Ljubav i jaja

Otvaram ovu temu da se zene izjasne da li su ikad imale lika koji ih je posebno dobro torbao, ili se sve svodi dobar je svaki samo nek ima kesha.

Oderite zene?
AUUU...sad si me našao. Teško pitanje. Jako teško!To je kao kad žena u izlogu vidi dva para cipela, pa bi da kupi oba,ali ima para samo za jedan.'Elem, imala sam tipa koji je dobar u krevetu,ali što sam starija više se odlučujem za Keš!' Oće to tako, s godinama.

AUUU...sad si me našao. Teško pitanje. Jako teško!To je kao kad žena u izlogu vidi dva para cipela, pa bi da kupi oba,ali ima para samo za jedan.'Elem, imala sam tipa koji je dobar u krevetu,ali što sam starija više se odlučujem za Keš!' Oće to tako, s godinama.
sace kriza spremte se spremte bice navala
ja neam kesh savjetujem burzuje

ohhh drugarice pa malo je to kontra po praksi

dokazano je da su nejzeljnije orgazma upravo zene koje ih davno nisu imale :zper:

to ti je kao sa mojm alkoholizmom, da se nisam nikada opijao, sada mi ne bi trazilo :hahaha1:
Ženski orgazam je za tebe izgleda "misaona imenica"!Žao mi ako misliš da je za njega potreban samo dobar đ.. a i vrsni jeb.č.Ne vrti se ovaj svet samo oko muškaraca i nije uvek sve samo do vas.

• Podržavam
Reactions: DUH
Ženski orgazam je za tebe izgleda "misaona imenica"!Žao mi ako misliš da je za njega potreban samo dobar đ.. a i vrsni jeb.č.Ne vrti se ovaj svet samo oko muškaraca i nije uvek sve samo do vas.
Zenski orgazam ne postoji, to je vasa caka da flajpane ubedite da ste se kao primili na njega, pa eto jos je za to "primanje" razlog njegovo dobro torbanje.:roll:

Zenski orgazam ne postoji, to je vasa caka da flajpane ubedite da ste se kao primili na njega, pa eto jos je za to "primanje" razlog njegovo dobro torbanje.:roll:
Zamalo 100 godina imaš, pojma o ženama nemaš!
Čuj...izmislile smo orgazam,da bi mogle lakše da vas "fortamo"? :hahaha:
Dragi čoveče... dovesti ženu do vrhunca je mnogo teže i komplexnije, nego što ti se čini!

Poslednja izmena:
ne, ne mislim da je to must, ali pomaze ;)

misljenja sam da posle nekog vremena u braku uzitak u sexu opada, dzaba ti je muz na pocetku veze pruzio 3-4 orgazma za jedno vece kada se to posle onoliko godina proredilo, a cesto i NESTALO

htedoh reci, ako si navikla da imas redovni orgazam, naviklo ti je i telo na hemije koji orgazam proizvodi

cim se orgazmi smanje nastaje apsinentska kriza, kod nekih slabo izrazeno a kod nekih koka bogami .... :mrgreen:

Dragi čoveče... dovesti ženu do vrhunca je mnogo teže i komplexnije, nego što ti se čini!

zavisi dal zena zna kako da lako dodje do vrhunca
i svrsavanje se vezba :cool:

ne, ne mislim da je to must, ali pomaze ;)

misljenja sam da posle nekog vremena u braku uzitak u sexu opada, dzaba ti je muz na pocetku veze pruzio 3-4 orgazma za jedno vece kada se to posle onoliko godina proredilo, a cesto i NESTALO

htedoh reci, ako si navikla da imas redovni orgazam, naviklo ti je i telo na hemije koji orgazam proizvodi

cim se orgazmi smanje nastaje apsinentska kriza, kod nekih slabo izrazeno a kod nekih koka bogami .... :mrgreen:
Da, da...to što si ti opisao je slično ponašanje kao kod ostalih zavisnika.
Sve ide iz glave...i ta "hemija"o kojoj pričaš. Ljudska vrsta je zbog toga jedina vrsta koja u s. x.-u oseća zadovoljstvo. Kod ostalih to ide periodično i refleksno,da tako kažem.Tako da se i u se. u sve manje-više svodi na to kakvu sliku sebi stvorimo u glavi, pa onda baratamo" dole".

Poslednja izmena:

Back