Imala sam vezu od 4 godine. Svi su govorili idealnu. Nismo se svadjali, nisu letele piksle... Bili smo skolski primer dobre veze. Ali...
Posle 3 godine svideo mi se drugi tip, jednostavno mi je zaokupirao misli da nisam ni primetila, a vec je bilo kasno da ignorisem to. Cak smo se i nesto kao muvali (igre recima), ali se nista nije desilo do jedne tacke kada sam ja njega poljubila. Htela sam da proverim sta osecam. (Ovo rade samo Vodolije, napomena autora! Ne pokusavajte!

)Izazvala sam buru osecanja u sebi koje prema decku nisam osetila dugo (strast, varnice, leptiri...). Pricala sam sa tim tipom o tome i rekao je da nece da se uplice u trouglove i da moram da se odlucim. Nece me pritiskati i sacekace. Nedelju dana sam smisljala sta da kazem decku. Bilo mi je zao da raskinem, da ga ostavim. Ipak tri i po godine su bile za nama, on je tako divan, krasan, bajan... Bas bih ispala kreten... Posle 7 dana onaj tip i ja se nesto pokacimo. Oteram ga na jedno daleko mesto...

Ali sam plakala kao kisa!
Sutradan odem kod svog decka i u sebi zahvaljujem Bogu sto nisam raskinula, sto imam kome da se vratim. Nalepim sebi par etiketa tipa: Glupaco, kako si mogla da pomislis da ostavis ovakvog decka, zar nije divan, tako je dobar... I gomila slicnih gluposti.
Sest meseci kasnije moj decko me ostavi zbog druge devojke. :shock: Iz cista mira, bez najave, bez svadje, posle jednog savrsenog dana provedenog zajedno.
Sada, godinu i po dana posle raskida, mogu realno da gledam na sve. Bila sam kukavica, jer nisam poslusala svoje srce. Na bivseg nisam vise ljuta, jer je on imao hrabrosti da uradi ono sto ja nisam smela. Mozda, da sam vec sutradan raskinula sa njim, mozda bih i bila sa onim tipom. Ovako, povredila sam onog tipa, jer je stvarno bio zagrejan za mene, lagala sam decka da mi je maksimalno stalo do njega i najvaznije lagala sam i povredila najvise sebe.
Ima mnogo zakljucaka koji mogu da se izvedu iz moje price. Ono sto ti ja mogu savetovati...
Znam da ce boleti, bolelo je i mene, 4 meseca je proslo pre no sto sam i pogledala drugog tipa (ne volim ono "uskoci odmah u vezu da prebolis bivseg." To nije fer prema toj osobi - sebicno je). Ono cega ce te biti strah je da ostanes sama. Veruj mi bolje i sama nego u losoj vezi. :? Samo ces se jos vise namuciti. Kazu psiholozi: ma u kakvoj vezi smo saljemo signale da smo zauzeti. Onda nam nece niko prici. Ti imas 21 godinu. Ja sam tad imala 25. Tezi je raskid sa godinama. A kad budes posle nekog vremena pogledala unazad zakljucices ono sto je meni moj kolega rekao: Ko zna cega si se ti na vreme spasila!
:wink: