Lepo....i moguce,ali ipak se javi na kraju zivota.....da potvrdisgagiliii:Ja sam udata i to srecno. Volim svog supruga, ali mi se ponekad cini da ljudi, nesto stariji od mene, koji su verovatno razo;arani u ljubav i brak, ismejavaju.Kao videces kad pro]e vreme.A ja sam zaista dugo sa tim deckom i evo od skoro smo u braku i divno nam je.
Verujem da su ljudi samo pakosni i zavisni zato sto nemaju takvu vrstu ljubavi i razumevanja.
Da li se neko sla\e sa mnom da postoji ljubav do kraja zivota, tj. covek za sva vremena.
Ja iskreno verujem.

Mislim da uspesnost braka zavisi od nas samih...dakle od naseg obrazovanja i shvatanja braka....i zivota uopste.Mislim,prve tri godine mog braka,nisu me ...ali uopste interesovale druge zene.....mogle su da setaju gole oko mene,ne bih ih ni pogledao....E,onda se dese neke stvari.....i sve se srusi kao kula od karata...Posle duzeg razmisljanja i pokusaja da se setim svake vlastite emocije...mislim da nemamo pravo da okrivljujemo drugu stranu....UVEK i za sve smo sami krivi.....bilo u pozitivnom ili negativnom smislu....