gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
ljubav... sta to bese?
u mom zivotu postoji mnogo ljubavi, prema deci, prema samoj sebi, prema porodici, prijateljima, poslu, zemunu (
), prema ljubavi, prema svetu... prema partneru.
elem, najbitnije je razdvojiti strast od zaljubljenosti i strast i zaljubljenost od ljubavi, mada kad se svo troje poklope to je kao da ste dobili dzek-pot
ljubav je precenjena, ona je vise osecanje privrzenosti i navike prema nekome i nije toliko lepa kao zaljubljenost. msm da nista ne moze da zameni one leptirice u stomaku, klecanje kolena pri prvom poljupcu, blage grceve u telu kada zagrlite partnera. pa onda onaj deo kad u svakoj pesmi vidite njega/nju, kad vas sve podseca na to bice zbog koga gubite razum, ne jedete, ne spavate i cudno se osmehujete svima makar i komsiji policajcu sa prvog sprata
zaljubljenost i kasalj se ne mogu sakriti
zaljubljenost ne bira godine, staleze, skole, drzave, nacije, ona je sveprisutna svuda a najveca mana je sto ne traje citav zivot. dakle, zaljubljenost ima rok trajanja. posle sedmog neba dolazi ljubav.
ljubav je divna, ali kada se ugasi spasa vise nema, nije to razbijena vaza koju mozete zalepiti super lepkom. ljubav je nesto sto je lako odrzivo ako postoje dve osobe koje to zele. cim jedna osoba izgubi nit ljubav pocinje da se gasi. sporo i bolno najcesce. jos nisam upoznala nekog ko je prestao da voli preko noci, mada nam se nekad tako ucini. mada i od toga ima gore, glumiti ljubav, to je fakat najgora varijanta...
na kraju, mislim da ljubav ne moze stati u nekoliko recenica, pa ni na ovu temu, ni u jednu knjigu niti biblioteku, ljubav je nesto sto samo moze da se dozivi, nije bitno kad i nije bitno sa kim, bitno je da nekog volite jer ce i neko sigurno tada voleti vas
u mom zivotu postoji mnogo ljubavi, prema deci, prema samoj sebi, prema porodici, prijateljima, poslu, zemunu (
), prema ljubavi, prema svetu... prema partneru.elem, najbitnije je razdvojiti strast od zaljubljenosti i strast i zaljubljenost od ljubavi, mada kad se svo troje poklope to je kao da ste dobili dzek-pot
ljubav je precenjena, ona je vise osecanje privrzenosti i navike prema nekome i nije toliko lepa kao zaljubljenost. msm da nista ne moze da zameni one leptirice u stomaku, klecanje kolena pri prvom poljupcu, blage grceve u telu kada zagrlite partnera. pa onda onaj deo kad u svakoj pesmi vidite njega/nju, kad vas sve podseca na to bice zbog koga gubite razum, ne jedete, ne spavate i cudno se osmehujete svima makar i komsiji policajcu sa prvog sprata
zaljubljenost i kasalj se ne mogu sakriti
zaljubljenost ne bira godine, staleze, skole, drzave, nacije, ona je sveprisutna svuda a najveca mana je sto ne traje citav zivot. dakle, zaljubljenost ima rok trajanja. posle sedmog neba dolazi ljubav.ljubav je divna, ali kada se ugasi spasa vise nema, nije to razbijena vaza koju mozete zalepiti super lepkom. ljubav je nesto sto je lako odrzivo ako postoje dve osobe koje to zele. cim jedna osoba izgubi nit ljubav pocinje da se gasi. sporo i bolno najcesce. jos nisam upoznala nekog ko je prestao da voli preko noci, mada nam se nekad tako ucini. mada i od toga ima gore, glumiti ljubav, to je fakat najgora varijanta...
na kraju, mislim da ljubav ne moze stati u nekoliko recenica, pa ni na ovu temu, ni u jednu knjigu niti biblioteku, ljubav je nesto sto samo moze da se dozivi, nije bitno kad i nije bitno sa kim, bitno je da nekog volite jer ce i neko sigurno tada voleti vas

U tinjedžerskim godinama nije moja ljubav nikad bila ljubav, takva kakva je, u, kako kažeš - o Bože! - zrelijim godinama.
Nije mi baš očito, što želiš reći. Jesu li samo mladi za ljubav, a ostali su radi većeg broja godina, felerični. U ljubavi najviše sad uživam, i uživat ću još. Zaljubljena sam duboko i bez ostataka, ali moja ljubav nije ostvariva. Ne, nisam nesretna. S ljubavi sam neka duga, bolja i vrijednija još. Strast, zanos, želja i čežnja