mina_zloca
Obećava
- Poruka
- 94
Tedo' reci dosadno je kad samo sedite kuci....il tako nekako....p'da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti stvarno ne bi umeo biti sponzorusa. Muski parfem haha. Ja volim prirodne "mirise" pa se ne parfemisemsinmbad:pa pa slabo ti ja poznajem te vaše parfeme po nazivu :shock: ali stavi neki blag da me ne iritira previše...... :wink:
mina_zloca:A ti jednostavno nemoj tako da razmisljas. Prepusti se pa kud te bujica odnese. Mozda propustis onu pravu razmisljajuci zbog cega je s tobom.
trachara:a jooj, ja nisam ni procitala uvodni post.
....
a?
ako ja tebe nesto razumem, ubij me!
zasto oni koji dolaze na posao gsp-om nemaju partnera?
je l' to pitas?
hmm, valjda zato sto se toliko smore u busu, da posle vise nemaju zivaca ni za koga...
Otkud ti onda na forumu umesto na nekoj lepotici? Pa one sve vole Kesh? Sta ti fali kad to ni pare ne mogu da poprave? I da-povecaj bre tim ljudima plate da mogu da kresnu nesto.prebrzo obogaćen:Hteo sam uvodnim postom kazati da moji radnici koji nemaju auto
nisi zanimljivi ovdašnjim lepoticama..
PA Hcete li vi svi da presatante da pisete o lovi,jadno...prebrzo obogaćen:Nisam objektivan kao muškarac..
Zašto devojke pre udaje razmišljaju gde će živeti?
Da li ju srce vuče ka dečku ili ka zidovima (stambenom objektu-novogradnja)
Nije mi jasno gde je tu ljubav?
Gledajući ekipu oko mene (zaposleni) pitam se zašto su oni često sami -
pogotovo oni koji ne dolaze sa autom na posao..
Gde je tu ravnopravnost?
Nije mi žao plaćati ali nemam ljubavi
Ni mi bogati nismo sretni..
Pipi Langstrumpf:.... I da-povecaj bre tim ljudima plate da mogu da kresnu nesto.
Tako je u bogatim društvima..prebrzo obogaćen:Hteo sam uvodnim postom kazati da moji radnici koji nemaju auto
nisi zanimljivi ovdašnjim lepoticama..
prebrzo obogaćen:Nije mi žao plaćati ali nemam ljubavi
Ni mi bogati nismo sretni..
Tja majku mu , imam decka a ceka me i stan...Samantha Jouns:PROBLEM DANASNJEG DRUSTVA JE NEDOSTATAK NOVCA a ne dosada!
Ja da imam para kupila bi sebi neki stanicic onako devojacki....i ko zna mozda bi i nasla nekog decka, i ko zna mozda bi i imali ozbiljnu vezu pa bi se i udala ,..a ovako nemam stan nemam decka nema braka..i cao....kakva bre dosada??? Meni nikad nije dosadno...
Samantha Jouns:PROBLEM DANASNJEG DRUSTVA JE NEDOSTATAK NOVCA a ne dosada!
Ja da imam para kupila
Psihologue:Zelenooka ne bih se igrao sa majstorom sa Bruneja..