ljubav i zivotinje

Dragantaur

Iskusan
Banovan
Poruka
6.984
Imam 2 psa i 6 macaka...volim ih...svaka je posebna sa razlicitim karakterom...koliko volite zivotinje,imate li iste i da li vas usrecuju kada su uz vas,...da li ste dobri prema njima..da li pricate sa njima...da li znate da vas one vole i da zavise od vas...

chika_doktor:
a zgazio sam do sada 2 macke...nekoliko golubova i vise vrsta raznih sitnih zivorinja
nemoj doco o tome ...meni je pre 7 meseci neko zgazio macora koga sam obozavala i to na moje oci..i stvarno mi je lose kada se setim toga...
@tema ..obozavam zivotinje...uvek imama neku i vezujem se za njih neverovatno mnogo..jbg...

ceo zivot sam sa mackama.volim ih do obozavanja.posmatram,igram se, mazim, najvise volim da se mazim glavom sa njima. onako kako to inace rade dve mace.i ljubim ih u njuskice.i obozavam da im dodirujem one jastucice na sapicama.njih posebno volim kod maca, sapice i kandze.toliko se zanesem da mi dodje da je celu izljubim, kao bebu kad gnjavis i ljubakas gde stignes,takav osecaj imam za macke.i pricamo,pricamo,pricamo.
sada nemam ni jednu. poslednjih deset godina na mestu gde zivim dolazile su mi crne macke(svake godine po jedna) i svaka je tragicno zavrsila. uglavnom su bile pregazene, jednoj je neki pas rastrgao celu utrobu,operisana je i posle je uginula.jednoj je devojcica iz komsiluka otkinula sapu,dobila je gangrenu i morali smo da je uspavamo.taj pakao je trajao dugo. jednom macoru je neko ogulio kozu sa repa celom duzinom, operisan je i bio je bezrepi,on je imao sare,mnogo sam ga volela,ali je i on poginuo...
vec godinu dana ne dolazi ni jedna maca u dvoriste.nadam se iskreno i da nece jer sam umirala sa svakom.i sada se uznemirim i dodje mi da vristim kada se setim kako su se mucile.
sada imamo psa, koja je totalno dodz i svrcka se okolo.dodje da jede,nekada da prespava.trudna je,cekamo bebe.kupujem joj hranu, nekada pricam sa njom,ali je ne mazim.
volim kornjace i moram ponovo da ih imam.i sa njima se mazim. onaj deo ispod vrata, tu kada ih mazim izvlace se iz oklopa maksimalno,mnogo su smesne. i volim i njihove sapice da mazim,preslatke su.

mi smo porodično držali konje..
voleo sam da ih kao mali posmatram kako trče..oko zamka..
Pse manje više.
Uvek su mi bili previše mršavi i bučni.
Naročito rano ujutro, kad je tata vodio prijatelje u lov ..na lisice..

uh ne znam nije mi ova tema za ljubav i seks,sace da pocne koze,ovce,magarci zoofilija i sve to :neutral:

inace imala sam do sada akvarijumske ribe,koje su uglavnom pocrkale,onda malu kornjacu koja je nestala jednostavno jednog jutra sam se probudila nije bilo nje ni zive ni mrtve,nikad nisam nasla ni les ni nista :neutral: i tako imala sam jos neke sitne zivotinje,al nije to za mene uvek uspem da ih zgnjecim :(

sada imam psa vec deset godina,i on se uspesno ne da zgnjeciti a i prilicno je zahvalan,a macke bas i ne volim jer parazitiaju po nekoliko porodica i dodju samo kada se sete da su gladne.

Imala sam jednu dobermanku 13 godina, nju niko neće zameniti! Onda sam imala jenu džumaricu a od nje dece i njine dece nezna se koliko. Jedan od njih je bio Vili, za njega me duša boli i boleće. Kao što rekoh bilo ih je mnogo. Sada imam 3 kera 5 mačaka, volim ih a one mene ne, ništa me ne slušaju! To je banda jedna pokvarena! Ali dobro...

joj, tetka i nejne vene..pusti me molim te..
proshli vikend smo (po naaajvećoj vrućini) lovili pijavice "za tetu". (ja sam povraćao 2 puta)
a onda oni seljaci sa komovom rakijom, SVI od reda su se podsmevali mojim kariranim bermudama..

Dragantaur:
Imam 2 psa i 6 macaka...volim ih...svaka je posebna sa razlicitim karakterom...koliko volite zivotinje,imate li iste i da li vas usrecuju kada su uz vas,...da li ste dobri prema njima..da li pricate sa njima...da li znate da vas one vole i da zavise od vas...

ovakva tema na lj&s moze samo jedno da znaci...ili se nesto desilo sa mojom mastom....SPASITE ME DOK IMA VREMENA!!!!!!

jel znas da pacov nikada ne povraca?
mila Elizabeta, ona toliko voli da igra (mada joj se podanici krisom smeju, reci joj da im svima, nezahvalnicima odrubi glave!) i dugo hoda nocu sama po pustom zamku, trebalo bi nekako da joj olaksas da joj se nadjes da ne umre na nogama.
onda si ti na tetku aseksualan?

moja Debela=sva ljubav ovog sveta.......
nemam vremena da pisem sada........obozavam svoje kuce, volim kuce mojih komsija, brinem o lutalicama, lokalnim macketinama....imala sam nekoliko papiga,ribice,......
ali,Debela je something special i moj zivot je sa njom postao mnogo zanimljiviji.....

orgazmma:
moja Debela=sva ljubav ovog sveta.......
nemam vremena da pisem sada........obozavam svoje kuce, volim kuce mojih komsija, brinem o lutalicama, lokalnim macketinama....imala sam nekoliko papiga,ribice,......
ali,Debela je something special i moj zivot je sa njom postao mnogo zanimljiviji.....

sigurno ima dobre sise:)

Nemam zivotinje ali ne zato to ih ne zelim, vec nemam uslova za njh. Puno putujem i kako stvari stoje tek cu putovati, pa bi bilo bezveze. A inace obozava i pse i macke i konje i delfine i skoro sve zivotinje sem insekata i gmizavaca. E njih ne volim nikako. Bas su mi gadni. Mada ponekad me raznezi mrav ili pauk ili gustercic. Ali retko. :) Od pre nekoliko meseci su mi u prvih pet usle i kamile. Predivne su. Nisam znala da su emotivna bica. Stvarno, sta radi ova tema na LjiS-u? Mada, dopada mi se. Ja obozavam zivuljke.

baby jane:
ni ja nemam uslove za cuvanje bilo kog kucnog ljubimca :sad: a najvise volim pse...kad vidim malo slatko kucence odmah se raznezim! To su najsladja stvorenja na celom svetu :-D
Samsmall.jpg

Back