Ljubav je samo jedna

gost 346714

Veoma poznat
Poruka
14.726
"Znam dok tebe gledam, ljubav je samo jedna " Čuveni hit Dare Bubamare, koji mene podseća na sledeće: Zanima me šta vi mislite o ovome. Kad samo jedna osoba voli, dok ova druga u najboljem slučaju neobraća pažnju na tu ljubav ? (Ima slučajeva kada osoba koja nevoli čini sve da povredi osećanja osobe koja voli-da je na taj način možda odbije)

"Znam dok tebe gledam, ljubav je samo jedna " Čuveni hit Dare Bubamare, koji mene podseća na sledeće: Zanima me šta vi mislite o ovome. Kad samo jedna osoba voli, dok ova druga u najboljem slučaju neobraća pažnju na tu ljubav ? (Ima slučajeva kada osoba koja nevoli čini sve da povredi osećanja osobe koja voli-da je na taj način možda odbije)

sa ljubavi je kao i sa umetnoscu, jedna ljubav a mnoge fasete ;)
najnakaradnije nesto sto covek sebi(!) moze da priusti jeste da insistira da ga se voli, da ga neko, koga on vec voli, voli.

to sto mi nekog volimo, nije nam niko "kriv", sami smo se nacrtali...u krajnjim slucajevima je to cista patologija sto zna da okuje i izludi ljude sasvim.
nekada je lepse biti ne voljen nego "naterivan da volis".

prinudjen si da bezis od osobe ako patoloski(!) voli, jer to postaje samo lepo upakovana ucena

- - - - - - - - - -

i naravno, onda moras i da povredis tog nekog, u slucaju da ne moze da odustane od takvog koncepta

Када је чууујеем, мислим на причу не на певање.. Жена није у стању саставити простопроширену реченицу без минимум 3 поштапалице... А што се тиче тога да се добро удала, не вреди њој то ништа, богатом капом не можеш прикрити сиромаштво у глави..
Одговор на тему, човеку није унапред предодређено колико ће љубави имати

Poslednja izmena:
onaj koji voli (a pritom mu voljeni ne uzvraća) je naivčina koja svesno juri ka svojoj boli

Back