Ljubav ili pivo

Kako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
pa ako smo na nekoj zurci, svi redom uglavnom cugaju, i dok god to nije razvlacenje po podu i povracanje preko sebe i drugih nego neka opustena prica nemam nis protiv....vise mi smetaju oni koji vecito, gde god da su, moraju svima da ponove kako su oni posteni momci koji ne piju alkohol a i nije dobro za zdravlje :neutral:

pa ako smo na nekoj zurci, svi redom uglavnom cugaju, i dok god to nije razvlacenje po podu i povracanje preko sebe i drugih nego neka opustena prica nemam nis protiv....vise mi smetaju oni koji vecito, gde god da su, moraju svima da ponove kako su oni posteni momci koji ne piju alkohol a i nije dobro za zdravlje :neutral:
ja ne piem al cugnem rakicu za zdravlje

Kako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?

Pobegnem.

Imala sam druga iz komsiluka u detinjstvu koji mi je cesto govorio da cu se sigurno udati za nekog alkoholicara samo zato sto ne podnosim pijane ljude toliko a sudbina obicno voli da se poigra sa ljudima. A zaista od kako znam za sebe jako mi smetaju ti ljudi sto novcem kupuju svoju ludost i blamazu. Ovde mislim na lljude koji piju kad za to nije mesto i vreme, nemam nista potiv kad se popije casica vise u posebnim prilikama s vremena na vreme.

mislim da nema vece srece od pijanog muskarca koji krene da te savatava
svojevremeno mi je muz dosao dobro pripit kuci i hteo da se malo druzimo, bilo je blago receno odvratno
mislim da je to bio jedini put kad mi je stvarno seks s njim bio nepozeljan
toliko o picu i pijanstvu

Back