lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.635
Zaostajemo. Mnogo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pokušaju da se paradoksom suprotstaviš mojim argumentima samo si ih potvrdio.U 100 godine onda može. Izvini što ti kvarim hipi raspoloženje, ali ja sebe ne smatram romantičarem.
Tvoj problem je što si ti zanesenjak. Život jednostavno ne funcioniše tako kako si ga ti zamislio. Ja te razuemem, ti nosiš ružičaste naočare i lepo ti je, svet ti se čini lepšim, ali to ne znači da je taj ružičasti pogled na svet ispravan.U pokušaju da se paradoksom suprotstaviš mojim argumentima samo si ih potvrdio.
Naravno da se može voleti neko i kad imaš 100 godina. Isto može i sa 50 a i sa 16. To koliko neko ima godina nije relevatno u tom kontekstu. Voliš osobu, želiš da budeš blizu nje, da delite i lepe i manje lepe trenutke. Nedostaje ti kad ode. Jedva čekaš da se vrati da je ponovo vidiš. Srećan si kad si s njom. To sve može da se desi nevezano za godine.
Drugo, ja nemam "hipi" raspoloženje, imam normalno raspoloženje. Ali iz tvog stalno negativnog raspoloženja, nije nemoguće da normalno raspoloženje izgleda "hipi".
Treće, znam da ti tebe ne smatraš romantičarem, to je i nama jasno. Jedino što JA smatram i ne znam da li si me razumeo - ti takvim izjavama i stalnom negativnom energijom teraš ljude od sebe i onda upadaš u spiralu nezadovoljstva jer ljudi ne vole da budu blizu nekoga ko stalno nešto kuka i stalno širi negativnu energiju.
I četvrto, ono što nisi ni pitao, ali mislim da stanje kod tebe može da se popravi, ali treba prvo da ti želiš da se popravi i da shvatiš i priznaš samom sebi da tu postoji neki problem koji nisu uvek "drugi", kako ti to često predstavljaš.
Tvoj problem je što si ti zanesenjak. Život jednostavno ne funcioniše tako kako si ga ti zamislio. Ja te razuemem, ti nosiš ružičaste naočare i lepo ti je, svet ti se čini lepšim, ali to ne znači da je taj ružičasti pogled na svet ispravan.
Uspješan i ostvaren, a moderator na Krsti!Ja poznajem Sizifa, a ti ne znaš šta pišeš. Čovek živi punim plućima. Ima dobar posao, izgled, ostvario se bio i sa decom i drugim stvarima. Piše ti otvoreno kao neko ko je uspešan. A ti ne znaš čoveka i pišeš kao da je neki debil što sedi pred kompom i nosi ružičaste naočari. Svašta. Vidiš kakve predrasude imaš.
Nije moj "problem" što sam zanesenjak. Sebe vidim kao optimistu i smatram da moj život funkcioniše upravo onako kako sam zamislio, i vrlo sam zadovoljan njime. Većinu stvari ne bih menjao. To nikako i ni iz kakve moguće perspektive ne može biti "problem", može biti samo "srećna okolnost".Tvoj problem je što si ti zanesenjak. Život jednostavno ne funcioniše tako kako si ga ti zamislio. Ja te razuemem, ti nosiš ružičaste naočare i lepo ti je, svet ti se čini lepšim, ali to ne znači da je taj ružičasti pogled na svet ispravan.
Ja poznajem Sizifa, a ti ne znaš šta pišeš. Čovek živi punim plućima. Ima dobar posao, izgled, ostvario se bio i sa decom i drugim stvarima. Piše ti otvoreno kao neko ko je uspešan. A ti ne znaš čoveka i pišeš kao da je neki debil što sedi pred kompom i nosi ružičaste naočari. Svašta. Vidiš kakve predrasude imaš.
Ma pusti Paulu, laže kako pipne tastaturu. Gde može biti uspešan čovek a da visi na forumu svaki dan.Uspješan i ostvaren, a moderator na Krsti!
Može li skromno pojašnjenje?
Uspješan i ostvaren, a moderator na Krsti!
Moj život je odličan ali poznajem svu surovost života tako da uvek biram realizam naspram romantizma. Živite u svom svetu ako vam je tako lepše, šta ja imam sa tim.Nije moj "problem" što sam zanesenjak. Sebe vidim kao optimistu i smatram da moj život funkcioniše upravo onako kako sam zamislio, i vrlo sam zadovoljan njime. Većinu stvari ne bih menjao. To nikako i ni iz kakve moguće perspektive ne može biti "problem", može biti samo "srećna okolnost".
Tvoj život očigledno ne funkcioniše baš kako si ti zamislio i zato si nezadovoljan, i ne libiš se da nezadovoljstvo neprekidno izražavaš. Umesto da radiš nešto da popraviš situaciju ti kukaš i svaljuješ krivicu za to na sve druge, osim na sebe.
Ta ti rabota ne valja jer ti od nje neće nikada biti bolje.
Pa mislim... Zaista to pitaš?Uspješan i ostvaren, a moderator na Krsti!
Postoji Frau Sizif, ali šta vredi kad smo četvrta i peta decenija.Jel zauzet ? Mislim da li postoji Frau Sizif u njegovom životu
Pitam za sve drugarice koje nemaju herca pitati
![]()
Ok, važi. Taj moj crv sumnje!Mislim da se neFalim ali svi modovi su uspjesni nismo svi lijepi ali ostvareni jesmo
Ma pusti Paulu, laže kako pipne tastaturu. Gde može biti uspešan čovek a da visi na forumu svaki dan.![]()
Ako je za tebe "realizam" stalno kukanje kako ništa i niko oko tebe ne valja i kako je život bedan i surov, onda si omašio definiciju pojma "realizam".Moj život je odličan ali poznajem svu surovost života tako da uvek biram realizam naspram romantizma.
Ne, nego psihorealizam zadire u najdublje dubine ljudske duše i ogoljuje kakav je život zaista.Ako je za tebe "realizam" stalno kukanje kako ništa i niko oko tebe ne valja i kako je život bedan i surov, onda si omašio definiciju pojma "realizam".
To ti je više Kalimero efekat nego realizam.
Ne postoji nikakav "psihorealizam", barem ne u tom kontekstu.Ne, nego psihorealizam zadire u najdublje dubine ljudske duše i ogoljuje kakav je život zaista.
Psihorealizam postoji, Dostojevski je njegov najbolji predstavnik.Ne postoji nikakav "psihorealizam", barem ne u tom kontekstu.
Nema potrebe da izmišljaš termine. Sve što sam ti rekao iznad, rekao sam ti iskreno i u najboljoj nameri, kao što bih rekao mom bratu da se tako ponaša, i potpuno svestan činjenice da ćeš ti to možda videti drugačije.
Život i funkcioniše onako kako ga zamisliš. Kad neko non stop mrači to mu se i dešava. Kad non stop očekuješ loše bukvalno to i prizivaš. Isto važi i obrnuto.Tvoj problem je što si ti zanesenjak. Život jednostavno ne funcioniše tako kako si ga ti zamislio. Ja te razuemem, ti nosiš ružičaste naočare i lepo ti je, svet ti se čini lepšim, ali to ne znači da je taj ružičasti pogled na svet ispravan.
Ne govorimo mi ovde o literarnim i slikarskim pravcima, već o načinu gledanja na život.Psihorealizam postoji, Dostojevski je njegov najbolji predstavnik.
Književnost nije slikarski pravac. Meni si ti jasan, voliš da živiš u iluziji i to je ok, tako ti je lepše i opuštenije, ali ne znači da svi vole da budu u iluziji.Ne govorimo mi ovde o literarnim i slikarskim pravcima, već o načinu gledanja na život.
Ne živim ja ni u kakvoj iluziji.Književnost nije slikarski pravac. Meni si ti jasan, voliš da živiš u iluziji i to je ok, tako ti je lepše i opuštenije, ali ne znači da svi vole da budu u iluziji.
Čist romantičarski pogled na svet. Nemam problem sa tim, lepše ti je da sebe ubediš da si srećan i da je sve oko tebe idealno, da su ljudi svi super, i to je skroz ok. Ja jesam srećan ali ne pucam od sreće jer shvatam čovekovu suštinu, a ona nije baš sjajna. Ima divnih ljudi ali ima i jako loših.Čovek je srećan onoliko koliko on misli da jeste