Ljubav u pustinji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sinoc sam prespavala kod decka. Nije mi prvi put, ali postoji nesto cudno u njegovom stanu. On je imucan, ali je njegov stan nekako... ne znam, bas kako da to kazem, ali siromasan. Izgleda da ga je uhvatio ovaj talas minimalizma. Ne volim da namecem svoje misljenje, ali sam morala sinoc da mu kazem, da mora malo da kupi namestaj. U njegovoj spavacpj sobi ima veliki krevet, odn. francuski lezaj, dva nocna stocica, dve lampe i neku komodu. Soba mu izgleda kao pustinja. U kuhinji viseci delovi, sudopera, sudomasina, sporet, sto, sest stolica i slika. Kupatilo- katastrofa. Neke teget plocice, prosarane nekim svetloplavim mrljama, kada, umivaonik, vece solja, i ormaric sa ogledalom iznad umivaonika. Jedino sto je malo opremljenije je garderober. Predsoblje: ogledalo, cipelarnik i neki civiluk. Radna soba, spavaca za goste i jos neke dve su isto takodje katastrofa. Kao da je projurio cunami. Ima tamo neki spajz u kojem drzi masinu za ves. Ja sam pocela da zivim samostalno i veoma mi je nezgodno, ali bar mi je stan pun. On nema tepihe, nema zavesu, kaze da je to nepotreban luksuz i da skuplja prasinu. Nema stalnu poslugu u kuci, samo povremeno mu dolazi neka zena da malo pobrise prasinu. On je zauzet poslom, a kaze mi: "Cico, meni je to dovoljno!" I to onako besno i nadrndano, kao da mu ja ne zelim dobro. Ne znam, kako cemo mi ziveti, kada se udam za njega. Srecom, videla sam da ima vise tanjira, pa bar necemo jesti samo iz dva. On treba da bude srecan, sto ima mene, koja ga volim i prihvatam ga takvog kakav jeste, pa cemo morati da odemo da odaberemo neki namestaj, jer ovo je kao posle tornada. Sam pogled pri ovom ledenom vremenu na njegovu sobu me zaledi.
Kompromisi su sastavni deo "uspesne veze". Kako uspevate da napravite kompromise? Da li nekada, ipak, isterate svoje? Koji su vase metode da nekom preporucite to sto zelite?:heart:

zdravo vrela ribice:zag:sad da budem malo ozbiljan:lol:
verujem da ti nije lako,moras imati obzira da dečko zivi sam..sve utice na raspolozenje i bitno je da ti mislis o lepsoj buducnosti u zajednickom zivotu.
sve je to nebitno i doci ce na svoje.zenska ruka je cudo za mnogo sto sta........
sad ima nas ovakvi,i onakvi itd..........;)

Znas i sama da ces lako da isteras svoje, zar ne? Ionako, kao sto rece - tvoj stan je opremljen pa kada se budes useljavala u njegov ti ces da preselis i svoj namestaj a i drugacije je kada zive dvoje. Da je on neki birljiv, probirljiv, stan bi mu sijao,verovatno bi morala i da se izuvas ispred ulaznih vrata, imao bi poslugu i tri kupatila, posebnu sobu za cipele i posebnu sobu za garderobu, imao bi dizajnerske stolice ili neki francuski namestaj ne samo krevet, mozda neku fontanu ili kucni bioskop... tako da ti neces imati puno problema oko sredjivanja stana. Mogla bi i da renoviras i platis arhitektu da ti opremi onako super, da ne kazem ekstra...

... imao bi poslugu i tri kupatila, posebnu sobu za cipele i posebnu sobu za garderobu, imao bi dizajnerske stolice ili neki francuski namestaj ne samo krevet, mozda neku fontanu ili kucni bioskop... tako da ti neces imati puno problema oko sredjivanja stana. Mogla bi i da renoviras i platis arhitektu da ti opremi onako super, da ne kazem ekstra...

eto zene sta razmisljaju. citirano plus debeo veliki sa venama iz drugog posta i to je to, svi snovi ispunjeni :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back