Ljubav sa kolegom na poslu

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Nije bilo da sam negde radio, a da se nisam zaljubljivao u neku koleginicu sa posla. ;)

I one su se zaljubljivale u mene. :cool:

(Ne zato sto sam jako lep, vec zato sto sam im bio sef. :mrgreen:)

Cini mi se da je ova pojava mnogo vise prisutna nego sto se o njoj prica...:think:

Ljubav sa kolegom na poslu... :heart:

ROMANTICNO i JAKO PRISUTNO, zar ne? :rtfm:

Vama se to nikada nije dogodilo? :rumenko:

Ili samo necete da priznate?
:sad2:

Ne mogu da kažem da su se zaljubljivali ali ostavljam utisak. Sama pravim distancu između kolega. Svesno, baš iz razloga da nekom ne dam povod da mi priđe.
Ljudi postaju usmereni jedno na drugo posle 9 ili 10 sati na poslu. Vezuju se stalnim prisustvom.
Ponekad mi se čini da smo više vremena proveli sa kolegama na poslu , nego sa porodicom.
Zato , opreznost čini čuda ....
Što se tiče pitanja....Ljubav sa kolegom na poslu ?....Neka, hvala !

Nije bilo da sam negde radio, a da se nisam zaljubljivao u neku koleginicu sa posla. ;)

I one su se zaljubljivale u mene. :cool:

(Ne zato sto sam jako lep, vec zato sto sam im bio sef. :mrgreen:)

Cini mi se da je ova pojava mnogo vise prisutna nego sto se o njoj prica...:think:

Ljubav sa kolegom na poslu... :heart:

ROMANTICNO i JAKO PRISUTNO, zar ne? :rtfm:

Vama se to nikada nije dogodilo? :rumenko:

Ili samo necete da priznate?
:sad2:
Zaljubljivao? To se sad tako zove?:think:

jednom... i nece vise nikada - ali da ne bude da nisam probala i to.
doduse, nije meni bio sef i nismo radili u istom odseku ali u istoj strukturi jesmo. najbolje kad se posvadjamo, odemo tako posvadjani na pregovore a radimo na medijaciji i stignemo kao macka i pas pa moraju nas da mire zaracene strane :lol: .
u kontaktu smo i dalje a proslo je vec vise od deset godina - to zato sto mi one night stand-ovi idu od ruke ovako pametnoj...

ja imam bas ruzno secanje
bila sam bas mlada,radila preko studentskot servisa
pocnem neku seks semu sa mladim i zgodnim sefom.
da sam se bila bas jako zaljubila i nisam,al bila sam zagrejana.
kad jedan dan dodje zena slatka,fina,stomak do zuba,a za ruku vodi malo detence,
dosla da poseti muza.
sela kod mene da ga priceka,pa se raspricala,jako mi se svidela :(
odma se to i zavrsilo...
al me je srozalo u rodjenim ocima

На коју фору не знате да је човек ожењен, свака фирма има уши у зидовима, на крају, можете увек да се распитате у сектору за правне и опште послове.. :lol:

На коју фору не знате да је човек ожењен, свака фирма има уши у зидовима, на крају, можете увек да се распитате у сектору за правне и опште послове.. :lol:
ako je ovo pitanje meni postavljeno,zasto mislis da nisam znala?
samo sam bila jako mlada i "tamo neka zena" je za mene tada bila, nesto apstraktno

Čovek mora nekako da amortizuje svu napetost na radnom mestu, a pošto je toalet u firmi neinspirativno mesto za masturbaciju (kafe-kuhinja malo bolja, al' prometna) onda je jasno šta jedino preostaje. No, to važi isključivo za razmenu telesnih tečnosti između zaposlenih približno istog nivoa u hijerarhiji. Zaljubljivanje u nadređenog je klasični slučaj Stokholmskog sindroma, u korporativnom okruženju.

Ne mogu da kažem da su se zaljubljivali ali ostavljam utisak. Sama pravim distancu između kolega. Svesno, baš iz razloga da nekom ne dam povod da mi priđe.
Ljudi postaju usmereni jedno na drugo posle 9 ili 10 sati na poslu. Vezuju se stalnim prisustvom.
Ponekad mi se čini da smo više vremena proveli sa kolegama na poslu , nego sa porodicom.
Zato , opreznost čini čuda ....
Što se tiče pitanja....Ljubav sa kolegom na poslu ?....Neka, hvala !
Na poslu- ne.
U klubu-ne, suviše je mračno, možda je pijan.
Provodadžisanje-Ne, zastarelo i glupo.
Sa komšijama- ne, ko to još radi.
Preko interneta- ne, ima manijaka.
Na plaži - ne, to je kratkotrajno.
Sa prijateljom- ne, to je ogavno.

Pa...gde?

Back