Ljubav na daljinu???

Alaya govorimo istim jezikom -
dobra vilo -hvala na savetima - naravno da znam da s
ima sex sa drugima - nema prevare - to nije prevara
na toliko km ...mnogo ih je pa siroma bila bih ne pravdena da
ocekujem tako nesto -
U životu svakog muškarca postoji jedna žena s kojom može postići savršeno zajedništvo, a u životu svake žene samo jedan muškarac s kojim se može osećati potpunom. No međusoban susret, sudbina je koju dožive retki, malobrojni.

alya:
Jao slucajna ako je istina to sto si napisala...bas super...drago mi je, da ste izdrzali...moras, da budes jak karakter za takvu vrstu veze... :wink:

Hvala Alya..

Ja samo znam da covek moze sve kada hoce i naravno da je poterbno da je ta ljubav jaka da prevazidjes sve prepreke..Ja sam na kraju uspela.
Ne terbas se zamarati glupim pitanjima,tipa"da li me je prevario" itd.Jer neko ako zeli to da uradi ne mora biti kilometrima daleko od tebe,moze ti biti i prvi komsija..Imala sam 1001 priliku da ga prevarim ,ali bitan je jedino covekov karakter,kako ce se postaviti u datom trenutku i da li ce uspeti da odoli iskusenju..

Ja sam imala vezu na daljinu od 1 godinu i raskinula sam sa njim na nashu godishnjicu, stvarno sam ga volela a mislim da je i on mene, a raskinula sam samo zato sto je on morao da bude kuci za nashu godishnjicu i zato shto je mene ubijalo to da ga vidjam svakog vikenda..... jeste to ceo vikend i jeste da smo ostalih dana prichali telefonom svaki dan po 4, 5 sati, ali ja sam svakog ponedeljka ujutru plakala i to me je uzhasno sjebavalo chitavu tu godinu. Ne bi ti preporuchila to, na kraju ti on toliko nedostaje da skontash da ce ti biti lakshe bez njega.....

chypawa_18:
Ja sam imala vezu na daljinu od 1 godinu i raskinula sam sa njim na nashu godishnjicu, stvarno sam ga volela a mislim da je i on mene, a raskinula sam samo zato sto je on morao da bude kuci za nashu godishnjicu i zato shto je mene ubijalo to da ga vidjam svakog vikenda..... jeste to ceo vikend i jeste da smo ostalih dana prichali telefonom svaki dan po 4, 5 sati, ali ja sam svakog ponedeljka ujutru plakala i to me je uzhasno sjebavalo chitavu tu godinu. Ne bi ti preporuchila to, na kraju ti on toliko nedostaje da skontash da ce ti biti lakshe bez njega.....

Iskrena da budem ja mislim da ti njega nisi dovoljno volela,jer sta je 5 dana u nedelji..nista,u poredjenju sa tim da nekog koga volis do ludila ne vidis mesec i vise,a onda budete zajedno par dana i opet ponovo sve u krug.
Kazes raskinula si s njim za godisnjicu.Razlog?Jer nije mogao tada da bude sa tobom,to nije razlog.Draga moja,za 3 i po godine koliko sam bila u vezi sa moji muzem,pre nego sto smo se uzeli,proveli smo zajedno samo jednu godisnjicu,a moj rodjendan NIJEDAN...I sta sam ja trebala tada da uradim,da ga ostavim,jer jednostavno nismo bili u mogucnosti da budemo jedno kraj drugog,a ni jedno ni drugo nije bilo krivo za to,visa sila,kilometri,daljina...Ne,nisam ga ostavila nego sam bila jaka i izdrzala sve bolne trenutke,kao i on,znajuci da ce se jednog dana sve promeniti,kao sto i jeste..Nismo proveli 2 godisnjice zajedno,ali zato cemo ih sad preovoditi ceo zivot jedno kraj drugog,a da smo tada posustali ne bi znali sta nam zivot nosi..Po mom misljenju granice nisu nista drugo do linija u atlasu,ali jesu stvarne onda kada idu od srca do srca.. :)

slucajna:
Iskrena da budem ja mislim da ti njega nisi dovoljno volela,jer sta je 5 dana u nedelji..nista,u poredjenju sa tim da nekog koga volis do ludila ne vidis mesec i vise,a onda budete zajedno par dana i opet ponovo sve u krug.
Kazes raskinula si s njim za godisnjicu.Razlog?Jer nije mogao tada da bude sa tobom,to nije razlog.Draga moja,za 3 i po godine koliko sam bila u vezi sa moji muzem,pre nego sto smo se uzeli,proveli smo zajedno samo jednu godisnjicu,a moj rodjendan NIJEDAN...I sta sam ja trebala tada da uradim,da ga ostavim,jer jednostavno nismo bili u mogucnosti da budemo jedno kraj drugog,a ni jedno ni drugo nije bilo krivo za to,visa sila,kilometri,daljina...Ne,nisam ga ostavila nego sam bila jaka i izdrzala sve bolne trenutke,kao i on,znajuci da ce se jednog dana sve promeniti,kao sto i jeste..Nismo proveli 2 godisnjice zajedno,ali zato cemo ih sad preovoditi ceo zivot jedno kraj drugog,a da smo tada posustali ne bi znali sta nam zivot nosi..Po mom misljenju granice nisu nista drugo do linija u atlasu,ali jesu stvarne onda kada idu od srca do srca.. :)

Eeee slucajna moram da te nesto pitam ....Za svo to vreme jeli dolazilo do svadja izmedju vas ???
A o mom slucaju moze film da se snimi kog nema i nema u ni jednoj knjizi -koliko je prepreka i jos mnogo toga - ja ne zelim da odustanem pa kud puklo ... ako ne puknemo sami :lol:

Nemir:
Eeee slucajna moram da te nesto pitam ....Za svo to vreme jeli dolazilo do svadja izmedju vas ???
A o mom slucaju moze film da se snimi kog nema i nema u ni jednoj knjizi -koliko je prepreka i jos mnogo toga - ja ne zelim da odustanem pa kud puklo ... ako ne puknemo sami :lol:[/QUOTE

Dolazilo je dosta puta,ali uglavnom uvek zbog istih sitnica,kazem SITNICA,jer su to bile toliko nebitne stvari,na koje se ne bi ni obazirali da smo bili jedno kraj drugog,ali nekad ti i te sitnice mogu upropastiti vezu,jer deliju kao nesto veliko i zastrasujuce.Ali ako ste dovoljno jaki i ako na sve to gledate da su to stvari koji ce proci,moze da uspe,moras biti optimista u svemu.

...evo, guram svoju prvu godinu....
sam u bg. on u va.
....svakog vikenda sam ishla tamo. poslednjih par meseci, on chesto dolazi ovamo....
...al, ma kako chudno zvuchalo... 100 km posle godinu dana i nije malo kilometrazze. i pored svih lepih stvari umori. fizichki iscrpi. i rekla sam "chuj, sve, sve - ali ne mogu fizihi da iznesem da putujem. posebno ne sad u zimu." i razumeo je. dodushe, dal` je shvatio da nam je 2 dana nedeljno malo, da nam je bolje kad smo vishe zajedno, da je teshko kad mrzish ponedeljak, a da se chetvrtak oduzzi u beskrajno, da STvarNO ne mogu vishe da putujem, ili...kako god. rezimirali smo.
....ako ide nekud, ova kvazi veza, neka dodje u bg.

slucajna:

Prvo i prvo, to nije tvoje mishljenje, nego pesma nekog repera Marchela. A drugo, ti si tada imala ko zna koliko godina, a ja 17. Eto to je samo ogromna razlika.

chypawa_18:
Prvo i prvo, to nije tvoje mishljenje, nego pesma nekog repera Marchela. A drugo, ti si tada imala ko zna koliko godina, a ja 17. Eto to je samo ogromna razlika.

Draga moja ja sam samo citirala tog kvazi repera,a ujedno to i jeste moje misljenje,odnosno slazem se sa njim..A kada smo poceli da se zabavljamo imala sam godinu vise od tebe!!!!
Nije razlika u godinama,nego u razmisljanju... ;)

"Tek kad naučiš da dodiruješ bez dodira i ljubiš bez usana....tek kad vidiš i onda kad zatvoriš oči i osećaš celim bićem i kada niste zajedno ...kad razumeš nikad izgovorene reči i kada ti nečije oči zasijaju u tvojim zenicama i njima gledaš svet...znaćeš da voliš iskreno... "

43403126_2127984217454643_1924424384043286528_n.jpg

Back