Najkompetentniji za ovu temu su oni koji su ili bili u braku. Mi ostali mozemo samo da sanjamo i da se nadamo.
Najpametniji post
Najpametniji post
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Talking_head:Ljudi treba da ulaze u brak samo iz ljubavi. Ako je tako, onda nema mesta ovakvim pitanjima, ali ako nisu usli u brak iz ljubavi, onda neka ovo pitanje postave pre svega sebi, naci ce odgovor
Atipa:Steffan:Ja mislim da je sve ovo u stvari poziv u pomoc..zasto bi inace pisala o svom srecnom braku na nekom forumu i pridodavala toliki znacaj ljudima koji su "razocarani" u ljubav? :wink:
Jesi li pomislio da zena ''pridaje toliki znacaj'' toj temi zato sto je mnogo vise onih koji negativno gledaju na brak i medjuljudske odnose i da su neki, da ne kazem vecina, postali i agresivni u nametanju svog stava i vidjenja stvari? Zasto si i ti pomislio da njen komentar znaci i poziv u pomom?
ajkulica:Potpuno te razumem i ja sam tek 2 meseca u braku i super nam je :wink: A ljudi ajde da kazem poznanici nam postavljaju jedno te isto pitanje Da li vam je dosadno?Ma ajde nama je super i srecni smo a valjda je danas to ljudima cudno.
Hellen:ajkulica:Potpuno te razumem i ja sam tek 2 meseca u braku i super nam je :wink: A ljudi ajde da kazem poznanici nam postavljaju jedno te isto pitanje Da li vam je dosadno?Ma ajde nama je super i srecni smo a valjda je danas to ljudima cudno.
Није чудно после 2 месеца!![]()
Биће чудно после 12 година! :wink:
Gema69:A svi vidimo sta se desava sa brakovima.Nestaju emocije,nastaje odvratna zlocinacka navika,ili tacnije receno,ubija se sopstvena emotivnost samo radi otromboljenosti i lenjosti (ili mozda neznanja),pa zaista se pitam,da li su emocije potrosna roba na cije mesto dolazi jedan ogroman vakum.
Dragi moji emocije se gaje i razvijaju.Treba raditi na tome, a ne samo parazitiratina na tudjim emocijama...
hanibal77:a ha nema vremena,nije nego!nego joj muz ne dozvoljava da ide na net!![]()
![]()
![]()
Ivonica:@hanibal,svojom replikom si sve rekla o sebi,ja nemam potrebe ista da dodam.
Hellen:Ivonica:@hanibal,svojom replikom si sve rekla o sebi,ja nemam potrebe ista da dodam.
Па ти рече да нећеш реплицирати? :wink:![]()
HeBePoBaTaH_:Koliko godina "treba" da prodje do gašenja emocija?
Davno sam slušao intervju na radiju jednog od naših najpoznatijih bubnjara. Tada je govorio,da živi u VBZ (vanbračnoj zajednici), imaju dete, sve funkcioniše, ali da on ne želi brak. Razlog, po njemu je taj, što bi u formalnom braku, njegova ljubav mogla da ostane sa njim iz prostog razloga forme, što bi suštinski značilo da je neke morlane stege, obzir prema instiituciji braka, razvoda i malogradjanske sredene, sprečavaju da ode od njega. Zato joj je dao potpunu slobodu. Mislim da je to jedna od najboljih izjava i najpošteniji stav prema instituciji braka, koji sam čuo.
Zena s greskom:Hellen:ajkulica:Potpuno te razumem i ja sam tek 2 meseca u braku i super nam je :wink: A ljudi ajde da kazem poznanici nam postavljaju jedno te isto pitanje Da li vam je dosadno?Ma ajde nama je super i srecni smo a valjda je danas to ljudima cudno.
Биће чудно после 12 година! :wink:![]()
![]()
Ako imas takvo misljenje i stav onda nisi jos upoznala osobu koja te ispunjava u svakom pogledu i sa kojom ne mislis na vreme i imas samo lepe planove za buducnost![]()
ajkulica:Zena s greskom:Hellen:ajkulica:Potpuno te razumem i ja sam tek 2 meseca u braku i super nam je :wink: A ljudi ajde da kazem poznanici nam postavljaju jedno te isto pitanje Da li vam je dosadno?Ma ajde nama je super i srecni smo a valjda je danas to ljudima cudno.
![]()
Ako imas takvo misljenje i stav onda nisi jos upoznala osobu koja te ispunjava u svakom pogledu i sa kojom ne mislis na vreme i imas samo lepe planove za buducnost![]()
A ti si upoznala i znas da ce te ispunjvati kroz 12 godina?
ajkulica:Zena s greskom:Hellen:ajkulica:Potpuno te razumem i ja sam tek 2 meseca u braku i super nam je :wink: A ljudi ajde da kazem poznanici nam postavljaju jedno te isto pitanje Da li vam je dosadno?Ma ajde nama je super i srecni smo a valjda je danas to ljudima cudno.
![]()
![]()
![]()
Хе, хе...па не причам напамет...имам довољно година да из мене говори искуство! :wink: