ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepi imaju redovan seks u kontinuitetu, dakle uvezban, sa jasno iskazanim i definisanim zeljama, ako gledamo prosek.

Ruzni imaju ad hock seks, neredovan, i samim tim manje kvalitetan posto je za pripadnijke ove kategorije ljudi cesto i nepoznat u svakom obliku u praksi.

Najbolji seks imaju slatki, posto oni na sve ostavljaju utisak. (ima ljudi slabih na njih, koji bi ih gnjavili u krevetu po ceo dan, a ima i onih kojima idu na zivce, sto je sasvim dobra osnova za sado mazo odnos ili grublji seks generalno)

Eto vam ekspertiza. Porfesorski pozdrav.:lol:

:mrgreen:

Mili Boze cuda velikoga, ala sam pametnu stvar probesedio, sunce mu poljubim da mu poljubim kad se samo setim.

pa to I nije za poredjenje
ti nemas nista od toga sto ti neko kaze da si lep/ruzan
od ruku ima koristi

ma nevazno je i meni da li si ko muskarac lep ili ruzan, ali tvoj post se odnosio na zenu i na onu kao fole mudru izjavu od onog nekog ... ako uzmemo da je ljepota ta koja se cijeni bolje biti 3 decenije lijep nego 8 decenija ruzan ... kao sto je bolje biti srecan pa umrijeti takav nego citav zivot nesrecan i sa artritisom

i da ponovim ovo misljenje je za zene, znam x muskaraca koji su ruzni al im tako nesto bolje pristaje

ma nevazno je i meni da li si ko muskarac lep ili ruzan, ali tvoj post se odnosio na zenu i na onu kao fole mudru izjavu od onog nekog ... ako uzmemo da je ljepota ta koja se cijeni bolje biti 3 decenije lijep nego 8 decenija ruzan ... kao sto je bolje biti srecan pa umrijeti takav nego citav zivot nesrecan i sa artritisom

i da ponovim ovo misljenje je za zene, znam x muskaraca koji su ruzni al im tako nesto bolje pristaje

odakle ti da je lepota preduslov za srecu
pogotovo kod zena je najcesce obrnuto

ko je to rekao ... samo sam ti napravio poredjenje ... a ruzne zene vremenom postaju mozda cak i srecnije, jer su pomirile da ih je zivot zajebao

pa evo opet kazes "zivot ih zayebo" missim wtf?
sise se otegnu, lice izoblici,zene mngo brze propadnu, pogotovo ako su lepe se razlika vise vidi s godinama
yebesh zivot ako ti najvaznije da budes ziv samo kad imas 20-30 I neku
to nije problem izgleda nego u glavi

s obzirom da si ti lep, biće da nemaš nikakav seks, misim nije kvalitetan...misim ne konkretno ti, nego uopće vi lepi i lepuškasti...
ružni ljudi imaju bolji seks jer nisu opterećeni svojim izgledom, misim nisu narcisoidni...(s obzirom da sam ja ružan, trebo bi jelda logično da iam dobar seks, ali ja sam vidiš izuzetak)...:/
naravno, najbitnija je dužina kite, al računam da treba dotle stići...pa aj ko računam tu valjda igra ulogu i žvaka, misim priča...misim utisak koji ostavite na nju, ovako kao osoba, misim jel imaš hariznu i to...
muka mi je od tih prica ..ruzni bolji u krevetu zato sto se vise trude msm ....valjda je logicnije da oni koji imaju vise samopuzdanja imaju i bolji sex ...a vise samopuzdanja naravno imaju lepi ljudi :mrgreen:
DeeLite ja prosto ne mogu da verujem koliko gluposti si napisao gore .... :lol:

QUOTE=Tension;24912767]

samo će nesposobnjaković da računa i očekuje od žene skil u krevetu... pravi muškarac je dočepa i menhendluje kako mu se sviđa
nema tu prostora za njen gaf, ona radi kako joj se kaže/naredi/odredi

[/QUOTE]

:rumenko::malav:

nisam mogla da citam sve ..zakacih se za ova dva posta ....vidim da neki ne mogu da razdvoje sex od emocija ....postoji razlika izmedju vodjenja ljubavi i seksa ..ja smatram da je strast nuzna za dobar seks dok emocije nisu ..fizicka privlacnost je preduslov za dobar seks i naravno da cu se pre naloziti na lika koji dobro izgleda ...zamislite seks sa nekim ko vas ne privlaci fizicki
konkretno u mom slucaju sve pocinje od fizickog izgleda...(nisam neka koja skace iz kreveta u krevet i da me ne shvatite pogresno uvek mi je bio bolji sex osobom koju volim ako je to sex a ne vodjenje ljubavi :mrgreen: )

postoji moć u fizičkoj privlačnosti suprotnom polu, najjači najbolji oblik moći, kad znaš da imaš taj uticaj nad masama, pa nisu žene lude da bacaju milijarde godišnje na plastičnu industriju kozmetičku i ostale

sise se otegnu, lice izoblici,zene mngo brze propadnu, pogotovo ako su lepe se razlika vise vidi s godinama
ma ajde de ... i ja raspravljam sa likom koji misli da je za zenu bolje biti ruzna nego lijepa .. ma
uostalom ne moze biti ni svejedno ....

- - - - - - - - - -

muka mi je od tih prica ..ruzni bolji u krevetu zato sto se vise trude msm ....valjda je logicnije da oni koji imaju vise samopuzdanja imaju i bolji sex ...a vise samopuzdanja naravno imaju lepi ljudi :mrgreen:

QUOTE=Tension;24912767]

samo će nesposobnjaković da računa i očekuje od žene skil u krevetu... pravi muškarac je dočepa i menhendluje kako mu se sviđa

nisam mogla da citam sve ..zakacih se za ova dva posta ....vidim da neki ne mogu da razdvoje sex od emocija ....postoji razlika izmedju vodjenja ljubavi i seksa ..ja smatram da je strast nuzna za dobar seks dok emocije nisu ..fizicka privlacnost je preduslov za dobar seks i naravno da cu se pre naloziti na lika koji dobro izgleda ...zamislite seks sa nekim ko vas ne privlaci fizicki
konkretno u mom slucaju sve pocinje od fizickog izgleda...(nisam neka koja skace iz kreveta u krevet i da me ne shvatite pogresno uvek mi je bio bolji sex osobom koju volim ako je to sex a ne vodjenje ljubavi :mrgreen: )[/QUOTE]

ljubim sta god da si napisala :cmok:

ajde cao i nemojte ni vas dvoje raspravljati o tome da li je bolje biti lijepa ili ruzna

barvo curo :cmok:

konkretno u mom slucaju sve pocinje od fizickog izgleda...(nisam neka koja skace iz kreveta u krevet i da me ne shvatite pogresno uvek mi je bio bolji sex osobom koju volim ako je to sex a ne vodjenje ljubavi :mrgreen: )

fala qurtzu najzad neko ko je lep da posvedoči u korist istine

pa kad omatoriš pomiriš se sa sudbinom i kreneš da namičeš komplekse, to se đomlice zove kriza srednjih godina ako nisi znala
i to je normalno
e sad, bedak je kad ružni krizu srednjih godina dožive u pubertetu
sećaš li se ti tih momenata i kakve je posledice to na tebe ostavilo? misim sem što lupaš gluposti :lol:

- - - - - - - - - -

vite nju kako sa prezirom gleda na gabore

http://images2.fanpop.com/image/photos/9600000/Megan-Fox-masquerade-9683763-1701-2560.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back