Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi probao "opijum za narod"![]()
![]()
Zaljubiš se u nešto iracionalno, i kada ovladaš osećajem preneseš ga u stvaran svet.
Lako je vatrom upaliti vatru. Probaj sitnim jedva vidljivim žarom, trebaće ti suvo okruženje. Kad se razgori znaćeš već.
Moguće je, ali vremenom evoluira pa se onda najčešće preobrazi u ljubav domestikus.
Ne isključuje strast, niti je takva ljubav pod obavezno navika, ili nešto što se zasniva samo na poštovanju i razumevanju. To je tzv. opstala ljubav, koja je doživljavala uspone i padove ... hladila se i bila podgrevana, i onda se ustoličila kao slabo oscilirajući dijagram, ili bolje rečeno, grafik. Ima strasti, a nema iznenađenja.
Zavisi od partnera. Makar jedno od dvoje mora imati dovoljno potencijala da radi kao pokretna traka i štancuje svakodnevne, male dokaze ljubavi do plus beskonačnog.
Tražili ste, gospoja, dobili ste.
Oćete još?![]()
evo skoro deset god posle.
toliko sam volela, pre otvaranja ove teme..a posle sam volela vise. nemaju godine veze sa potencijalom za ljubav.
i nisam sigurna da li je to blagoslov ili prokletvstvo, moci toliko voleti.![]()
definitivno kultna tema..
otvaram je potaknuta diskusijom na sovinistima
dakle, pisite..dileme, gledista, uglove, zablude, sa stanovista muskaraca, sa stanovista zena, psiholske analize, socioloska stajalista..
i da pocnemo...
da li mislite da covek vise i jace oseca kao mlad ili u srednjim godinama? u cemu je razlika? da li je strast deo ljubavi? da li je moguca ljubav bez strasti?
kada nema strasti koju pominjes zene su te koje su ladnjikave... posto muski uvek biraju kako rekose onim, jel', a to nije srce.jao stara temilica , vrv sam vec neshto pametno napisala il lajala, ne pravite razliku ionako
ali ono shto mislim i dan danas lol je da ljubav samo ima moc transformacije, menja oblike
a ti chini mi se pishesh o mz odnosima
e pa tu mora da bude i strasti, da bi bila kompletna, u tom smislu
ako potraje, odlichno
ima veze sa godinama u smislu da u svakom periodu zivota dolazish do novih saznanja i zakljuchaka shto ne mora da znachi da ima veze sa intenzitetom
citam kako se neki fale poznavanjem zena i reko'.. dosla poslednja vremena...
- - - - - - - - - -
kada nema strasti koju pominjes zene su te koje su ladnjikave... posto muski uvek biraju kako rekose onim, jel', a to nije srce.
rekoshe i da sve ima svoj kraj , no tu sad krece opozicija neka lol
ne znam chedo dedino, nisam imala onaj lol, srce oduvek
Oblomov nije srecan, samo donekle zadovoljan.
Jasno je cime muski biraju, kompas libela visak, a nikada nisam razumeo cime one biraju?
Jasno je cime muski biraju, kompas libela visak, a nikada nisam razumeo cime one biraju?
Blagoslov, naravno
u lepoti nema prokletstva, ma kako možda nekad izgledalo drukčije...
Ipak ima.
Proklete ljubavi su odnele mnoge živote.![]()