Ljubav, cvet i cokolada

Zapamtila sam samo jedno jer je bas bilo smesno. Jedan klinac se zaljubi u mene i salje mi poruku tipa " mnogo si mi se svidela imas mnogo dobre cise vide se iako si nosila siroku majicu "
Sacuvaj me Boze klinackih ljubavi...:sad2:
Znaci, kamen u glavu, pa „volim te“ pisamce. Isla sam na usivanje zbog njegove „ljubavi“.
Jos sam mukica promenila skolu, dosla nova, nikog nisam znala, stavili me da sedim sa Ksenijom...vrlo brzo mi je postalo jasno zasto niko ne sedi sa njom. I prvi dan na odmoru me je zavalio pesnicom u rame, drugi dan me gurnuo na zemlju. Tata posle isao u skolu. Onda mi je ispred kuce napravio sacekusu i pogodio me kamenom.

Isao je tata posle kod njih kuci da razgovara sa njegovim roditeljima. Njegov otac je bio u fazonu:“Ne znam da li da ga ubijem, sta da mu radim?! Totalno je poludeo.“
Inace mu je otac bio moler i posle nam je krecio za dzabe. :D

STVARNO! To prvi put čujem, je'l ga čuvaš još? Mislim u herbarijumu i to... to je baš slatko i originalno.
Ne. I to i šišarku, i osušenu pečurku i flašu piva iz Holandije sam bacila kroz prozor. :) Pivo sam popila. Šalim se.
Ali ne čuvam stvari iz prošlosti. Ne volim da se vraćam tamo. Hoću napred. Pa mi je teško i da se setim nekog posebnog udvaranja. Ispada nije ga ni bilo. :D

Back