Ljubav i brak

gagiliii:
Ja sam udata i to srecno. Volim svog supruga, ali mi se ponekad cini da ljudi, nesto stariji od mene, koji su verovatno razo;arani u ljubav i brak, ismejavaju.Kao videces kad pro]e vreme.A ja sam zaista dugo sa tim deckom i evo od skoro smo u braku i divno nam je.
Verujem da su ljudi samo pakosni i zavisni zato sto nemaju takvu vrstu ljubavi i razumevanja.
Da li se neko sla\e sa mnom da postoji ljubav do kraja zivota, tj. covek za sva vremena.
Ja iskreno verujem.
Lepo....i moguce,ali ipak se javi na kraju zivota.....da potvrdis :lol: :lol:
Mislim da uspesnost braka zavisi od nas samih...dakle od naseg obrazovanja i shvatanja braka....i zivota uopste.Mislim,prve tri godine mog braka,nisu me ...ali uopste interesovale druge zene.....mogle su da setaju gole oko mene,ne bih ih ni pogledao....E,onda se dese neke stvari.....i sve se srusi kao kula od karata...Posle duzeg razmisljanja i pokusaja da se setim svake vlastite emocije...mislim da nemamo pravo da okrivljujemo drugu stranu....UVEK i za sve smo sami krivi.....bilo u pozitivnom ili negativnom smislu....

gagiliii:
Ja sam udata i to srecno. Volim svog supruga, ali mi se ponekad cini da ljudi, nesto stariji od mene, koji su verovatno razo;arani u ljubav i brak, ismejavaju.Kao videces kad pro]e vreme.A ja sam zaista dugo sa tim deckom i evo od skoro smo u braku i divno nam je.
Verujem da su ljudi samo pakosni i zavisni zato sto nemaju takvu vrstu ljubavi i razumevanja.
Da li se neko sla\e sa mnom da postoji ljubav do kraja zivota, tj. covek za sva vremena.
Ja iskreno verujem.

Zasto se jednostavno ne prepustis uzivanju pa nek traje koliko traje? Ne opterecuj se time sta drugi misle, tvoj zivot je tvoj zivot i ne moze ga ziveti niko umesto tebe niti znati kako ce ti biti i kako nece.

Solution:
gigule:
Solution hvala ti...
u suštini ljudi bi trebalo da ostave druge da žive svoj život i brinu svoje brige...

inače kontam da njoj nisu problem te "dve uspijuše" ...nego ljudi koji je okružuju i koje gleda i sluša svaki dan...

ja inače svim nesrećnima u ljubavi i braku sa foruma želim da ponovo nađu svoju sreću...( nadam se da ne lupam previše)

nisam ni rekao da su joj one problem ali one samo dokazase bas to o cemu ona i prica
videla si da je zbog njih otvorila jos jednu temu koja je zatvorena
lepo bi bilo da svi razmisljaju kao ti
ali svet je kao i ovaj forum prepun zlonamernih ljudi
'ljupce gigi 8)
pozdrav od uspijuse..i zelim ti da uvek tako zdusno branis nevine zrtve tudje zlonamernosti..to je dokaz tvoje dobre naravi i karaktera

gigule:
velika ljubav? šta je to?
Romeo i Julija?
jel neko spreman da umre za svog dečka ili devojku? ali realno...evo sada bira se ili ti ili tvoj partner... i ti biraš koga???

ne kvari ljudima iluzije gigi 8)
svako veruje da postoji ta velika ljubav i svako se na kraju razocara
ali zato niko ne prestaje da veruje i da trazi 8)

ja mislim da ljubav treba preimenovati
ili je potpuno izbaciti kao pojam
jer ona i nije to
ili promeniti predstavu o njoj

jer...ne znam
nisam u braku....ni bila...ne zelim ni biti...puno zahteva
Ljudi se istrose i onda skontaju da su dobili tu ljubav o kojoj su sanjali na pocetku, a na kraju ona izgleda sasvim drugacije i onda je vise nece, teraju....hoce opet samo SEBE...tako nekako

Solution:
gigule:
velika ljubav? šta je to?
Romeo i Julija?
jel neko spreman da umre za svog dečka ili devojku? ali realno...evo sada bira se ili ti ili tvoj partner... i ti biraš koga???

ne kvari ljudima iluzije gigi 8)
svako veruje da postoji ta velika ljubav i svako se na kraju razocara
ali zato niko ne prestaje da veruje i da trazi 8)
razočaraju se zato što traže nemoguće...
veruju u bajke...
Romeo i Julija? pa oni su morali da umru inače bi se vremenom pretvorili u obične ljude u običnom braku...verujem srećnom ali običnom...

inače taj pojam velika ljubav...hm...ja sam za normalne ljude i normalnu ljubav ...
a normalni ljudi mogu da pogreše i ispravljaju svoje greške...

Back