- Poruka
- 18.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi tvoj e mail, ako hocesh i poslacu ti 100.000 poruka .čime se vraćamo na romantična ispoljavanja sa početka teme.
čudo
=D
,i vjeruj, da nebi bilo ni r od romantike.Danas sam dobila mail od tipa ( koga ne poznajem ) a u kom me moli za uslugu.
Naime, njegovoj devojci je rodjendan, i on zeli da joj priredi najlepsi moguci rodjendan , tako sto ce svako od nas, kog je kontaktirao, poslati jednu razglednicu na njenu adresu...uz par reci za taj dan.
Toliko je ovo divno, da me ostavio bez teksta. Tip je Francuz.
Mora da je jako lepo biti on, a jos lepse biti njegova devojka
Sta je najlepse sto je neko ucinio za vas?
Vidis i sama o cemu se radi. Da ti ne crtam .hvala, ja i prijatelje zamolim da mi ne šalju kružne mejlove i te zajebancije
i ni meni to nije romantično kao verujem ni većini..
al to ne menja činjenicu da smo se vratili na temu.
ili ogranicnost pojedinca da razluci PRAVU LJUBAV od SPAMA.Vidis i sama o cemu se radi. Da ti ne crtam .
Ljubav je od svih strasti najjacha jer istovremeno napada srce, tijelo i razum.
Da, tema jeili ogranicnost pojedinca da razluci PRAVU LJUBAV od SPAMA.
Dnevno dobijam preko 150 e mailova (u prosjeku) samo na jednoj e mail adresi.
Ne zelim sad da se nesto hvalim kako imam puno e mail adresa i sto znam ja, kako imam dosta ljudi (ali zaista ljudi) u svojim mail adresarima... vec zelim da kazem da sam se susretao sa SPAM porukama slicne sadrzine.
Znaci tip, Francuz o kome pricaj je SPAMER.
U svakom slucaju lijepo od njega sto je na taj nacin uspio da te IZMANIPULISE.
Mozda bi bilo ljepse...
da ti nama dash njegov e mail, pa fino da ga URNISEMO PORUKAMA da mu se zivot ogadi. Recimo, ja imam mali ali efikasan programcic koji bi mu za jedan dan od prilike poslao toliki broj poruka da bi morao da OTVORI NOVU E MAIL ADRESU.
Kazesh : "Mora da je jako lepo biti on, a jos lepse biti njegova devojka"
Hm, covjek mora biti u debeloj hladovini po ovoj vrucini. Ipak vrucina udara u mozak pa tesko razlikujemo dobro od zlog.
Strasno je srecna ta djevojka.... zamisli![]()

Vidis i sama o cemu se radi. Da ti ne crtam .
Ljubav je od svih strasti najjacha jer istovremeno napada srce, tijelo i razum.
Da, tema jeili ogranicnost pojedinca da razluci PRAVU LJUBAV od SPAMA.

U zivotu u glavnom srecem ljude (kako zenske tako i muske) koji razmishljaju LOGIKOM PRVOG REDA jer za vise redove nisu culi da postoje a kamo li da razmisljaju.
Dobro, nije tesko naloziti zenu, nego ipak treba da koristimo mozak bar minimalno
(iskren da budeh evo se umorih od razmishljanja i pisanja. Nije ni cudo kada sam Crnogorac)
durice...nije sramota ne znati, sramota je ne pitati (xixixixixixi)

pa dobro majku mu shta sam ti ja kriv?)))
ajde, desilo se...svi ponekad nasjednu: )

internet prije 12 godina?]
pa ti si djurice veooma napredna djevojchica))

aj se vratimo na temu

Хтедох ја ово јутрос да напишем. Па сам на време снимила чија је тема и одустала...Dnevno dobijam preko 150 e mailova (u prosjeku) samo na jednoj e mail adresi.
Ne zelim sad da se nesto hvalim kako imam puno e mail adresa i sto znam ja, kako imam dosta ljudi (ali zaista ljudi) u svojim mail adresarima... vec zelim da kazem da sam se susretao sa SPAM porukama slicne sadrzine.
Znaci tip, Francuz o kome pricaj je SPAMER.
U svakom slucaju lijepo od njega sto je na taj nacin uspio da te IZMANIPULISE.
Mozda bi bilo ljepse...
da ti nama dash njegov e mail, pa fino da ga URNISEMO PORUKAMA da mu se zivot ogadi. Recimo, ja imam mali ali efikasan programcic koji bi mu za jedan dan od prilike poslao toliki broj poruka da bi morao da OTVORI NOVU E MAIL ADRESU.
Kazesh : "Mora da je jako lepo biti on, a jos lepse biti njegova devojka"
Hm, covjek mora biti u debeloj hladovini po ovoj vrucini. Ipak vrucina udara u mozak pa tesko razlikujemo dobro od zlog.
Strasno je srecna ta djevojka.... zamisli![]()

Хтедох ја ово јутрос да напишем. Па сам на време снимила чија је тема и одустала...
И сада када видим како си прошао, драго ми је што сам ћутала...
Тема..
Љубав није романтика. Нити се показује само романтичним гестовима.
Чак шта више..
Љубаи романтика уопште није потребна.

Kojice,Хтедох ја ово јутрос да напишем. Па сам на време снимила чија је тема и одустала...
И сада када видим како си прошао, драго ми је што сам ћутала...
Тема..
Љубав није романтика. Нити се показује само романтичним гестовима.
Чак шта више..
Љубави романтика уопште није потребна.
Pa ako je ovo 2008 ( ? )
Izvini, ja ne znam kada su ga uveli ovde...ali tamo gde sam ja bila jos 96te se surfovalo...
Eto, nije sramota ne znati ....![]()

Kojice,
vidish da sam i ja primoran da cutim i da ne komentarisem, jer kad gromovi udaraju (lupaju) Muze cute.
Ispricacu Vam jedno moje divno iskustvo od juce.... mozda malo kasnije, mozda veceras(ne znam kakav cu biti sa vremenom)

Видим да на тебе позитивно утиче критика модератора.Eto.
Bas lepo, da ne kazem pametno do tebe.
Jer znas kako je...ja bih morala da ti odgovorim....a ti bi onda trcala kod moderatora da se tuzikas jer sam ti odgovorila...
Mislim ko da sam ti, u najmanju ruku ne znam sta uradila...
.....ali to si ti...![]()