Ljubav, cvece, prolece

Evo napisacu za Ninu, da, imao sam to u velikom planu. Ovaj Nina, ne znam da li si plava ili koju boju kose imas, siguran sam da se lepo osecas sa time u potpunosti. Hej vidi, znam to kako muskarci danas odvratno etiketiraju plavusa, crnka i sl. Izbegavam te stvari jer su mi kompletno nebulozne. Ono sto vidim kod tebe je fascinantno kako si izgradila taj samouperen smisao za humor vezano za to. To moze samo da mi govori o tome kakva si kao osoba. Nesto sto drugi ne primecuju od kose? Hmm slepi ljudi.
A ono sto znam o tebi, a sto mnogi ne znaju ovde, iako te vidjaju kao hladnu kraljicu. Ti si u sustini veoma nasmejana, topla , draga devojka u sebi, Ozbiljno to mislism. Ti si iznutra neverovatno prelepo bice za onog ko ti pruzi pravo poverenje da to upozna i iskrenu zainteresovanost, Znam znam, mnogi se prave da su zainteresovani da to upoznaju, Sta ces. Pitanje je kada to primetiti da neko zaista moze da ima tu iskrenu, znatizelju, da upozna nesto kao sto je taj osmeh koji se nalazi iznutra i ceka da se siroko razvuce.

Rudi..divan si kao moj licni profajler....apsolutno si pokupio simpatije zenskog dela ljisa...

Zagrljaj je najlepsa stvar. Ljudi nisu svesni koliko je zagrljaj bitan. To je jedan i vid masaze, cak daleko vise. Jedan najobocniji zagrljaj. Daaaa, samo zagrli iduci put nekoga ko ti znaci, prijateljica, ljubljeni, ko god, i videces sta ce biti posle. Samo jedan dobar crvst topao iskren zagrljaj.

Zagrljaj je najlepsa stvar. Ljudi nisu svesni koliko je zagrljaj bitan. To je jedan i vid masaze, cak daleko vise. Jedan najobocniji zagrljaj. Daaaa, samo zagrli iduci put nekoga ko ti znaci, prijateljica, ljubljeni, ko god, i videces sta ce biti posle. Samo jedan dobar crvst topao iskren zagrljaj.

tumblr_m2n3k9iQRL1qljvp4.gif

ovde će petoro da se uzme izgleda mi

Ajmo ti i ja prvi :rumenko:

E care, primetio sam da si ti likcina. Onako delujes kao neko "cinican", ali u stvari uvek kazes na mestu i zezas se. Pravi laf zar ne? pridruzi se zuraji.

Jel to mene profilises?! :lol: A pa dobro ja sam mali mish, nebitan... Nisam bas najlepsi sto se da videti na slici i imam retke ispade duhovitosti. I da, krajnje sam nezanimljiv :rida:

I da hvala sto si me pozvao u drustvo :D

Back