LJUBAV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D

Хоћеш ти у рај па то ти је...

Него.. да ли је у рају и онај што је и он волео нас...:think:

Ај.. причај ти нама мало о том ''тушењу''.. како волиш да те ''гуше''... када.. и тако...:D

:lol:
"Mogu li ateisti da idu u Raj?" - davno beše takva tema na Kultnim.
A ja sam tada tvrdila da je Raj ovde, na zemlji. ;)
Sad sam razmišljala: svaki krupan, romantični gest koji sam ikada dobila od nekog, imao je prizvuk tužnog. :confused: Nisu to bile srećne ljubavi.

p.s. Uzgred, pod "gušenjem" sam mislila na nešto drugo. :lol:

Juce , oko 15 sati dobih PP u kojoj me jedna nasa draga kolegica, forumasica pozva, da se licno upoznamo u realnom zivotu. Naravno, pocastvovan bijah njenim pozivom. Razmisljao sam 2 sata o tome da li da prihvatim poziv ili ne. Ipak,znajuci je od ranije sa ovog foruma, odlucih da poziv prihvatim. Pozvah je telefonom, predstavih se kao sto dolikuje normalnim ljudima u svakodnevnom zivotu.
U rekordno kratkom roku sam u gomili stolova i gomili ljudi (gomile) spazih taj dragi lik koji nisam imao sanse da vidim u zivo ali... intuicija je uradila svoje. Pruzajuci ruku, sjedoh za njen sto. Konobarica pridje, ljubazno pitajuci sto zelim. Kolegica sa foruma je ponudila da pojedem nesto. Sit sam bio GOMILE stolova i GOMILE ljudi koja me okruzivase.
Uzeh crnu kafu sa secerom - ne po obrazu... vec zbog konobarice koja je bila crna, vruca ali ne bas i slatka.
Kao i svi normalni ljudi, draga forumasica I ja, razgovarali smo i pogledima, ne samo rijecima koje su uobicajene u svakodnevnom zivotu, rijecima koje vjetar nosi niz put. Razgovarali smo o svima nama. Slozili smo se da su svi okay osobe. Naravno, izdvojili smo neke po svojoj umnoj snazi, bogatstvu duha I sposobnoscu logickog zakljucivanja....ostale nismo komentarisali. Konstatovali smo i to da je "virtuelna stvarnost" jedno, a realan zivot nesto sasvim drugo. Dirnut bijah komplimentima koje dobih. Ne, to nije bilo laskanje, bilo je to ono sto je govorilo srce, oci, tijelo...
Ne, da ne protumacite pogresno, nisam dao povoda za tako nesto niti jednim gestom, niti jednim nesvjesnim pokretom, niti jednom rijechju. Naravno ni ona nije meni dala povod za slicno razmishljanje. To je bio fluid koji struji vazduhom i vrlo cesto ljudi ga ne mogu prepoznati.
Vrijeme za njen odlazak neumitno je isticalo, u ostalom, kao i moje vrijeme sa kojim sam uvijek u krizi…

Odmah da se ogradim- ovo nisam bila ja! Ja sam juče dežurala! :mrgreen: Molim lepo!

P.S. al me živo interesuje koja je...

Hm... imam mali problem sa romantikom.
Velika vecina toga sto ljudi smatraju romantikom su neki zilion puta izvedeni, izandjali gestovi koji deluju vestacki, usiljeno ili preterano.
Mislim da je pojam romanticnog vrlo individualan.
Nekome je to momak koji iz cista mira predje 35 km da bi priredio iznenadjenje, nekome poruka koju ujutru zatekne na stolu, a nekome mozda i kolac ili torta spremljen bas za njega/nju :)

jok, samo mislim da nije mogo da za dva sata pređe 35 km pa da me ebeš..
onda, ne razumem, jel to tebi romantičan gest ili ti je smešno što je on.. ne znam.. trčao? i kakve to onda veze ima sa temom?

Joj bre Parka
Da sam znala da ce da me `vatas za minut...ukljucila bi stopericu.:lol:
Onako sam napisala dva sata...jer se secam da sam ga ispratila na bus...da sam se vratila kuci....i da je nakon nekog vremena on dosao.
Rekla sam 35 , jer mi rece gde je izasao iz busa...i znam koliko donde ima....e sad koliko je tacno proslo ( o BOze ) od kad se pojavio....ne znam:lol:

I da. Meni je ovo romanticno. I ako mi nije bio mladic...mislim da je to romanticno...ali nebitno, toga sam se prvo setila ...da bih prekinula raspravu...

Jel sad okej ?

"Mogu li ateisti da idu u Raj?" - davno beše takva tema na Kultnim.
A ja sam tada tvrdila da je Raj ovde, na zemlji. ;)
Sad sam razmišljala: svaki krupan, romantični gest koji sam ikada dobila od nekog, imao je prizvuk tužnog. :confused: Nisu to bile srećne ljubavi.

p.s. Uzgred, pod "gušenjem" sam mislila na nešto drugo. :lol:
Немој да ме збуњујеш, молим те..:confused:

Прво кажеш да волиш да те романтично угуше, па онда да је то тужно..:roll:

Јел романтика крива што су те љубави биле несрећне?
Или се људи сете да учине нешто лепо, тек када виде да је крај..
онако из очаја...

И шта је уопште романтика...:confused:

Joj bre Parka
Da sam znala da ce da me `vatas za minut...ukljucila bi stopericu.:lol:
Onako sam napisala dva sata...jer se secam da sam ga ispratila na bus...da sam se vratila kuci....i da je nakon nekog vremena on dosao.
Rekla sam 35 , jer mi rece gde je izasao iz busa...i znam koliko donde ima....e sad koliko je tacno proslo ( o BOze ) od kad se pojavio....ne znam:lol:

I da. Meni je ovo romanticno. I ako mi nije bio mladic...mislim da je to romanticno...ali nebitno, toga sam se prvo setila ...da bih prekinula raspravu...

Jel sad okej ?
ok je i bilo.
tebi je taj događaj romantičan, smešan, štagod i zato si ga ispričala
meni zvuči neprijatno i to sam i rekla.

a vreme sam namerno pomenula, mada nisam znala ko je od vas dvoje tu preterao, zato što na kraju priče izgleda da stepen romantičnosti nekog događaja zavisi od prezentacije, pa mora malo da se dotera da bi zvučalo bombastičnije.. eto, to ne volim.

Odmah da se ogradim- ovo nisam bila ja! Ja sam juče dežurala! :mrgreen: Molim lepo!

P.S. al me živo interesuje koja je...
Ne, nisi bila ti, Marina i ako bi imao zelju da sa svima Vama sjednem i razgovaram...o svemu i svacemu. Zasto ne. Ops...:rumenko: da ne protumacite pogresno, nisam mislio samo na zenski dio forumasha ;) :lol:

a oćeš da te slušam ( kako dišeš! :lol:) bez uputa i van klinike i van radnog vremena...??!
Ako, ako, doći će maca na vratanca! :mrgreen:
Е.. ово ми звучи као романтика...:D

Јел јесте? Јел јесте?

Ако сада нисам погодила, одустајем...:confused:

Немој да ме збуњујеш, молим те..:confused:

Прво кажеш да волиш да те романтично угуше, па онда да је то тужно..:roll:

Јел романтика крива што су те љубави биле несрећне?
Или се људи сете да учине нешто лепо, тек када виде да је крај..
онако из очаја...

И шта је уопште романтика...:confused:

Ne, nisam mislila na ljude koji učine nešto lepo tek kad osete kraj.
I nije pravilo, nego lično iskustvo. ;) Ono - neko te voli i trudi se da ti to stavi do znanja neneobičnijim i originalnim postupcima, a ti ne možeš da odgovoriš jer ne osećaš isto. Dirnuta si, lepo je ... ali to je sve što doživljavaš. Nema nikakvih bura u srcu.
S druge strane, dešavaju se i obrnute stvari. Ti voliš nekog i trudiš se da to pokažeš, ali bezuspešno... Zato sam rekla da su takvi, romantični gestovi imali notu tužnog. Konkretno - beznadežnog.

ok je i bilo.
tebi je taj događaj romantičan, smešan, štagod i zato si ga ispričala
meni zvuči neprijatno i to sam i rekla.

a vreme sam namerno pomenula, mada nisam znala ko je od vas dvoje tu preterao, zato što na kraju priče izgleda da stepen romantičnosti nekog događaja zavisi od prezentacije, pa mora malo da se dotera da bi zvučalo bombastičnije.. eto, to ne volim.

Parka,
kako ne svatas...uopste nije poenta u tome da li je bilo 10 km ili 30 ....
Poenta je da je neko izasao iz Busa...i vratio se peske...
Posto je ovde Cizmica....on verujem zna koliko ima km od Kotora do Budve...u koliko se ne ide tunelom, ( jer tada nije radio )...pa eto, neka on kaze...jer koliko god da ti ne volis sto nesto zvuci ovako ili onako...toliko ja ne volim da me neko naziva lazovom ( posto je ovde ocigledno o tome rec, i nema potrebe da sve zavijamo u neki roze papir ;)
Sad vec naslucujem sledece pitanje...
" A sto nije seo na bus nazad"....

Covek je krenuo peske. Ma koliko to nekome neistinito zvucalo.
I na kraju, ne mislim da je ova prica ruzna tj " neprijatna " ...ili da nekog takvim cini .

Е.. ово ми звучи као романтика...:D

Јел јесте? Јел јесте?

Ако сада нисам погодила, одустајем...:confused:

Jeste, jeste, nabacivao se- kao šatra- kašlje pa bi da ga slušam...Al ja sam iskusan kliničar te sam na osnovu kratke anamneze zaključila da slučaj još nije za mene! :mrgreen: Više za lekara opšte prakse!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back