sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Otvaram ovu temu da se zene izjasne da li su ikad imale lika koji ih je posebno dobro torbao, ili se sve svodi dobar je svaki samo nek ima kesha.
Oderite zene?
Oderite zene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti imas sansu da napravis razliku. Izjasni se.kako se ova tema tačno razlikuje od svih ostalih koje si do sad otvorio?
A di su oni sad?najbolje su me torbali oni koji nemaju keša
a otkud ja znamA di su oni sad?
AUUU...sad si me našao. Teško pitanje. Jako teško!To je kao kad žena u izlogu vidi dva para cipela, pa bi da kupi oba,ali ima para samo za jedan.'Elem, imala sam tipa koji je dobar u krevetu,ali što sam starija više se odlučujem za Keš!' Oće to tako, s godinama.Otvaram ovu temu da se zene izjasne da li su ikad imale lika koji ih je posebno dobro torbao, ili se sve svodi dobar je svaki samo nek ima kesha.
Oderite zene?
AUUU...sad si me našao. Teško pitanje. Jako teško!To je kao kad žena u izlogu vidi dva para cipela, pa bi da kupi oba,ali ima para samo za jedan.'Elem, imala sam tipa koji je dobar u krevetu,ali što sam starija više se odlučujem za Keš!' Oće to tako, s godinama.
Nisam luda ni da trpim nekog skota, samo zbog para.Ali sa godinama sam naučila da cenim sposobne muškarce.To mi je sada stvarno sexy!Pa nisi luda da radis za 30.000 u pekari![]()
sace kriza spremte se spremte bice navalaAUUU...sad si me našao. Teško pitanje. Jako teško!To je kao kad žena u izlogu vidi dva para cipela, pa bi da kupi oba,ali ima para samo za jedan.'Elem, imala sam tipa koji je dobar u krevetu,ali što sam starija više se odlučujem za Keš!' Oće to tako, s godinama.
Nisam luda ni da trpim nekog skota, samo zbog para.Ali sa godinama sam naučila da cenim sposobne muškarce.To mi je sada stvarno sexy!
Da mi je tvoja pamet,a mlade godine... sigurno da bi!a ako je covek skotina al te tako jebbe, da se treses posle ko zecica, jel taj vredan trpljenja?![]()
ohhh drugarice pa malo je to kontra po praksiDa mi je tvoja pamet,a mlade godine... sigurno da bi!![]()
Ženski orgazam je za tebe izgleda "misaona imenica"!Žao mi ako misliš da je za njega potreban samo dobar đ.. a i vrsni jeb.č.Ne vrti se ovaj svet samo oko muškaraca i nije uvek sve samo do vas.ohhh drugarice pa malo je to kontra po praksi
dokazano je da su nejzeljnije orgazma upravo zene koje ih davno nisu imale
to ti je kao sa mojm alkoholizmom, da se nisam nikada opijao, sada mi ne bi trazilo![]()
Jeste.Ženski orgazam je za tebe izgleda "misaona imenica"!Žao mi ako misliš da je za njega potreban samo dobar đ.. a i vrsni jeb.č.Ne vrti se ovaj svet samo oko muškaraca i nije uvek sve samo do vas.
Zenski orgazam ne postoji, to je vasa caka da flajpane ubedite da ste se kao primili na njega, pa eto jos je za to "primanje" razlog njegovo dobro torbanje.Ženski orgazam je za tebe izgleda "misaona imenica"!Žao mi ako misliš da je za njega potreban samo dobar đ.. a i vrsni jeb.č.Ne vrti se ovaj svet samo oko muškaraca i nije uvek sve samo do vas.
Jeste.
Meni lik rekao da se lose je.bem
Zna me virtuelno.
Sad mi dodje da se poje.bem i pitam kako bilo
Kako sad da budem sigurna?!
Zamalo 100 godina imaš, pojma o ženama nemaš!Zenski orgazam ne postoji, to je vasa caka da flajpane ubedite da ste se kao primili na njega, pa eto jos je za to "primanje" razlog njegovo dobro torbanje.![]()
ne, ne mislim da je to must, ali pomazeŽenski orgazam je za tebe izgleda "misaona imenica"!Žao mi ako misliš da je za njega potreban samo dobar đ.. a i vrsni jeb.č.Ne vrti se ovaj svet samo oko muškaraca i nije uvek sve samo do vas.
Dragi čoveče... dovesti ženu do vrhunca je mnogo teže i komplexnije, nego što ti se čini!
Da, da...to što si ti opisao je slično ponašanje kao kod ostalih zavisnika.ne, ne mislim da je to must, ali pomaze
misljenja sam da posle nekog vremena u braku uzitak u sexu opada, dzaba ti je muz na pocetku veze pruzio 3-4 orgazma za jedno vece kada se to posle onoliko godina proredilo, a cesto i NESTALO
htedoh reci, ako si navikla da imas redovni orgazam, naviklo ti je i telo na hemije koji orgazam proizvodi
cim se orgazmi smanje nastaje apsinentska kriza, kod nekih slabo izrazeno a kod nekih koka bogami ....![]()