Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Nikako ne bih mogla da se zaljubim preko neta. Mislim, i ovako mi ide loshe... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чупи НС:Не верујем у такве ствари... Ипак у љубави пресудну улогу има хемија, а једињења ћете тешко послати каблом (ма колико ово крутно и безосећајно звучало)
Чупи НС:Ипак у љубави пресудну улогу има хемија...
al ako si dobar alhemicar?kao ja 8)LPhoklica:Чупи НС:Ипак у љубави пресудну улогу има хемија...
hehe za internet "ljubav" važi - alhemija:wink:
(želećeš zlato, ali ono što dobiješ nikada nije ono što zamisliš)
Verovatno nije moguće...Nina89:Naravno da verujem!Znam jako puno drugova i drugarica(sa neta)koji su se jako zaljubili jedni u druge.I super im je!Cini se nemoguce ali..,
LPhoklica:Verovatno nije moguće...Nina89:Naravno da verujem!Znam jako puno drugova i drugarica(sa neta)koji su se jako zaljubili jedni u druge.I super im je!Cini se nemoguce ali..,
Da zaljubili su se, ali to i dalje nije ljubav... Kako iskreno da voliš nekog koga nisi nikad ni uživo videla?
To ,to... Neozbiljne vezica da, prava ljubav 1:10000000.Bliznakinja:LPhoklica:Verovatno nije moguće...Nina89:Naravno da verujem!Znam jako puno drugova i drugarica(sa neta)koji su se jako zaljubili jedni u druge.I super im je!Cini se nemoguce ali..,
Da zaljubili su se, ali to i dalje nije ljubav... Kako iskreno da voliš nekog koga nisi nikad ni uživo videla?
Па стварно...можда је уживо неки тута мута..![]()
Не верујем у љубав преко интернета,више у неке неозбиљне везице![]()
Nece da naidje ako ne trazis ko ni u stvarnom zivotu...inspirion:pa prava ljubav je veca sansa da naidje na netu.
Prvo ti se svidi njena dusa.Bez imalo fizickog da se umesa.Cistoca zanosa
Da, ali ti i dalje ne razgovaraš s njom....inspirion:Prvo ti se svidi njena dusa.Bez imalo fizickog da se umesa.Cistoca zanosa
Bliznakinja:
e..da...to, upravo...Чупи НС:Bliznakinja:
Како и то мислиш? Каква је то веза у којој не можеш да поњубиш вољену особу, не можеш да јој провучеш прсте кроз косу, да остиш њен мирис....
Upoznaš nekog preko interneta, vidite se uživo i...to bude neobavezna veza.Чупи НС:Bliznakinja:Па стварно...можда је уживо неки тута мута..![]()
Како и то мислиш? Каква је то веза у којој не можеш да поњубиш вољену особу, не можеш да јој провучеш прсте кроз косу, да остиш њен мирис....
LPhoklica:Upoznaš nekog preko interneta, vidite se uživo i...to bude neobavezna veza.Чупи НС:Bliznakinja:Па стварно...можда је уживо неки тута мута..![]()
Како и то мислиш? Каква је то веза у којој не можеш да поњубиш вољену особу, не можеш да јој провучеш прсте кроз косу, да остиш њен мирис....![]()
Чупи НС:Bliznakinja:
Bliznakinja:LPhoklica:Upoznaš nekog preko interneta, vidite se uživo i...to bude neobavezna veza.Чупи НС:Bliznakinja:Па стварно...можда је уживо неки тута мута..![]()
Како и то мислиш? Каква је то веза у којој не можеш да поњубиш вољену особу, не можеш да јој провучеш прсте кроз косу, да остиш њен мирис....![]()
Управо![]()
LPhoklica:Da, ali ti i dalje ne razgovaraš s njom....inspirion:Prvo ti se svidi njena dusa.Bez imalo fizickog da se umesa.Cistoca zanosa
kako da znaš da ti ne priča laži, kad se ovde među ovim silim slovima laži najlakše mogu sakriti
....ništa bez upoznavanja uživo!![]()
Bliznakinja:Па онда су те везе за оне мало мање романтичне![]()