ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za ovakve bajke je potrebno da ne samo žene već ceo ljudski rod raskrsti sa gušterom u mozgu
što će se desiti malo sutra

mada istina jeste da guštera mnogo češće pridave patofne nego žene

tajna uspeha m/ž odnosa leži u seksu. sli ne u seksu u konvencionalnom smislu nego metaforično
pazi, u vezi, svakoj vezi, uvek neko nekoga jebbe
sad, ako je zdrava veza onda muškarac jebbe ženu a ako je neka patologija u pitanju onda žena jebbe muškarca, pije mu krv
ovaj drugi vid veze ne odgovara ni jednom ni drugom u suštini pa takve veze ne opstaju duže vreme
još kraće opstaju veze gde niko nikog ne jebbe jer u tom slučaju muškarac će da ide da traži nešto da jebbe a žena nekoga da je jebbe

'jebbe' uvek shvatati u prenesenom značenju naravno

šta sve to konkretno znači? to sve konkretno znači da bajke za decu i omladinu čiji odsjaj videh i u tvom i u postu koji si citirala su samo to - bajke

lepo osmisljeno. mada, kod zaista zrelih ljudi, sa minimalnom dozom komplekasa, to jebbanje je uvek najminimalnije.

al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta :lol:
Ti si ovu temu ovu temu napisao da bih te ja zajebavao. Što ću i da učinim. Ali sutra. :)

Inače da odgovorim direktno. Bolji je seks sa dobrom i lepom ribom. Samo je pitanje šta je kome dobro i lepo. Pod uslovom da je sve ostalo isto.
Međutoa, neverovatno je kako iz nekih drugih, a ne fizičkih razloga, seks može biti fenomenalan bez obzira na fički izgled.

Neki šataro iskusni bi rekli da je najbolja kombinacija lepa+glupa. A, šatro iskusnim treba verovati. Jer njima su sve glupe, ali ne i lepe.:lol:
Inače, zašto skrnaviti tako lep soficistiran naziv teme...............

Izgled nema baš nikakve veze sa spretnošću u krevetu.i

..ako je neko napaljena sirovina može svoj izgled da okači sebi o rep.

a šta ako je neko napaljena sirovina izgleda ko bog a prede vam na uvce ko sami đavo, šta onda? jel prodajete dušu il se držite vaših čvrstih principa?
misim...ja odgovor znam, oću da vidim dal ste u stanju da priznate istinu il vam rezultati procesa introspekcije čačkaju ego pa radije zataškavate hehehe

a šta ako je neko napaljena sirovina izgleda ko bog a prede vam na uvce ko sami đavo, šta onda? jel prodajete dušu il se držite vaših čvrstih principa?
misim...ja odgovor znam, oću da vidim dal ste u stanju da priznate istinu il vam rezultati procesa introspekcije čačkaju ego pa radije zataškavate hehehe

Ti pokušavaš da spojiš blistavi um sa sirovinom a to ne postoji..

Takodje potcenjuješ seksualnost muškaraca koji nisu upadljivi histerični agresivni u ispoljavanju svoje seksualnosti kao siroviji primerci.

ma jesam i imam nego vas zebavam ovde sve

Ostavljam malenu mogućnost da se ovde ložikaš malo više, što je ok, ovo je forum, ali realno ne može ovde niko dugo da sakriva svoju pravu ličnost,
koliko god se igrao, folirao i pokušavao da ostavi utisak.Sigurna sam da si sirovi bachje i ništa drugo.
Ok, izgled, ok životinjska energija, to je poželjno ali si, neko ti je lepo rekao, mislim marlon, samo meso sa svojim stavovima. : ))

Ostavljam malenu mogućnost da se ovde ložikaš malo više, što je ok, ovo je forum, ali realno ne može ovde niko dugo da sakriva svoju pravu ličnost,
koliko god se igrao, folirao i pokušavao da ostavi utisak.Sigurna sam da si sirovi bachje i ništa drugo.
Ok, izgled, ok životinjska energija, to je poželjno ali si neko ti je lepo rekao, mislim marlon samo meso. : ))

ma dutjqo lupetara, on bi voleo da sam ja ženama samo meso al to tako kod vas ne funkcioniše, pogotovo ako sam ja u pitanju
misim... ja idem na to da budem sirovi bačje al šta ja mogu kad se ženske isprimaju pa ih odradi emo
u životu mi se nije desilo da bambusam žensku duže od mesec dana a da se nije zaljubila
u šta, u sirovo meso?
ne znam baš

s druge strane, ja se ne zaljubljujem jer žene i jesu sirovo meso :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back