ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rekoh, i ponovicu.
ni blizu.
ni metafizicki, ni fizicki, ni intelektualno, ni duhovno. ni dusom ni srcem.
nazalost, tih hladnih je uvek vise. al nisu krivi..taki im horoskop. ne moze covek sve u zivotu..ili, moze samo mali broj..
velika vecina je naprosto mrtva.
jedan manji deo, ima veoma razvijene neke delove licnosti..naustrb nekih drugih..
a samo retki, samo retki, koriste sve svoje potencijale..ili makar veci deo.

..nije ni led što je nekad bio...:flert:

endres-pandora.jpg

Prilozi

• 177947-15-6800.jpg
    177947-15-6800.jpg
    101,6 KB · Pregleda: 10
Naravno da je sve jednostavno i u ljubavi i u sexu, jer ako se tu enormna energija troši i ulaže, čovek gubi istinsku nadgradnju kao duhovno biće. Preterivanje u prijatnim emocijama (ljubav) ili u osećajima (sex) čoveka degradira na drugim planovima.

Tada etika i estetika izostaju kao način života. Viši stilovi se ne razvijaju i kržljaju. Dolazi do parcijalne dekadencije, a posle i do psihofizičkog urušavanja.

~~~
npr.Hrana i gojaznost (izuzmimo bolesne). Postoje ljudi koji trpaju u sebe hranu i oni koji to prefinjeno i sa uživanjem poklanjaju preveliku pažnju. Oba tipa su debeli. Takav je slučaj sexa i ljubavi !!

npr.Posao : Sami dopišite

npr.Profesija ....

npr.Zarada ...

itd...

Poslednja izmena:
..plus što mi se čini da je sve tako jednostavno da prosto moramo da ga iskomplikujemo jer bi bilo dosadno da nemamo tu potrebu...:lol:

Nije ni jednostavno. Kada saberes sve minuse i pluseve, pa dodas ego i frustracije, pa sve pomnozis datumima i na kraju dobijes neslaganje sa cinjenicama, shvatis da je ta razlika velika nepoznanica umesto koje ulazes dzokera i jos, ako je poslednji, pa ga ne ulozis i moras sve ponovo ili ga ulozis, a on nije dovoljan ceo racun pada u vodu.
Tako da jednostavno znaci samo jedno zaletis se i skocis ni previse ni premalo, tek samo da uhvatis korak koji si negde zaboravila.
Ja ga iskomplikovah, a ti vidi da li je jednostavno ili prosto.:)

Ljubav je u zatrpanim tragovima, prikriveni svet, od silnih rijalitija suda oko nas, gde sve pršti od vulgarne sexualnosti, promiskuiteta i silovanja.

U takvoj tehnološkoj civilizaciji se ne ceni umetnost, već tehnika, ne ceni se iskrenost, već podlost, ne umerenost, već pohlepa ...itd.

~~~

Kraj isforsirane civilizacije IMETSTVA i tzv. filozofije vulgarnog materijalizma IMATI !

Osveta civilizacije BIVSTVA dolazi po svoju naplatu koja se zove BITI (a, ne imati) .... :manikir:

Ljubav je u zatrpanim tragovima, prikriveni svet, od silnih rijalitija suda oko nas, gde sve pršti od vulgarne sexualnosti, promiskuiteta i silovanja.

U takvoj tehnološkoj civilizaciji se ne ceni umetnost, već tehnika, ne ceni se iskrenost, već podlost, ne umerenost, već pohlepa ...itd.

~~~

Kraj isforsirane civilizacije IMETSTVA i tzv. filozofije vulgarnog materijalizma IMATI !

Osveta civilizacije BIVSTVA dolazi po svoju naplatu koja se zove BITI (a, ne imati) .... :manikir:

i to je neka vrsta ljubavi :lol:

rekoh, i ponovicu.
ni blizu.
ni metafizicki, ni fizicki, ni intelektualno, ni duhovno. ni dusom ni srcem.
nazalost, tih hladnih je uvek vise. al nisu krivi..taki im horoskop. ne moze covek sve u zivotu..ili, moze samo mali broj..
velika vecina je naprosto mrtva.
jedan manji deo, ima veoma razvijene neke delove licnosti..naustrb nekih drugih..
a samo retki, samo retki, koriste sve svoje potencijale..ili makar veci deo.

bio sam ko zishka vreo al me zhene razladjivale vremenom

sta vam je bre decaci, samo polako ..znate da ne mozemo bez vas:lol:

:kafa: ... ništa bez maženja , omatorilo se ...

- - - - - - - - - -

odo da se namazem blatom i sa gavez mast da prodje :sad2:

nema male dece da te gaze kad je najpotrebnije...a kad ne treba samo urlaju ko ludaci :hahaha:

Namaži se čokoladom, ako neko naiđe da se skloni od ove magluštine možda te i oliže ...:kuvar5: ... ili dodji kod mene na roštilj...

Back