ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma da kao imao sam kosmichkog ebacha e onda sam ga zaboravio i ozenio se
to ne postoji
ebacicu
mislim jedino da je zakopash u zemlju

Ok, posteno, kod vecine tih koji su previse racionalni u odluci o vezi je stvar u tome da nikada nisu osecali tako nesto, tu vrstu potpunog prepustanja. Ali jagodice, ima i onih koji to svesno odbijaju, cak i kada osete to. Ljudi su mnogo razliciti, svako ima neke svoje prioritete i neka svoja misljenja. Plus, uracunaj u tu da je moguce da se ljudi u svemu ostalom osim u tome uopste i ne poklapaju, i onda je lose da takvi budu tu nesto u vezi.

Ја ти кажем да је у томе будућност, а ти види.. Пази.. Имаш гомилу пи*ко-паћеника, да су редовни код већ поменутих они би за преговарачким столом били егал, не би морали да ломе кичму и блате достојанство за комад пи*ке, овако играш своју игру.. Плус не фолирају се, не глуме да те "воле" ниси им "посебан" и све остале глупе приче које ваљате, и на крају те мање коштају него овако да си се бавио глупостима регуларним.

pa pazi
iznajmiti prostitutku je ok za nevine, eventualno adolescente
ali ako normalna osoba radi to, pod uslovom da je takve stvari iskljucivo ne uzbudjuju, je za mene pickopacenicki

muškarac koji voli analni seks sa muškarcem je *****
muškarac koji voli analni seks sa ženom nije

- - - - - - - - - -

ma ko da ti pa znaš šta voliš :lol:

prvo taj anal nije nikakav tabu
drugo i ponekad je zdrav za samu fiziologiju
trece neprijatan je
cetvrto muskarci koji to vole jesu latentni ******
to se brane samo time kako je usko kako je perverzija i ostalo

Ok, posteno, kod vecine tih koji su previse racionalni u odluci o vezi je stvar u tome da nikada nisu osecali tako nesto, tu vrstu potpunog prepustanja. Ali jagodice, ima i onih koji to svesno odbijaju, cak i kada osete to. Ljudi su mnogo razliciti, svako ima neke svoje prioritete i neka svoja misljenja. Plus, uracunaj u tu da je moguce da se ljudi u svemu ostalom osim u tome uopste i ne poklapaju, i onda je lose da takvi budu tu nesto u vezi.

pa kome ti trebas ako ces se ceo zivot secati tamo te neke mare kosmichki seks? ok kao niko nece provaliti da je se secas
ali ako si s nekim u braku taj ce te upoznati i znace da mislis na tu maru i ne znam, to je vec shiti
pojedu ljudi svasta i naviknu se
aj i nemam neku poentu (:

pa pazi
iznajmiti prostitutku je ok za nevine, eventualno adolescente
ali ako normalna osoba radi to, pod uslovom da je takve stvari iskljucivo ne uzbudjuju, je za mene pickopacenicki

Види мићко, боље ти је 100х трошити паре на нешто него живце.. Паре ћеш да зарадиш опет, живце мало теже.. И на крају ти на исто дође.. Шта ја то имам од неке тамо што нећу добити на тај начин? Шта? "Волеће" ме? хахаха немој бре...

Пи*копаћенички је јурити неку тамо и савијати кичму, зато што се тако постаје полигон за манипулацију... Ја овако неку могу да опалим ако хоћу, а и не морам ако нећу, дакле све од мене зависи и само од мене, а кад имам карте у рукама ај да видим ко ће да ме добије у игри, и ко ће да извуче нешто од мене.

Tako je potpuno predavanje:Ako je dovoljno moćan može da ga stavi gde god želi, njegova želja za mene zapovest.
Ali mora da bude moćan, kad me pogleda da nema pogovora. Nisam ja kriva što su retki tako moćni na taj neki način koji ja volim.

Znaci da pricas o nekom imaginarnom tipu i odnosu sve vrijeme jer si sama potvrdila da takvog jos nisi upoznala i takvo nesto dozivila.

trece neprijatan je

ajmo ovako
jel ti kad snimiš lika popričate pa se izložiš na njega, jel mu u kom momentu u toku razgovora i upoznavanja vidiš go ******?

trece neprijatan je

pa dobro, jesu, kad te bude decko zaskakao analno ti kreni da ga zaebavas da je latentni ***** pa ce mu verovatno biti strava

- - - - - - - - - -

a on kaze ma nisam volim i decake

trece neprijatan je

koji vole najvise to - (ja bih dodala)....znaci i ja sam se naslusala cak od muskog pola za to sto pricas...ne znam jos uvek sta da mislim ...:mrgreen:

Види мићко, боље ти је 100х трошити паре на нешто него живце.. Паре ћеш да зарадиш опет, живце мало теже.. И на крају ти на исто дође.. Шта ја то имам од неке тамо што нећу добити на тај начин? Шта? "Волеће" ме? хахаха немој бре...

Пи*копаћенички је јурити неку тамо и савијати кичму, зато што се тако постаје полигон за манипулацију... Ја овако неку могу да опалим ако хоћу, а и не морам ако нећу, дакле све од мене зависи и само од мене, а кад имам карте у рукама ај да видим ко ће да ме добије у игри, и ко ће да извуче нешто од мене.
ti imas pare a ona je prostitutka :lol:

ne nego pokazatelj iskustva i širine u seksu
a šojka kaže da je čarobnica seksa, vidiš kako se hvali da zna sve

a nije ga primila u čmarić
pa o čemu mi pričamo onda :lol:
Ne, ti se hvališ da si opaki jebach koji voli balvane, jer muškarac je taj koji je prevrće kako hoće i sve radi a ona samo treba da leži i da mu sve dozvoli.Tvoje reči parafrazirane.
Dobre u seksu su one koje učestvuju aktivno kao i muškarac i nikako ne može značiti da će tebi seks sa gore opisanim balvanima biti bolji jer možeš sve nego sa ovom drugom vrstom.
Ova druga može da te izbezumi da ne znaš kako se zoveš, da li će biti oralni ili analni seks ili nešto treće je stvar želja i ukusa...

pa kome ti trebas ako ces se ceo zivot secati tamo te neke mare kosmichki seks? ok kao niko nece provaliti da je se secas
ali ako si s nekim u braku taj ce te upoznati i znace da mislis na tu maru i ne znam, to je vec shiti
pojedu ljudi svasta i naviknu se
aj i nemam neku poentu (:

Jeste shit, ali to se ne govori, i taj neko ce tesko to saznati. Sta ti ti mislis, cemu sluze sva ona foliranja sebe, potiskivanja, racionalizacije i ostali mehanizmi odbrane? Ali da, ovaj svet bi bio lepse mesto kada bi sa nekim sa kim se zivotno poklopis, poklopis i iracionalno, u potpunosti. Ali jbga Jagodice, to niju uvek moguce. Ili mozda ljudi sami naprave da to nije moguce, nije sad ni bitno. Zato ti i sluze ti odbrambeni mehanizmi u psihe.

Jeste shit, ali to se ne govori, i taj neko ce tesko to saznati. Sta ti ti mislis, cemu sluze sva ona foliranja sebe, potiskivanja, racionalizacije i ostali mehanizmi odbrane? Ali da, ovaj svet bi bio lepse mesto kada bi sa nekim sa kim se zivotno poklopis, poklopis i iracionalno, u potpunosti. Ali jbga Jagodice, to niju uvek moguce. Ili mozda ljudi sami naprave da to nije moguce, nije sad ni bitno. Zato ti i sluze ti odbrambeni mehanizmi u psihe.

ma to je dobro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back