Ljubav na poslu.

Prilozi

• good-day-at-work.jpg
    good-day-at-work.jpg
    33,1 KB · Pregleda: 5
predrasude su u pitanju, ljubav na poslu je superiska, i svi se vole na poslu, dozvoli ljubavi da ti se dogodi na poslu pa ces da vidis kako je lepo voleti sefa i direktora i sve kolege, jos jedan kissic u nadi da ces me poslusati dobri covece:heart::heart::heart:

sta mislite o ljubavi prema nadredjenima, tj. ljubavi prema sefu, direktoru, vodji smene itd.?
da li vam ta ljubav olaksava radni dan i da li vam donosi miran san?
ja gajim tu vrstu ljubavi i ona mi donosi spokoj o kome nisam mogao ni da sanjam, eto zbog toga vas sve ovoliko volim, ljubac za sve:heart:

........kao mladji sam voleo da imam sex sa sheficama ,pa sve shto mi se desi za vreme radnog dana ja uveche kod nje pa lepo malo da se radna klasa istovari na nadredjenoj ....................eeeeeeee kuchka provalila da joj je sex sve bolji i bolji kako me vishe shikanira na poslu ..............:sad2::sad2:

sta mislite o ljubavi prema nadredjenima, tj. ljubavi prema sefu, direktoru, vodji smene itd.?
da li vam ta ljubav olaksava radni dan i da li vam donosi miran san?
ja gajim tu vrstu ljubavi i ona mi donosi spokoj o kome nisam mogao ni da sanjam, eto zbog toga vas sve ovoliko volim, ljubac za sve:heart:

Ja gaJim neverovatna osecanja prema svojoj direktorki... Msm, to je ona najveca i najiskrenija ljubav...:)

Back