ljubav i zivotinje

Derer:
Ne volim ove krupne zivotinje-psi,machke,ljudi...mnogo prljaju,krupni i beskorisni.
Auuu, ovo je jedna stvar zbog koje ja automatski menjam mišljenje o čoveku. Mogla bih da dodam na temu "Sa kakvim muškarcem ne biste bile...", pa sa onim koji ne voli životinje. Takvi obično kažu: " Ma volim ja životinje, al` koji će mi ******, šta, samo ždere i sere i prlja i smara. Mislim, volim ih ja ali kažem ti..."

Dragantaur:
Imam 2 psa i 6 macaka...volim ih...svaka je posebna sa razlicitim karakterom...koliko volite zivotinje,imate li iste i da li vas usrecuju kada su uz vas,...da li ste dobri prema njima..da li pricate sa njima...da li znate da vas one vole i da zavise od vas...

Ljubav i bela tehnika

Imam 2 frizhidera i 6 ve$ ma$ina...volim ih...svaka je od drugog proizvodjacha sa razlichitom potro$njom struje... koliko volite belu tehniku, imate li istu i da li vas usrecuje kada radi za vas,...da li ste dobri prema njima ili ih u nastupu besa udarate nogom.. da li pricate sa njima...da li znate da vas one vole i da zavise od vas...

Osim toga $to smatram da foruma$i imaju bolesnu potrebu da sve guraju na ljubav i sex.. volim belu tehniku :wink:

P.S. $ta kazhe$ Laki Oblache.. Jel mozh da prodje? (a chak ni novu temu nisam otvorio) :D

samuraijack:
Auuu, ovo je jedna stvar zbog koje ja automatski menjam mišljenje o čoveku. Mogla bih da dodam na temu "Sa kakvim muškarcem ne biste bile...", pa sa onim koji ne voli životinje. Takvi obično kažu: " Ma volim ja životinje, al` koji će mi ******, šta, samo ždere i sere i prlja i smara. Mislim, volim ih ja ali kažem ti..."
Onda da otkazujemo svadbu,nema nam druge.:(

cLick - OR - Die:
Ljubav i bela tehnika

Imam 2 frizhidera i 6 ve$ ma$ina...volim ih...svaka je od drugog proizvodjacha sa razlichitom potro$njom struje... koliko volite belu tehniku, imate li istu i da li vas usrecuje kada radi za vas,...da li ste dobri prema njima ili ih u nastupu besa udarate nogom.. da li pricate sa njima...da li znate da vas one vole i da zavise od vas...

Osim toga $to smatram da foruma$i imaju bolesnu potrebu da sve guraju na ljubav i sex.. volim belu tehniku :wink:

P.S. $ta kazhe$ Laki Oblache.. Jel mozh da prodje? (a chak ni novu temu nisam otvorio) :D
znam da si duhovit ali moram da ti kazem nesto: Ne seri !

Kod mene nije bilo ekstremnijih vrsta zivotinja. Zamalo da kupim iguanu , kad sam bila u srednjoj shkoli, ali sam odustala.
Imala sam 2 kornjache....Zak i Zaklina :lol:
Medjutim kad su porasle, posle par godina,pochele su da smrde, tako da sam ih odnela u zoloshki vrt...
Za sad imam akvarijum...
I kad budem imala svoj stan, imacu belog retrivera. I tako....Nego otkud ovde uopshte ovakva tema?
Aha da...Volela sam ih i oni su svi voleli mene...:lol:

index-1.jpg

Back