gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
veze na daljinu su gubljenje vremena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ce ti triposoban stan?!?!?!?!
Brate ja ti pricam o tome da se vidjate vikendom, ne da zivite zajedno i izdvojite se
Samo da imate mesto gde mozete biti na miru, 3 dana od 7 vikendom.
aj ovako
za 100e nema stana u bg, ima u nekom drugom gradu
dalje, da bi odrzavao taj stan moras da placas racune, za bg to jos 100e za manje gradove ne znam, al nije manje od 50e
da bi doso do tog stana treba ti neki prevoz, sopstveni auto pa da rokas benzin ili karta
moras i da jedes tih par dana u tom stanu, za to ti ako se vidjate svaki vikend treba jedno 100, 150 e mesecno
a sad malo jos surovije realnosti prosecna plata u bg je 300e, prosecna plata u manjin gradovima 200e
pa ja sad tebe lepo pitam OD KOJIH PARA TO DVOJE DA IZNAJME STAN ZA ******* JEDNOM NEDELJNO???
mislim lupas ko tepsija, aj kad odrastes pa se javi da odgovoris na ovo moje pitanje
ebo te kad se dete mesa de mu nije mesto, sto te roditelji ne naucise da cutis kad stariji pricaju
mogu da se vidjaju tako sto dolaze jedno kod drugog, ako to dvoje ne znaju da se organizuju po pitanju takve veze nije trebalo ni da se upustaju u nju
I sve je to lepo kao sto ti pricas, a odakle finansije? I sta raditi tih tri dana nedeljno? Ne ici u skolu? Zapostaviti skolu/fax zbog toga? Ne znam kako je kod tebe dete, ali ja kad bih tri dana nedeljno odsustvovao sa fakulteta, oprostio bih se od par ispita...
nije to resenje. Resenje je ili naci devojku iz tvog grada ili pricaj sa svojima i nek se preseli kod tebe i nek zabatali skolu jer ste se klinacki zaljubili ne razmisljajuci o posledicama koji ce se kasnije pokazati, vec samo razmisljali kako bi se izyebali
Kako ti lupetas to je za medalju![]()
![]()
1) JA sam rekao da je u non beograd mestima stan oko 100 eura sa svime placenim. Dakle stan/garsonjera sa palcenom strujom itd je 100 eura. I to mogu da ti licno pokazem. U beogradu te izadje oko 200. Znaci to je cinjenica
2)Znaci za prevoz ti treba 10 000 i za hranu za 3 hebena dana?
Ajmo malo realnosti. Povratna karta za bilo koje mesto ti je maksimum 1500 dinara. Sada ne vidim kako ces da vise jedes ako si u nekom drugom gradu ili u svome? Sta imaces veci apiteti tamo?
3) Ti ne pominji moje roditelje, jer nemas prava da uzimas njihov sveti enitet u svoja prljava usta. A ja sam ovo sve naveo na osnovu LICNOG ISKUSTVA
Dok su se ovi zayebavali ja sam samo iznajmio stan. TJ mi smo samo iznajmili stan, i super nam je. A vi smisljajte neke astronomske cifre, i gluposti![]()
![]()
I sve je to lepo kao sto ti pricas, a odakle finansije? I sta raditi tih tri dana nedeljno? Ne ici u skolu? Zapostaviti skolu/fax zbog toga? Ne znam kako je kod tebe dete, ali ja kad bih tri dana nedeljno odsustvovao sa fakulteta, oprostio bih se od par ispita...
nije to resenje. Resenje je ili naci devojku iz tvog grada ili pricaj sa svojima i nek se preseli kod tebe i nek zabatali skolu jer ste se klinacki zaljubili ne razmisljajuci o posledicama koji ce se kasnije pokazati, vec samo razmisljali kako bi se izyebali
od petka do nedelje... 3 dana kada ste slobodni...
od petka do nedelje... 3 dana kada ste slobodni...
imas jos neki predlog?
ako radis, radis i petak i subotu, samo nedelju ne radis
imas jos neki ingeniozni predlog?
Pa meni je zao ako je tebi plata 10 000, ne znam sta da ti kazem... I ako moras da radis 6/7 dana...
JA sam rekao da je u non beograd mestima stan oko 100 eura sa svime placenim.
A gde to tacno....u Donjem Grabezu? lmao
Evo..u NS-u je 200 gajba na o.k. lokaciji + 100 troskovi..infostan(sa grejanjem),struja,fixni i net
pricam o proseku...al dzaba
tipicno
jednom ces shvatiti poentu a sad cu ti samo reci - uzivaj
Sta tipicno? Pa to cak i nije tacan prosek, prosek ti je 352 eura ako se dobro secam. A ne vidim sta seres o proseku, i kakve veze prosek ima? Ovaj savet se odnosi na one koji mogu pristuti, a svako sa prosekom ga moze.
s prosekom ne moze s prosekom moze mozda jedva da priuste stancic, ali put dotle (pa jos svaki vikend) hrana i ostalo ne moze, jer moras i u maticnom gradu da trosis pare
isto jedes i kod kuce, i u drugom gradu
A put je 1500 dinara.
isto jedes i kod kuce, i u drugom gradu
A put je 1500 dinara.
put je 700 kinti,povratna karta KG - BG