ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Misliš :think:
Kada se probude vide istinu, kakva god da je, ipak je istina.
Znam, jer sam ja bila veliki sanjar ......

Dobro je ako prepoznaš sebe u toj istini ali ako vremenom shvatiš da ne želiš takvu istinu..onda nema nazad...
Najbolje je slediti svoje snove za svaki slučaj...ništa ne gubiš a uvek postoji šansa da dobiješ..

Dobro je ako prepoznaš sebe u toj istini ali ako vremenom shvatiš da ne želiš takvu istinu..onda nema nazad...
Najbolje je slediti svoje snove za svaki slučaj...ništa ne gubiš a uvek postoji šansa da dobiješ..

Dugo sam i ja tako mislila pa mi možda otrežnjenje zato i bilo tako gorko.
U današnje vreme sanjalice nisu na ceni čak šta više ili su dočekani sa podsmehom, rečima da žive u oblacima ili gledaju da im ubiju snove.

Dugo sam i ja tako mislila pa mi možda otrežnjenje zato i bilo tako gorko.
U današnje vreme sanjalice nisu na ceni čak šta više ili su dočekani sa podsmehom, rečima da žive u oblacima ili gledaju da im ubiju snove.

Nek se podsmevaju, nek vredjaju, nek ubijaju...ja tad obučem najlepšu haljinu, našminkam se najbolje što znam i prkosno sa osmehom izadjem medj svet...
E tad..tad crknu od muke...:mrgreen:..a ja nastavim da sanjam, uživam i volim..ali ovaj put sebe...;)

Nek se podsmevaju, nek vredjaju, nek ubijaju...ja tad obučem najlepšu haljinu, našminkam se najbolje što znam i prkosno sa osmehom izadjem medj svet...
E tad..tad crknu od muke...:mrgreen:..a ja nastavim da sanjam, uživam i volim..ali ovaj put sebe...;)

I šminka i haljina i frizura sve je to samo spoljni sjaj, davanje sebi na taj način samopouzdanja.
Kad ti sruši snove onaj koga si videla u svojim snovima, onda sve to malo teže ide.
Ali valjda je sve to život .....

Pozitivno je aut! Gore negativnosti! :super:
kako_sam_ubio_ljubav_v.jpg

Vidim ja da je Flaj odustala od teme.Sad vidim i zasto..Onaj ko nezna da objasni ljubav,sto je inace tesko..
neka se vrati nekoliko strana i procita sta je Flaj pisala..i kakva je tad ovo bila tema.

Ova tema ima 140 strana, a ti se uhvatila za Letačicu i nekakvih "njenih" par strana, pih! Batali nju, nego daj da vidimo šta ti imaš da kažeš na ovu (jako: odvratnu, inspirativnu ili krucijalno važnu) temu?

Vidim ja da je Flaj odustala od teme.Sad vidim i zasto..Onaj ko ne zna da objasni ljubav, sto je inace tesko...
neka se vrati nekoliko strana i procita sta je Flaj pisala... i kakva je tad ovo bila tema.

Gde je Flaj govorila, i ja sam...
Jedno u psihologiji veoma staro razlikovanje duševnih, izraznih formi jeste - temperament. Lepo primećuješ da nije lako objasniti ljubav, međutim, još teže je, čini mi se, objasniti šta se to krije, šta se to ima razumeti pod temperamentom: da li brzina kojom neko misli, govori ili dela, ili snaga i ritam koji se u to unose? Podela temperamenata na: sangviničan, koleričan, melanholiča I flegmatičan void poreklo iz stare Grčke. Danas se zna da je usvojio Hipokrat, zatim su je dalje, kroz vreme i prostor proveli Rimljani, stari razume se, te je i dan danas u psihologiji poštovana svetinja. Čini se da ti nešto slično očekuješ od mene: da se vratim u prošlost ovog, može se reći arhaičnog topica, makar i blisku, staru svega "nekoliko strana", i da tvoje i mudrolije o ah, toj ljubavi, tvoje omiljene naratorke, poput starog Rimljanina provedem kroz vreme i prostor ovog TOPICA i tako ih učinim poštovanom svetinjom? :lol: P. S. Kad se ovaj tvoj, nazvaću ga "nastup", prevede na jezik individualne psihologije, Poleričar... pardon, koleričar je ona ženska dušica čija je težnja za moći toliko zategnuta, da ona svagda i svakud mora a izvodi napore toliko energične, da u svom pravolinijsko-agresivnom nadiranju hoće sve da prestigne! Čak i Letačicu? :)

Sve si omanuo,promasio,bar sto se tice procene mog karaktera..sto ti niko i nije trazioPredavanje jos manje..
Vidis ljubav ili bar jedan njen vid,bilo bi i prijatnost u ophodjenju sa osobom o kojoj neznas nista,sem da smo
ljudi,da svi imamo osecanja,koja je lako povrediti.Svakako da to(prijatnost) nisam ni ocekivala,i bila sam svesna da cu doziveti
ovu vrstu nerazumevanja.U prilog ovoj divnoj temi

6a00e54ee8552c883300e54f-1.gif

Poslednja izmena:

Back