Ljubav, cvet i cokolada

Kad se malo zamislim nisam imala neke mastovite udvarače. Možda sam i sama kriva za to. Najlepše su mi se udvarali oni sa kojima nisam nikad bila.
Imala sam zato muškarca koji je dok smo bili u vezi umeo pola cvecare da mi posalje na posao, ili da me pozove da sidjem u sred radnog vremena i kroz prozor mi uvali kesu punu svega i svačega... od japanski preko kupacih do peskira i torbe za plažu ako je npr leto... pravio mi je razna iznenadjenja tipa krenemo u Rumu a zavrsimo u Veneciji...
Kad sam izasla iz te veze popio mi je krv i sve mi se to smučilo.

Kad se malo zamislim nisam imala neke mastovite udvarače. Možda sam i sama kriva za to. Najlepše su mi se udvarali oni sa kojima nisam nikad bila.
Imala sam zato muškarca koji je dok smo bili u vezi umeo pola cvecare da mi posalje na posao, ili da me pozove da sidjem u sred radnog vremena i kroz prozor mi uvali kesu punu svega i svačega... od japanski preko kupacih do peskira i torbe za plažu ako je npr leto... pravio mi je razna iznenadjenja tipa krenemo u Rumu a zavrsimo u Veneciji...
Kad sam izasla iz te veze popio mi je krv i sve mi se to smučilo.
ko krava, da mleko pa prospe :(

Volim zenske zajebante sa kojima vibriram na istoj talasnoj duzini i lepo mi bude cak iako se ne smuvam. Erotika je tu od tercijarnog znacaja, ako se dogodi, dogodi se, ako ne, imali smo super kvalitetno vreme. Nemam konvencionalan nacin udvaranja gde sam ja neki lovac, a ona lovina pa se oboje nesto foliramo i neprijatno nam je, nego volim kad je ona podjednako sagovornik koliko i ja.

Back