :lol:

- - - - - - - - - -

dutjqo me podseca na pepeljugu...al onu zlu :lol:

čikice i ostale devojčice - niko vas nije zvao na temu, sami ste došli i krenuli u prozivku pa dobili po pichki i kompleksima
što sam ja zao, ja se u stvari branim :lol:

ukus ili imaš ili nemaš

Pusti nju da odgovori.

p.s. Ono što je lepo tebi nije obavezno lepo i nekom drugom. ;) To je temelj problema esetetike, star par stotina godina. Pa me zanima ko će ovde, na forumu, dati novi koncept univerzalnog "ukusa".

ukus ili imaš ili nemaš

ovo sam copy tenijev post jer me mrzi da se ponavljam

a isto me mrzi da glumim ovde nekog porosvetitelja

sve sto sam imala da kazem rekla sam u prdhodnim postovima .... samo neko ko je malo ogranicen nece shaviti point mog pisanja

kapiram da te je zbunio naziv teme

iz zebancije, jesi slep

pa da, nasamario sam ih nekoliko naslovom

a splavarke su nenormalne?
sve ostale su normalne? jer nisu splavarke?

koji si ti gafer :lol:

- - - - - - - - - -

čikice i ostale devojčice - niko vas nije zvao na temu, sami ste došli i krenuli u prozivku pa dobili po pichki i kompleksima
što sam ja zao, ja se u stvari branim :lol:

vis da mozes da pises normalno kad os.... i jos da budes duhovit pa i malko elokventan... :lol: jedino ti ovo na kraju ispada iz koncepta jer identifikujes tvoje stanje pa ga saljes meni u prenesenom smislu koga bi da se lisis jer ne mozes posto si posto zavisnik od ovoga :lol:

cujemo se nocas mozda napisem neki fin postic, al bas o ljubavi...

Pusti nju da odgovori.

p.s. Ono što je lepo tebi nije obavezno lepo i nekom drugom. ;) To je temelj problema esetetike, star par stotina godina. Pa me zanima ko će ovde, na forumu, dati novi koncept univerzalnog "ukusa".

ono što je lepo meni lepo je svim normalnim ljudima
ako je nešto ružno nekome lepo onda je taj neko poremećen

možemo da se razlikujemo samo dotle dokle je meni nešto lepo malo manje lepo od nečega što je tebi lepo i obrnuto

drugo, nešto što nije lepo može nekome da bude privlačno pa da se on onda istripuje da je to lepo
ali to je trip ko što rekoh i subjektivno koje nadvlada objektivno, u svakom slučaju nenormalno

ukus ili imaš ili nemaš

ovo sam copy tenijev post jer me mrzi da se ponavljam

a isto me mrzi da glumim ovde nekog porosvetitelja

sve sto sam imala da kazem rekla sam u prdhodnim postovima .... samo neko ko je malo ogranicen nece shaviti point mog pisanja

kapiram da te je zbunio naziv teme

Nisam zbunjive prirode. A teško da sam ograničena.
Doduše, ružna sam, pa možda zato ne shvatam svrhu coipy/paste postova.
Ako si imala šta da kažeš, čemu prepisivanje već (tuđeg) napisanog?

vis da mozes da pises normalno kad os.... i jos da budes duhovit pa i malko elokventan... :lol: jedino ti ovo na kraju ispada iz koncepta jer identifikujes tvoje stanje pa ga saljes meni u prenesenom smislu koga bi da se lisis jer ne mozes posto si posto zavisnik od ovoga :lol:

cujemo se nocas mozda napisem neki fin postic, al bas o ljubavi...

pa dobro, ako ti misliš da ja tebe prozivam mojim stavovima onda mi je žao ali moraćeš da ih zgutaš
ja se bar ne služim ad hominemom na temi generalno
iako vi to tako shvatate, vi koji niste lepi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back