Ljubav u malom

Jandrla:
Ja nisam licemeran topsi.
Kad bi svi chitali sve postove i klimali glavom "da,da" pa kakav bi ovo forum bio?
Pa i ja dobijem kritiku, i to je za ljude, zar ne?
I usput, znash li da licemeran chovek po definiciji nije nekulturan?

Nije nekulturan po definiciji ni seljak koji samo klima glavom a misli sve i svasta, ali nema kulturu da razgovara. Licemeran si. To je licemerstvo kakav si ti, po definiciji. Isti si kao i taj seljak.

topmodelsica:
Nije nekulturan po definiciji ni seljak koji samo klima glavom a misli sve i svasta, ali nema kulturu da razgovara. Licemeran si. To je licemerstvo kakav si ti, po definiciji. Isti si kao i taj seljak.

Ali topsi...
Ovo poredjenje ne "drzi vodu".
Ja normalno i kulturno diskutujem ovde & sada sa tobom. Ne klimam glavom.Ono shto sam mislio to sam napisao, zar ne?

topmodelsica:
Ja te dozivljavam kao licemernog.

Ih bre!

Pa zashto?
U chemu je problem?
Pa mogu da nadjem garant 3000 tvojih postova gde si skresala nekom i da kazem "pa ti si josh gora od mene!"
Kritichan je OK.
Ako si josh i samokritichan, tj uchish na greshkama(izvuchesh pouku) to je josh bolje zar ne?

I na kraju opet, kako bi to bilo da smo svi isti tj. da ostanem na temi recimo volimo iste stvari?

Jandrla:
Ih bre!

Pa zashto?
U chemu je problem?
Pa mogu da nadjem garant 3000 tvojih postova gde si skresala nekom i da kazem "pa ti si josh gora od mene!"
Kritichan je OK.
Ako si josh i samokritichan, tj uchish na greshkama(izvuchesh pouku) to je josh bolje zar ne?

I na kraju opet, kako bi to bilo da smo svi isti tj. da ostanem na temi recimo volimo iste stvari?

Ti ne zans sta znaci licemeran. To sto ja nekome skresem to je suprotno od licemerno. Iskreno je suprotno od licemerno, tako mi je najlakse da ti objasnim.

topmodelsica:
Ti ne zans sta znaci licemeran. To sto ja nekome skresem to je suprotno od licemerno. Iskreno je suprotno od licemerno, tako mi je najlakse da ti objasnim.

Ajde objasni mi jer ovo licemerno:

"Beogradjanima kad prvi put dodju u Uzice ne treba neko da ih bije da bi se ispalili i proterali sami sebe iz grada. Prvo pocnu da izvode budalastine, kao zezanje, dosli su u Uzice, vidi ovo, ha ha ha, vidi ono, a onda pocnu: Kako se to gledaju u diskoteci? Kad bi te neko tako gledao u Beogradu doslo bi do tuce! Nece ovo, nece ono, ponervoze se na kraju i odu u Beograd navrat nanos."

Ti iskreno mislish za sve Beogradjane da su takvi?

Back