Ljubav i brak

Shizi:
ja mislim da ljubav treba preimenovati
ili je potpuno izbaciti kao pojam
jer ona i nije to
ili promeniti predstavu o njoj

jer...ne znam
nisam u braku....ni bila...ne zelim ni biti...puno zahteva
Ljudi se istrose i onda skontaju da su dobili tu ljubav o kojoj su sanjali na pocetku, a na kraju ona izgleda sasvim drugacije i onda je vise nece, teraju....hoce opet samo SEBE...tako nekako

kao u onoj famous klise knjizi koju sam dobio pre par godina na poklon 8)
"komadic koji nedostaje" tako li se zove

gigule:
Solution:
gigule:
velika ljubav? šta je to?
Romeo i Julija?
jel neko spreman da umre za svog dečka ili devojku? ali realno...evo sada bira se ili ti ili tvoj partner... i ti biraš koga???

ne kvari ljudima iluzije gigi 8)
svako veruje da postoji ta velika ljubav i svako se na kraju razocara
ali zato niko ne prestaje da veruje i da trazi 8)
razočaraju se zato što traže nemoguće...
veruju u bajke...
Romeo i Julija? pa oni su morali da umru inače bi se vremenom pretvorili u obične ljude u običnom braku...verujem srećnom ali običnom...

inače taj pojam velika ljubav...hm...ja sam za normalne ljude i normalnu ljubav ...
a normalni ljudi mogu da pogreše i ispravljaju svoje greške...
#
uvek mi je pojam "velika ljubav" zvucao pateticno
da...ljudi traze nemoguce

Solution:
Shizi:
jer ona i nije to

jer...ne znam
Ljudi se istrose i onda skontaju da su dobili tu ljubav o kojoj su sanjali na pocetku, a na kraju ona izgleda sasvim drugacije i onda je vise nece, teraju....hoce opet samo SEBE...tako nekako

nemoj ti mene u klise :evil: :P

gigule:
Solution:
gigule:
velika ljubav? šta je to?
Romeo i Julija?
jel neko spreman da umre za svog dečka ili devojku? ali realno...evo sada bira se ili ti ili tvoj partner... i ti biraš koga???

ne kvari ljudima iluzije gigi 8)
svako veruje da postoji ta velika ljubav i svako se na kraju razocara
ali zato niko ne prestaje da veruje i da trazi 8)
razočaraju se zato što traže nemoguće...
veruju u bajke...
Romeo i Julija? pa oni su morali da umru inače bi se vremenom pretvorili u obične ljude u običnom braku...verujem srećnom ali običnom...

i nikada ne bi postali slavni 8)
sve je to vrlo vrlo tacno

Shizi:
Solution:
Shizi:
jer ona i nije to

jer...ne znam

nemoj ti mene u klise :evil: :P

sto, da nisi ti mozda pisala knjigu 8)
ne mogu nigde da te svrstam, ne poznajem te..jos 8)
ali mogu ti reci da u toj klise knjizi ima istine

Solution:
SINDI:
Solution:
SINDI:
pozdrav od uspijuse..i zelim ti da uvek tako zdusno branis nevine zrtve tudje zlonamernosti..to je dokaz tvoje dobre naravi i karaktera

sarkazam ti odlicno stoji 8)
dobrota bi ti mozda jos bolje :twisted:
ajde idi igraj se na nekom drugom mestu :roll:

ajde kazi za promenu nesto pametno :twisted:
dosad si mi rekao:da sam uspijusa, da sam sarkasticna, da nisam dobra i evo za kraj , da sam glupa...jel imas jos nesto? kontam da ti je ovo umesto terapije, dodjes pa lecis svoje frustracije...slobodno...nemoj se ustrucavati...kere laju, a karavana prolazi :wink:

SINDI:
dosad si mi rekao:da sam uspijusa, da sam sarkasticna, da nisam dobra i evo za kraj , da sam glupa...jel imas jos nesto? kontam da ti je ovo umesto terapije, dodjes pa lecis svoje frustracije...slobodno...nemoj se ustrucavati...kere laju, a karavana prolazi :wink:

ne duso, sve si ti to rekla sama svojim komentarima 8)
a ko leci svoje frustracije vidi se iz malicioznih komentara dami koja je postavila temu :twisted:

Solution:
SINDI:

a ko leci svoje frustracije vidi se iz malicioznih komentara dami koja je postavila temu :twisted:
ja nisam tvoja dusa, i nisam imala nikakav komentar na temu...ima mnogo ljudi na ovom forumu koji obozavaju da se svadjaju, idi pronadji nekoga...pogresio si adresu

SINDI:
Solution:
SINDI:

ja nisam tvoja dusa, i nisam imala nikakav komentar na temu...ima mnogo ljudi na ovom forumu koji obozavaju da se svadjaju, idi pronadji nekoga...pogresio si adresu

ti si se kao i obicno samo slozila sa svojom sijamskom bliznakinjom sto nije manji "zlocin" :twisted:
ti se svadjas sa mnom, ne ja sa tobom 8)
laku noc, mirno spavaj 8)

Problem braka je problem coveka! Kao i svi drugi problemi na celom svetu! A svi ljudski problemi inace proisticu iz jedne jedine stvari- a to je da smo generalno hodajuci zombiji u konfuziji! Kad postanemo malo vise ljudi i malo vise svesni sebe, lakse cemo resavati i probleme, kako braka, tako i svega ostalog! Doduse za to treba imati dusu, snagu i volju! Pa da vidis onda!

Pera_Zdera:
Najkompetentniji za ovu temu su oni koji su ili bili u braku. Mi ostali mozemo samo da sanjamo i da se nadamo.

Pa ne nuzno!
Vrlo lako mozes da naslutis kakav ces brak imati, po odnosima koje imas sa ljudima, jer se mi u odnosu pram drugih oslikavamo! Kako postupama prema drugima, koliko nam je stalo do drugih, sta trazimo i ocekujemo od drugih. Narocito pogledas veze koje si imao/la, njihov kvalitet...bla, bla...

divlja-u-srcu:
Pera_Zdera:
Najkompetentniji za ovu temu su oni koji su ili bili u braku. Mi ostali mozemo samo da sanjamo i da se nadamo.

Pa ne nuzno!
Vrlo lako mozes da naslutis kakav ces brak imati, po odnosima koje imas sa ljudima, jer se mi u odnosu pram drugih oslikavamo! Kako postupama prema drugima, koliko nam je stalo do drugih, sta trazimo i ocekujemo od drugih. Narocito pogledas veze koje si imao/la, njihov kvalitet...bla, bla...
..i u pasulj da virnem. :lol:

Salim se, samo vi mastajte, lepo je to gledati. :wink:

Solution:
SINDI:
Solution:
SINDI:

ti si se kao i obicno samo slozila sa svojom sijamskom bliznakinjom sto nije manji "zlocin" :twisted:

Еј, стварно нема смисла, ја сам та која је била ''малициозна'', а Синди ме је још прекорела због тога. Није у реду да је оволико прогањаш због ствари које сам ја написала, ОК?
Мирно спавам. :)

gagiliii:
Ja sam udata i to srecno. Volim svog supruga, ali mi se ponekad cini da ljudi, nesto stariji od mene, koji su verovatno razo;arani u ljubav i brak, ismejavaju.Kao videces kad pro]e vreme.A ja sam zaista dugo sa tim deckom i evo od skoro smo u braku i divno nam je.
Verujem da su ljudi samo pakosni i zavisni zato sto nemaju takvu vrstu ljubavi i razumevanja.
Da li se neko sla\e sa mnom da postoji ljubav do kraja zivota, tj. covek za sva vremena.
Ja iskreno verujem.
Uči na tuđim greškama, ne mora da znači da je sve pakost... 8)

Steffan:
Ja mislim da je sve ovo u stvari poziv u pomoc.. :lol: zasto bi inace pisala o svom srecnom braku na nekom forumu i pridodavala toliki znacaj ljudima koji su "razocarani" u ljubav? :wink:

Jesi li pomislio da zena ''pridaje toliki znacaj'' toj temi zato sto je mnogo vise onih koji negativno gledaju na brak i medjuljudske odnose i da su neki, da ne kazem vecina, postali i agresivni u nametanju svog stava i vidjenja stvari? Zasto si i ti pomislio da njen komentar znaci i poziv u pomom?

Hellen:
Solution:
SINDI:
Solution:
SINDI:

Еј, стварно нема смисла, ја сам та која је била ''малициозна'', а Синди ме је још прекорела због тога. Није у реду да је оволико прогањаш због ствари које сам ја написала, ОК?
Мирно спавам. :)

ko koga proganja, ja nju ili ona mene 8)
ja je nisam posebno ni izdvojio ni imenovao, sama se prepoznala 8)
ne sumnjam da mirno spavas jos narocito posle malicioznih komentara 8)
to ti je uspavanka za dusu :twisted:

Back