Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
a ako imaju 4-5 milona u banci?
jbg sa tolikim parama mora da bidne trezen, i kao takav bi dosho u obzir
jbg sa tolikim parama mora da bidne trezen, i kao takav bi dosho u obzir

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako smo na nekoj zurci, svi redom uglavnom cugaju, i dok god to nije razvlacenje po podu i povracanje preko sebe i drugih nego neka opustena prica nemam nis protiv....vise mi smetaju oni koji vecito, gde god da su, moraju svima da ponove kako su oni posteni momci koji ne piju alkohol a i nije dobro za zdravljeKako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
онда само овакоa kako reagujes ako ne smrdi na pivo?
a ako imaju 4-5 milona u banci?
ja ne piem al cugnem rakicu za zdravljepa ako smo na nekoj zurci, svi redom uglavnom cugaju, i dok god to nije razvlacenje po podu i povracanje preko sebe i drugih nego neka opustena prica nemam nis protiv....vise mi smetaju oni koji vecito, gde god da su, moraju svima da ponove kako su oni posteni momci koji ne piju alkohol a i nije dobro za zdravlje![]()
Kako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
znam ja to tvoje ja ne pijem a malo malo pa te uvatim na forumu u lazi kad spomenes neki alkohol u stilu nije zbog mene zbog zdravlja je, keve mija ne piem al cugnem rakicu za zdravlje
znam ja to tvoje ja ne pijem a malo malo pa te uvatim na forumu u lazi kad spomenes neki alkohol u stilu nije zbog mene zbog zdravlja je, keve mi![]()
Ako imaju toliko,nece ih dati tebi nego ce jos da kradu.a ako imaju 4-5 milona u banci?
mislim da nema vece srece od pijanog muskarca koji krene da te savatava
svojevremeno mi je muz dosao dobro pripit kuci i hteo da se malo druzimo, bilo je blago receno odvratno
mislim da je to bio jedini put kad mi je stvarno seks s njim bio nepozeljan
toliko o picu i pijanstvu
pa vidis zvocam svima koi cirkaju radi cirkanja gajbi il kad izadju radi shatro opustanja,ja samo da se zagrejem malo rakice i vince nekad uz rucakznam ja to tvoje ja ne pijem a malo malo pa te uvatim na forumu u lazi kad spomenes neki alkohol u stilu nije zbog mene zbog zdravlja je, keve mi![]()
Ja nemam petlju a i ne pijem alkohol .Ako se ne smiluje neka forumasica ostacu drkkadzija do kraja zivota !![]()