Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..plus što mi se čini da je sve tako jednostavno da prosto moramo da ga iskomplikujemo jer bi bilo dosadno da nemamo tu potrebu...![]()

Ljubav je u zatrpanim tragovima, prikriveni svet, od silnih rijalitija suda oko nas, gde sve pršti od vulgarne sexualnosti, promiskuiteta i silovanja.
U takvoj tehnološkoj civilizaciji se ne ceni umetnost, već tehnika, ne ceni se iskrenost, već podlost, ne umerenost, već pohlepa ...itd.
~~~
Kraj isforsirane civilizacije IMETSTVA i tzv. filozofije vulgarnog materijalizma IMATI !
Osveta civilizacije BIVSTVA dolazi po svoju naplatu koja se zove BITI (a, ne imati) ....![]()

rekoh, i ponovicu.
ni blizu.
ni metafizicki, ni fizicki, ni intelektualno, ni duhovno. ni dusom ni srcem.
nazalost, tih hladnih je uvek vise. al nisu krivi..taki im horoskop. ne moze covek sve u zivotu..ili, moze samo mali broj..
velika vecina je naprosto mrtva.
jedan manji deo, ima veoma razvijene neke delove licnosti..naustrb nekih drugih..
a samo retki, samo retki, koriste sve svoje potencijale..ili makar veci deo.
Metafizički valjda ! Da !
Fizički: Ne ! Vreo sam i ne podnosim vrućinu !

ovim si eliminisao potencijalne forumske udvaracice jer nijedna nece da te nosi na dusi kad u vrelo leto resi da te zajashe![]()

sta vam je bre decaci, samo polako ..znate da ne mozemo bez vas![]()
... ništa bez maženja , omatorilo se ...odo da se namazem blatom i sa gavez mast da prodje
nema male dece da te gaze kad je najpotrebnije...a kad ne treba samo urlaju ko ludaci![]()
... ili dodji kod mene na roštilj...zar moze bez mazenja?... ništa bez maženja , omatorilo se ...
- - - - - - - - - -
Namaži se čokoladom, ako neko naiđe da se skloni od ove magluštine možda te i oliže ...... ili dodji kod mene na roštilj...

auu kakav je to sex bez mazenja..pih.ako se namazem cokoladom ima se sam olizem kolka mi jezicina
retko koja zrela zena ume a i oce da se mazi...zato je akcenat na mladje kojima je to ko lizanje cokolade![]()
..to je onaj brzinski...
.
A posle ovog na tenane, ako ide laganice sex ...
... pod uslovom da se završi sve u roku od 3 časa !Nije loš brzinski, ako odmah posle brzinskog ide onaj sex na tenane uz maženje.A posle ovog na tenane, ako ide laganice sex ...
Mislim da je tada sve ok ! ...... pod uslovom da se završi sve u roku od 3 časa !