gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Jes'. Čim si virtualn/a.Strašna frustracija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes'. Čim si virtualn/a.Strašna frustracija.
Da,ovo mi je skroz u redu...Pa da, realno. Nije da žrtvuješ nešto, samo se organizuješ u skladu sa situacijom. Čujete se, viđate na skajpu, planirate...
Pitanje ti nije najjasnije.Šta mislite o ovakvoj vezi?Da li je ona moguća i ako jeste , koliko tu ima budućnosti?
Koliko treba biti jak , koliko žrtvovati , koliko ulagati?
Da li takva veza može opstati?
Vaša mišljenja...
Prva si obratila pažnju da nisam objasnila kakva ljubav je u pitanju.Pitanje ti nije najjasnije.
Kako misliš ljubav na daljanu?
Upoznaš se virtuelno, provodite zajedno vreme svako iza svog ekrana?
Ili, upoznli ste se, zavoleli, i sticajem okolnosti jedno mora da ode dleko?
Ako je druga opcija u pozadini pitanja - može da traje, da se planira, ima budućnost.
Ako je virtuelno upoznavanje, ljubav prema istim stvarima, muzici, slična razmišljanja, to je maksimum od emocija koje bi, eventalno osetila.
Zaboravi na takvo šta. Ne troši zaludno emocije, vreme, energiju.Od toga nema ništa!
Svaka veza je veza, bila ona realna ili virtualna traje tacno koliko treba.
Veze na daljinu su jace jer su idealne, veze koje su postale veze na daljinu traju isto koliko bi trajale i u zivotu.
To iz iskustva?Naravno. Traje 'tačno koliko treba', ili u prevodu dok jednoj strani ne dosadi kuckanje, ili dok ne nađe 'novu virtuelnu ljubav' kod stare je sve već viđeno i poznato.
Ako misliš da su 'jače jer su idealne, ne one su idealizovane i skrojene prema mašti, željama i potrebama.Jer je to potrebno onom koji 'voli'. sve je to balon od spanuce!
Ja nisam odavle.To iz iskustva?
Tako si sigurna u to sto pises , pa sam bio ubedjen da je iz iskustva...naravno ne slazem s s tvojim tvrdnjama, jer mislim da ti je to samo lose iskustvo....Ja nisam odavle.
Da,ovo mi je skroz u redu...
Da, dobro pitanje.Dakle , ostajemo uskraćeni telesnih kontakata...E sada , i tu se nameće pitanje koliko nam je seks bitan i da li možemo jedan period bez njega...A seks?
Tacnije, pouzdano znam ono sto sam napisao....jer sam ja posmatrac i video sam svasta virtualno....
Tvrdi se da 4% virtualnih ljubavi zavrsi brakom, da je ljubav na daljinu cista i da traje duze nego realna i da ljudi koji su prinudjeni da zive odvojeno neki period vise postuju vezu nego oni koji mogu da zive zajedno...
Ovo mi se jako dopada...Tacnije, pouzdano znam ono sto sam napisao....jer sam ja posmatrac i video sam svasta virtualno....
Tvrdi se da 4% virtualnih ljubavi zavrsi brakom, da je ljubav na daljinu cista i da traje duze nego realna i da ljudi koji su prinudjeni da zive odvojeno neki period vise postuju vezu nego oni koji mogu da zive zajedno...
Da, dobro pitanje.Dakle , ostajemo uskraćeni telesnih kontakata...E sada , i tu se nameće pitanje koliko nam je seks bitan i da li možemo jedan period bez njega...
To sam i navela u uvodnom postu.Ne treba da traje tako previše, virtuelno stvara frustracije. Primer večeras čatate na skajpu ili mesindžeru, skidanje, gledanje na gola, drkanje a onda frustracija što nije uživo i pojeeebeš se sa prvom mimo nje na čatu?
Da,ali to onda nije ljubav...A to je tema..Meni je bitan. Može da se seksam sa drugom a da njoj na čatu glumim da to ne radim?
Drago mi je što imamo isti stav po ovom pitanju. Ako ostavim post sa savojim mišljenjem po nekom pitanju, bez obzira na sadržaj teme, pišem sigurno!Tako si sigurna u to sto pises , pa sam bio ubedjen da je iz iskustva...naravno ne slazem s s tvojim tvrdnjama, jer mislim da ti je to samo lose iskustvo....
hahahahaha....koja je svrha, posto ona to vec radi....Meni je bitan. Može da se seksam sa drugom a da njoj na čatu glumim da to ne radim?
To sam i navela u uvodnom postu.
Koliko treba da žrtvujemo,?
Tacnije, pouzdano znam ono sto sam napisao....jer sam ja posmatrac i video sam svasta virtualno....
Da,ali to onda nije ljubav...A to je tema..
To ne odobravam...Može i da se ne žrtvuje, imaš paralelno seks s drugom a ova na čatu ne zna.
Da, moguća je ozbiljna veza online. Treba gradualnu ubacivati i realnost, tipa fotografije i video/audio chat. Ako sve to prodje test, velike su šanse i za dobru vezu uživo.Šta mislite o ovakvoj vezi?Da li je ona moguća i ako jeste , koliko tu ima budućnosti?
Koliko treba biti jak , koliko žrtvovati , koliko ulagati?
Da li takva veza može opstati?
Vaša mišljenja...