- Poruka
- 3.083
Zapamtila sam samo jedno jer je bas bilo smesno. Jedan klinac se zaljubi u mene i salje mi poruku tipa " mnogo si mi se svidela imas mnogo dobre cise vide se iako si nosila siroku majicu "
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapamtila sam samo jedno jer je bas bilo smesno. Jedan klinac se zaljubi u mene i salje mi poruku tipa " mnogo si mi se svidela imas mnogo dobre cise vide se iako si nosila siroku majicu "
STVARNO! To prvi put čujem, je'l ga čuvaš još? Mislim u herbarijumu i to... to je baš slatko i originalno.Ma ja sam dobila na poklon žir. Crknite od ljubomore!![]()
Sacuvaj me Boze klinackih ljubavi...Zapamtila sam samo jedno jer je bas bilo smesno. Jedan klinac se zaljubi u mene i salje mi poruku tipa " mnogo si mi se svidela imas mnogo dobre cise vide se iako si nosila siroku majicu "
Ne. I to i šišarku, i osušenu pečurku i flašu piva iz Holandije sam bacila kroz prozor.STVARNO! To prvi put čujem, je'l ga čuvaš još? Mislim u herbarijumu i to... to je baš slatko i originalno.
Pa kad nemaš dušuJa kad sebi vratim film, bila sam uglavnom bezobrazna kad su mi se udvarali!
Nije, to tako izgleda. To je zato što su mi se uglavnom udvarali oni koji mi se ne sviđaju!Da ih se što pre rešim.Pa kad nemaš dušu![]()