Ljubav na daljinu

Šta mislite o ovakvoj vezi?Da li je ona moguća i ako jeste , koliko tu ima budućnosti?
Koliko treba biti jak , koliko žrtvovati , koliko ulagati?
Da li takva veza može opstati?

Vaša mišljenja...
Pitanje ti nije najjasnije.
Kako misliš ljubav na daljanu?
Upoznaš se virtuelno, provodite zajedno vreme svako iza svog ekrana?

Ili, upoznli ste se, zavoleli, i sticajem okolnosti jedno mora da ode dleko?
Ako je druga opcija u pozadini pitanja - može da traje, da se planira, ima budućnost.

Ako je virtuelno upoznavanje, ljubav prema istim stvarima, muzici, slična razmišljanja, to je maksimum od emocija koje bi, eventalno, osetila.
Zaboravi na takvo šta. Ne troši zaludno emocije, vreme, energiju.Od toga nema ništa!

Pitanje ti nije najjasnije.
Kako misliš ljubav na daljanu?
Upoznaš se virtuelno, provodite zajedno vreme svako iza svog ekrana?

Ili, upoznli ste se, zavoleli, i sticajem okolnosti jedno mora da ode dleko?
Ako je druga opcija u pozadini pitanja - može da traje, da se planira, ima budućnost.

Ako je virtuelno upoznavanje, ljubav prema istim stvarima, muzici, slična razmišljanja, to je maksimum od emocija koje bi, eventalno osetila.
Zaboravi na takvo šta. Ne troši zaludno emocije, vreme, energiju.Od toga nema ništa!
Prva si obratila pažnju da nisam objasnila kakva ljubav je u pitanju.
Tu dajem mogućnost obe ...Mišljenje o jednoj , što ti kažeš prvoj i o ovoj drugoj varijanti...
Hvala ti Duki. :heart:

Svaka veza je veza, bila ona realna ili virtualna traje tacno koliko treba.
Veze na daljinu su jace jer su idealne, veze koje su postale veze na daljinu traju isto koliko bi trajale i u zivotu.

Naravno. Traje 'tačno koliko treba', ili u prevodu dok jednoj strani ne dosadi kuckanje, ili dok ne nađe 'novu virtuelnu ljubav' kod stare je sve već viđeno i poznato.
Ako misliš da su 'jače jer su idealne, ne one su idealizovane i skrojene prema mašti, željama i potrebama.Jer je to potrebno onom koji 'voli'. sve je to balon od spanuce!

Naravno. Traje 'tačno koliko treba', ili u prevodu dok jednoj strani ne dosadi kuckanje, ili dok ne nađe 'novu virtuelnu ljubav' kod stare je sve već viđeno i poznato.
Ako misliš da su 'jače jer su idealne, ne one su idealizovane i skrojene prema mašti, željama i potrebama.Jer je to potrebno onom koji 'voli'. sve je to balon od spanuce!
To iz iskustva?

Tacnije, pouzdano znam ono sto sam napisao....jer sam ja posmatrac i video sam svasta virtualno....
Tvrdi se da 4% virtualnih ljubavi zavrsi brakom, da je ljubav na daljinu cista i da traje duze nego realna i da ljudi koji su prinudjeni da zive odvojeno neki period vise postuju vezu nego oni koji mogu da zive zajedno...

Ne treba da traje tako previše, virtuelno stvara frustracije. Primer večeras čatate na skajpu ili mesindžeru, skidanje, gledanje na gola, drkanje a onda frustracija što nije uživo i pojeeebeš se sa prvom mimo nje na čatu?

Tako si sigurna u to sto pises , pa sam bio ubedjen da je iz iskustva...naravno ne slazem s s tvojim tvrdnjama, jer mislim da ti je to samo lose iskustvo....
Drago mi je što imamo isti stav po ovom pitanju. Ako ostavim post sa savojim mišljenjem po nekom pitanju, bez obzira na sadržaj teme, pišem sigurno!
Rekoh ti da nisam odavLe, ne mora čovek imati vlastito iskustvo. Ponekada je dovoljno samo da bude prisutan.

Tacnije, pouzdano znam ono sto sam napisao....jer sam ja posmatrac i video sam svasta virtualno....
Tvrdi se da 4% virtualnih ljubavi zavrsi brakom, da je ljubav na daljinu cista i da traje duze nego realna i da ljudi koji su prinudjeni da zive odvojeno neki period vise postuju vezu nego oni koji mogu da zive zajedno...

Dok sam kucala poruku, ti si već ostavio ovu, i ova nam se delimično podudara.
Svaka platonska ljubav je čista, neokaljana svakodnevicom, stambenim, poslovnim, finansijskim brigama. U platonskoj, ili ovde ljubavi na daljanu, sve se uklapa, vole se iste stvari, vreme se provodi zajedno, rekosmo da je sve idealizovano i krojeno tačno po meri.

Šta mislite o ovakvoj vezi?Da li je ona moguća i ako jeste , koliko tu ima budućnosti?
Koliko treba biti jak , koliko žrtvovati , koliko ulagati?
Da li takva veza može opstati?

Vaša mišljenja...
Da, moguća je ozbiljna veza online. Treba gradualnu ubacivati i realnost, tipa fotografije i video/audio chat. Ako sve to prodje test, velike su šanse i za dobru vezu uživo.

Back