neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
:shock: Jel'? Kako bilo?![]()
ma srednje pa jos i zalosno.....:rolleyes:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: Jel'? Kako bilo?![]()
ma srednje pa jos i zalosno.....:rolleyes:Al je potrajalo vidim...:-D
ma nije se ni desilo....ne brljam ja na poslu....mada nemam nista protiv konsultanata, od njih bar imas sta da naucis
............na bivsem poslu imao sam skoro svako jutro sex sa cistacicom moje godiste,udata ali htela je
ja sam za flert na poslusta mislite o ljubavi prema nadredjenima, tj.
ljubavi prema sefu, direktoru, vodji smene itd.?
ja sam za flert na poslu![]()

divnooooo, kako sam se obradovao kada sam pronasao ovu lepu temicu, veliki ljubac za sve koji se vole na poslicu

pa kako ne razumes, sve sto je vezano za ljubav valja i prelepo je, ljubac za tebeTo ne valja...treba izbeći tako nešto...

pa kako ne razumes, sve sto je vezano za ljubav valja i prelepo je, ljubac za tebe![]()

sta mislite o ljubavi prema nadredjenima, tj. ljubavi prema sefu, direktoru, vodji smene itd.?
da li vam ta ljubav olaksava radni dan i da li vam donosi miran san?
ja gajim tu vrstu ljubavi i ona mi donosi spokoj o kome nisam mogao ni da sanjam, eto zbog toga vas sve ovoliko volim, ljubac za sve![]()

sta mislite o ljubavi prema nadredjenima, tj. ljubavi prema sefu, direktoru, vodji smene itd.?
da li vam ta ljubav olaksava radni dan i da li vam donosi miran san?
ja gajim tu vrstu ljubavi i ona mi donosi spokoj o kome nisam mogao ni da sanjam, eto zbog toga vas sve ovoliko volim, ljubac za sve![]()

divnooooo, kako sam se obradovao kada sam pronasao ovu lepu temicu, veliki ljubac za sve koji se vole na poslicu
![]()