Ljubav preko interneta

• Začetnik teme Začetnik teme oxana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad_LupimLupim:
Bitno je da sagledas odredjene osobine kod neke osobe da bi mogao da se zaljubljujes. Sad sto se mene tice mozes da uzmes i psiholoski profil osobe i procitavsi takav opis da se zaljubis. Ko mi ne veruj nek se seti dal je ikad gajio simpatije prema nekom liku iz knjige.

Ja ti verujem. Ma ja sam bila zaljubljena u likove iz crtanih filmova :lol: :lol: :lol: :shock: , ali sam njih ipak videla.
Moja drugarica i ja gajimo simpatije prema Artemisu Faulu :lol: :lol: :lol:

Moja sestra je upoznala decka preko neta, prvo se duuugo dopisivalo, onda se malo culi telefonom, nalazili se, druzili pa se onda zabavljali godinu dana i ...PROSLE SUBOTE SE MOJA SEKA UDALA(za net boy-a) :lol: :lol: Eto vidite... :wink:

Nefela:
Moja sestra je upoznala decka preko neta, prvo se duuugo dopisivalo, onda se malo culi telefonom, nalazili se, druzili pa se onda zabavljali godinu dana i ...PROSLE SUBOTE SE MOJA SEKA UDALA(za net boy-a) :lol: :lol: Eto vidite... :wink:
Da, ali oni su se vidjali. U tome je razlika... Prvo su se upoznali, pa su se smuvali i sada venchali. :D Chestitke...

laura87:
DJ_MaRe:
Moguce je zaljubiti se u osobu preko neta... Ali ljubav... Bez kontakta u RL, nije moguca...

Bas tako.To ti je kao simpatije prema liku iz knjige.Svidjaju ti se njegovi postupci,razmisljanja,a zamisljas ga onako kako ti zelis...Tako i ja mogu da zamisljam nekog sa neta,ali to nije ono pravo...
Slazem se to za knjige/filmove.
Ali isto tako kad s nekim dugo pricas preko neta, trazices mu i sliku!I onda znaskako izgleda... :)

Moon Child:
laura87:
DJ_MaRe:
Moguce je zaljubiti se u osobu preko neta... Ali ljubav... Bez kontakta u RL, nije moguca...

Bas tako.To ti je kao simpatije prema liku iz knjige.Svidjaju ti se njegovi postupci,razmisljanja,a zamisljas ga onako kako ti zelis...Tako i ja mogu da zamisljam nekog sa neta,ali to nije ono pravo...
Ali isto tako kad s nekim dugo pricas preko neta, trazices mu i sliku!I onda znaskako izgleda... :)

Pa jeste...Ali opet meni znaci pojava,nacin na koji neko prica,smeje,hoda,pusi cigarete...

laura87:
Moon Child:
laura87:
DJ_MaRe:

Pa jeste...Ali opet meni znaci pojava,nacin na koji neko prica,smeje,hoda,pusi cigarete...
Da, i za ovo se slazem........ stav i pojava mnooogo znace..

Moon Child:
laura87:
Moon Child:
laura87:
DJ_MaRe:

Da, i za ovo se slazem........ stav i pojava mnooogo znace..
Pa, meni je to i presudno...

Nefela:
Eto,a sta ovi pricaju da ljubav preko neta nije moguca...i ja znam za jedan par koji su se "nasli" na netu,i to jos on iz Norveske(norvezanin) ona iz Beograda. :wink:

Master_Chief:
Nefela:
Eto,a sta ovi pricaju da ljubav preko neta nije moguca...i ja znam za jedan par koji su se "nasli" na netu,i to jos on iz Norveske(norvezanin) ona iz Beograda. :wink:
awwwwwww :wink:
Pocela sam ko Gwydion da dajem glupe odgovore cisto da pricam nesto./....dosadno mi je kme

Ljudi prvo se vi odlucite da li pricate o ljubavi ili o svidjanju! prvo sta mi tinejdzeri znamo o ljubavi, i zar nije malo rano da mislimo o tome?????
ok moze neko da ti se svidi ali da "volis" nekog koga nisi ni uopznao?? aloooo pa gde to ima???? :roll:

Back