Ljubav i posao??

ma malo sutra,neko bi tamo dobio popički

- - - - - - - - - -

to bi bilo neko se malo našali,a ja se ne našalim

- - - - - - - - - -

kao osmehnem se i uzmem neku flašu i udarim ga u oči da mu ih izbijem

Taman posla da ga ne obavestim. Obavestila bih ga baš zato što mi je partner i što mu želim najbolje uz ili bez mene jelte...
Ko još danas misli o takvim stvarima kad je posao u pitanju...:lol:

Radite u firmi. Saznali ste da se otvara radno mesto kao stvoreno za vaseg partnera. Da li biste ga obavestili o tome? Da li bi vam smetalo ili ne biste imali nista protiv toga da radite zajedno?

štobi mi smetalo...da radim neki normalan poso uvek bi
al ovako neznam dal bi obavestio...pod ovim okolnostima misim da nebi
a inače sama činjenica da ljepša polovina radi zajedno samnom...stim neam problem

Radite u firmi. Saznali ste da se otvara radno mesto kao stvoreno za vaseg partnera. Da li biste ga obavestili o tome? Da li bi vam smetalo ili ne biste imali nista protiv toga da radite zajedno?

Radno mesto stvoreno za njega, i ja kao treba da se premišljam. :roll: Pa bio bi obavešten, naravno. Ima pravo da zna, makar se ja sa tim ne slagala, a ne vidim zašto ne bih, kao što i on ima pravo da ne konkuriše za to mesto.
I da prihvati, to opet ne bi automatski značilo da "radimo zajedno" ili da se jedno drugom penjemo na glavu, obzirom da firma ili kompanija podrazumeva, jelte, malo opširniji kadar, tako da postoji mogućnost da se ni ne vidimo tokom dana. Eto, ova poslednja informacija može da posluži i onima što se plaše da neće moći da nastave hebažu ili slične tajne, samo njima znane aktivnosti. Lol

Back