ljubav+internet=?

Sve to preko neta ne funkcionise bas najbolje. Npr: Plavusa , prelepo gradjena, "nema dlake na jeziku" i sta ? pojavis se :shock: od slike iz tvoje glave i "cuda" koje te ceka na cosku jedina slicnost je boja kose i to na odredjenim pramenovima. Znam ja da nije sve u izgledu :wink: , ali mora da postoji bar mali izgled da bi se zadrzao pogled 8)

Pa internet je danas toliko jedan NORMALAN vid komunikacije, da je lakse nekog upoznati na dejting sajtovima, nego prici na ulici i pozvati na pice. A, ovako bar mozesw da ga stvarno upoznas, u opustenosti svoje sobe, svog izbora muzike i pica...mrzim usiljenost zivog upoznavanja, poziranje i glupa pitanja. Sto se ne bi nasli bas ovde? Jedino sto izgled stvarno JESTE bitan, nije presudan, ali je vrlo vazan, pa ima opcija i da posaljes fotku, ne? Ja sam to izbegavala. Ako ima price, ima je, ako ne mozemo da razgovaramo, sta me se tice kak :lol: :lol: izgledas? A, opet, moj pogled te nece ulepsati, ako si nistavan....
Stq hocu da kazem? Da je vrlo normalno i, malo je paradoksalno to reci, ali PRIRODAN nacin komunikacije danas. I - SVE je moguce.

U nedjelju je bila godisnjica braka mojoj radnoj kolegici, koja je svog muza srela na netu i zbog njega rasturila i dugogodisnju vezu u kojoj je bila... I definitivno je ovaj, mnogo bolji u svakom pogledu, od njenog bivseg momka... Eh da, sad vec imaju i divnu kcerkicu...
Moj prijatelj uskoro treba da postane tata, u braku sa zenom koju upozna na chatu... Zbog nje se ovdje doselio iz Beograda...
Robert J. III iz Indijanapolisa (pravi Amer) srete na netu jednu moju poznanicu, zaljubi se i dodje ovdje da je upozna... Vjencali su se poslije par dana... I oni ce uskoro postati roditelji...
Moja sestra koja zivi u Danskoj luda je za jednim Zagrepcaninom, zbog kog svakih par mjeseci prelazi hiljade kilometara, kako bi se vidjeli... I oni planiraju vjencanje... Srela ga je na PIK-u...
Jel' treba jos primjera, ili je ovo dosta...??? :roll:

mb:
Mislim da je moguce, jer ja sam upoznala nekog prekog neta, zaljubila se u njega i sad smo zajedno. I to je nesto najlepse sto mi se desilo u zadnje vreme u mom zivotu. Zadovoljna sam. Internet je cudo

Hoces li mi molim te reci jeste li vi iz istog mesta?Kako prevazilazite problem daljine,ako ga ima?Koliko Vam je intenzivna veza?Mozda je indiskretno,ali razumeces,nadam se,na pocetku sam necega takvog i rado bih cula savet..
Hvala

Gazdarica:
U nedjelju je bila godisnjica braka mojoj radnoj kolegici, koja je svog muza srela na netu i zbog njega rasturila i dugogodisnju vezu u kojoj je bila... I definitivno je ovaj, mnogo bolji u svakom pogledu, od njenog bivseg momka... Eh da, sad vec imaju i divnu kcerkicu...
Moj prijatelj uskoro treba da postane tata, u braku sa zenom koju upozna na chatu... Zbog nje se ovdje doselio iz Beograda...
Robert J. III iz Indijanapolisa (pravi Amer) srete na netu jednu moju poznanicu, zaljubi se i dodje ovdje da je upozna... Vjencali su se poslije par dana... I oni ce uskoro postati roditelji...
Moja sestra koja zivi u Danskoj luda je za jednim Zagrepcaninom, zbog kog svakih par mjeseci prelazi hiljade kilometara, kako bi se vidjeli... I oni planiraju vjencanje... Srela ga je na PIK-u...
Jel' treba jos primjera, ili je ovo dosta...??? :roll:

Super su ove price,ko porucene za moju situaciju..Dopisujem se sa jednim crnogorcem koji je veren i super nam je...prekinula sam..grize me savest,al osecam da bi mogao da bude moj,a mozda i nebi...sta bre ljudi da radim,da ga OTIMAM???

Jedna moja drugarica je preko neta upoznala tipa iz Belgije, udala se, imaju dete i zajedno su vec tri godine. Samo se spakovala i otisla kod njega.
Ja imam slicno iskustvo, samo se nisam zaljubila nego stekla jednog divnog prijatelja, i ne preko neta nego preko sms-a. On zivi u Svajcarskoj i dopisujemo se, necete verovati, skoro 4 godine. Dolazi cesto za Suboticu (odatle je rodom) i cak i za Beograd (odatle je njegova bivsa zena), ali nijednom nismo pozeleli da se upoznamo i licno. Pa zasto, i ovako je super? On mi dodje kao starija sestra, drug koji ne ocekuje nesto vise od prijateljstva, "dnevnik" koji ti cak i odgovori.

Back