havalius
Primećen član
- Poruka
- 839
Isto. Ko mi pokloni snikers, kupio me je za ceo život. Baš sam jeftina.Ја сам тотално прозаична...и лакше ме је ''купити'' неким обичним, свакодневним поступцима, него неким великим романтичним гестовима.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto. Ko mi pokloni snikers, kupio me je za ceo život. Baš sam jeftina.Ја сам тотално прозаична...и лакше ме је ''купити'' неким обичним, свакодневним поступцима, него неким великим романтичним гестовима.![]()

Mislim da je pojam romanticnog vrlo individualan.
Nekome je to momak koji iz cista mira predje 35 km da bi priredio iznenadjenje, nekome poruka koju ujutru zatekne na stolu, a nekome mozda i kolac ili torta spremljen bas za njega/nju

Оригинал поставио lyon69
Ију!?
''Крцну колац њеколико пута...''
Прошло је неколико секунди промишљања о томе зашто је романтично кад вам неко спреми колац...док нисам сконтала (опростићете плавуши!)...![]()

Juce , oko 15 sati dobih PP u kojoj me jedna nasa draga kolegica, forumasica pozva, da se licno upoznamo u realnom zivotu. Naravno, pocastvovan bijah njenim pozivom. Razmisljao sam 2 sata o tome da li da prihvatim poziv ili ne. Ipak,znajuci je od ranije sa ovog foruma, odlucih da poziv prihvatim. Pozvah je telefonom, predstavih se kao sto dolikuje normalnim ljudima u svakodnevnom zivotu.
U rekordno kratkom roku sam u gomili stolova i gomili ljudi (gomile) spazih taj dragi lik koji nisam imao sanse da vidim u zivo ali... intuicija je uradila svoje. Pruzajuci ruku, sjedoh za njen sto. Konobarica pridje, ljubazno pitajuci sto zelim. Kolegica sa foruma je ponudila da pojedem nesto. Sit sam bio GOMILE stolova i GOMILE ljudi koja me okruzivase.
Uzeh crnu kafu sa secerom - ne po obrazu... vec zbog konobarice koja je bila crna, vruca ali ne bas i slatka.
Kao i svi normalni ljudi, draga forumasica I ja, razgovarali smo i pogledima, ne samo rijecima koje su uobicajene u svakodnevnom zivotu, rijecima koje vjetar nosi niz put. Razgovarali smo o svima nama. Slozili smo se da su svi okay osobe. Naravno, izdvojili smo neke po svojoj umnoj snazi, bogatstvu duha I sposobnoscu logickog zakljucivanja....ostale nismo komentarisali. Konstatovali smo i to da je "virtuelna stvarnost" jedno, a realan zivot nesto sasvim drugo. Dirnut bijah komplimentima koje dobih. Ne, to nije bilo laskanje, bilo je to ono sto je govorilo srce, oci, tijelo...
Ne, da ne protumacite pogresno, nisam dao povoda za tako nesto niti jednim gestom, niti jednim nesvjesnim pokretom, niti jednom rijechju. Naravno ni ona nije meni dala povod za slicno razmishljanje. To je bio fluid koji struji vazduhom i vrlo cesto ljudi ga ne mogu prepoznati.
Vrijeme za njen odlazak neumitno je isticalo, u ostalom, kao i moje vrijeme sa kojim sam uvijek u krizi…

Jeste, jeste, nabacivao se- kao šatra- kašlje pa bi da ga slušam...Al ja sam iskusan kliničar te sam na osnovu kratke anamneze zaključila da slučaj još nije za mene!Više za lekara opšte prakse!
Сада сам се разочарала...
Човеку је само био потребан лекар...
Све сам погрешно схватила...
a oćeš da te slušam ( kako dišeš! ) bez uputa i van klinike i van radnog vremena...??!
Ako, ako, doći će maca na vratanca!
Ево овако...
Као дахтао ти у слушалицу - slušam ( kako dišeš! )
Или (van klinike i van radnog vremena) за вратом на неком романтичном месту...
Па ти се допало и сада га зовеш na vratanca/код себе...
Никада бре ја нећу схватити шта је романтика..![]()

ништа ми није јасно, волео бих да неко напише кратку ретроспективу.
неки спамови, француз, романтика, опет помахнитали француз прелази 35км, онда мало форумашког напушавања, неко упознавање, плавуше, лекари... а тема љубав
pa sad....zvuci romanticno.
Posebno onaj deo kad marina krece od A...na mene...Ze...kako se ono pise ?

Mogu da ti sapnem,al' ..... diskrecija, ovo...ono

hehe... aj da ne mozgate mnogo... ja sam bila bre...![]()

Kakva iskrena žena!
Ajd sad ti daj svoje viđenje o stamenitom Forumašu !
Kakva iskrena žena!
Ajd sad ti daj svoje viđenje o stamenitom Forumašu !
Hihi Helena nismo se mi mnogo zamarali.
Neke stvari su jasne i bez da ukljucis mozak...
Sad duzna si nam tvoju stanu, kad je vec on tako iskreno napisao vidjenje!
Ma slobodno, svojim rijecima ispricaj... necu zamjeriti.e yb-ga... vec sam to uradila na par mesta... ne bih da se ponavljam, a i ne umem bash da se uzivim u ove romantichne teme kao on...![]()
Hihi Helena nismo se mi mnogo zamarali.
Neke stvari su jasne i bez da ukljucis mozak...
Sad duzna si nam tvoju stanu, kad je vec on tako iskreno napisao vidjenje!
pa znash kako mirka, jedina stvar gde sam se iznenadila (naravno,pozitivno) bila je vezana za njegov izgled, ovo ostalo se sve nekako moglo naslutiti po postovima koje smo razmenili na forumu... u svakom sluchaju bio je to jedan jako prijatan susret...![]()

Hvala na komplimentimapa znash kako mirka, jedina stvar gde sam se iznenadila (naravno,pozitivno) bila je vezana za njegov izgled, ovo ostalo se sve nekako moglo naslutiti po postovima koje smo razmenili na forumu... u svakom sluchaju bio je to jedan jako prijatan susret...![]()

Sliku dijela mog tijela imas u profilu.Opa, Čizmice, daj sliku!!!! Oma'!!!!![]()
Ma slobodno, svojim rijecima ispricaj... necu zamjeriti.
dakle, ne nasedajte na fotke...