Ljubav, cvece, prolece

Zamislite drage moje zene. Mmmm evo osetih jedan topao vetar kroz prozor, i inpirisao me je na vas. Tako sam mislio da ste nedostizne, a u stvari sam ja nestrpljiv, Ucim se prelepa moja bica, ucim. ucim jedan momenat za jednim . Mmmmmm ljubav. a more, a more, a more. To je ljuvav, strpljenje, kao sto kaze u madolini za kapetana kornelija- ljubav je kada sva ta zaljubljenost i strast i pozuda i vrelina ka toj osobi, da znam I ja sam gledao taj film, kada se sve to skupi, kada svi ti prelepi momenti prodju kroz nas, i onda, kada shvatimo da to sto se medju nama izgradilo, taj neraskidivi cvor, nesto sto nam govori da ne mozemo dalje bez te osobe. e tada nastaje prelepa ljubav, mmmmmmm

А можеш да је пеглаш и на тај начин..

Паљба.
ma nemoj, pa ti si opak balvan (sam se tako predstavljas) i ne verujes u ljubav a ni u zene, sta si dotrcao odmah?
ovde pre ja pripadam nego ti, sevaj, ili priznaj da si ljubavi pun, romanticar i skidach zvezda.i skini mi jednu pre nego me opet citiras.ako nema zvezde nema ni citata.ne usudjuj se.

Poslednja izmena:
ma nemoj, pa ti si opak blavan i ne verujes u ljubav a ni u zene, sta si dotrcao odmah? ovde pre ja pripadam nego ti, sevaj, ili priznaj da si ljubavi pun, romanticar i skidach zvezda.

Tako je Plja, priznaj, ovo je mesto gde otvaras dusu. Gde otvaras svoja prava osecanja. Idemo Plja, pokazi , pokazi da ucis. Nemoj da mi diras prelepe romanticne zene ispunjene ljubavlju, Ili se pridruzi i pruzi im taj momenat.

ma nemoj, pa ti si opak balvan (sam se tako predstavljas) i ne verujes u ljubav a ni u zene, sta si dotrcao odmah? ovde pre ja pripadam nego ti, sevaj, ili priznaj da si ljubavi pun, romanticar i skidach zvezda.i skini mi jednu pre nego me opet citiras.ako nema zvezde nema ni citata.

Ја нисам дошао да пишем везано за тему, већ да кажем типу да се не цима са главама као што си ти, доконим, одваљеним, досадним. И већ сам ти понудио везу за Лазу да те сместим. И види да смислиш пост из прве, а не да едитујеш десет пута да би била за*ебанија шатро.

Ја нисам дошао да пишем везано за тему, већ да кажем типу да се не цима са главама као што си ти, доконим, одваљеним, досадним. И већ сам ти понудио везу за Лазу да те сместим. И види да смислиш пост из прве, а не да едитујеш десет пута да би била за*ебанија шатро.

tema je zezancija i tako smo je shvatili dok ti nisi dosao da serendas pun neke dziberske mrznje,,sevaj glupavko tornjaj se bre u tri lepe p...materine.

Ljubav Lara, ljubav, ok i po koje vince, ali ljubav. Jesu li ti to krastavci na ocima? Nema veze, u glavnom - jubav Lara, pridruzi se, napisi nesto za ljubav i dragost, Napisi nesto prelepo, hajde da usidrimo sve ovde, emocije, iskrenost, ljubav, otvorenost, mmmm samo pozotivno. ucim o ljubavi Lara. Ucim o zenama i ljubavi.

bolji si bio onakav :sad2:

jesu krastavci, dođi da odmaramo oči pod krastavcima i da nam neko masira tabane i uživamo u životu, trenutku i univerzumu

Back