gost 241814
Elita
- Poruka
 - 22.957

podsetjash me na jednoga urmashaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj san je bio da dozivim makar jednu ovakvu tvoju temu..punu ljubavi prema zenama kako ti i dolikuje... i eto..Ti si se potrudio da mi seNemoj, nemoj, ne treba repka. Ne moj da trosis repke na mene molim te. Ja ne zasluzujem to. Samo zelim da napravim prelepu divnu atmosferu ovde. Znam da je to zadatak koji mi nije dorastao, ali eto, svi mi sanjamo kao mala deca. Zar i ti nemas snove, one neispunjene, kao kada si bila devocica i mastala? OMG OMG. da daaa jesi, prepusti se, prepusti se i ne misli na mene uopste. Misli na tu toplinu i dragost , jedan lep ispunjujuc momenat.
	............................
zene...u zvezde ga okujmo....
Moj san je bio da dozivim makar jednu ovakvu tvoju temu..punu ljubavi prema zenama kako ti i dolikuje... i eto..Ti si se potrudio da mi se
san ispuni i zato zasluzujes svaku moju zahvalnost a i reputaciju uz to..mislim sta je reputacija u odnosu na srecu i ponos koji me je ophrvao..
da ima i ovakvih divnih osoba..muskaraca .na Ljisu....ponosna sam..veruj..samo sto mi suze nisu krenule..smrc..
zene...u zvezde ga okujmo....
Ucim shojo maho , ucim, sta cu, znam da zvucim tako, evo trudim se, kako ti kazes. Aha chmek znaci, da, znaci treba da imam shmek, Kao vino jel? Kao vino koje uci coveka ukusu. Kao ni jedno drugo pice, vino koje se pije sto sporije, i cilj vina je da svaki gutljaj bude duzi i manji. Jer je to lekcija koju uci prefinjenost vina. Mali detalji i sitnice koje izdvajaju a grade duboku poentu. Reci mi maho da li sam na dorbom putu? Cekacu taj momenat, ako treba i ceo zivot, dok ne naucim pravuuuuuuu lekcijuuuuuuuuu dragosti tople.
Ljubavlju ..shojo..ljubavlju...

Nemoj, sacuvaj to za pravog muskarca za sebe, ako ga vec nemas, a ne mogu da verujem da ga ne bi imala, Mada ovaj svet koji nas skrece non stop i pravi tolike izazove, nista vise ne moze da me iznenadi. Reputacija za tebe draga i tvoju najblistaviju ljubav i uspeh u zivotu. Zelim ti prelepe momente, Od pocetka, od veceras, sutra kada se probudis i krenes svoju svakodnevnicu da pocnes sa tim dubokim prelepim ispunjujucim osecajem. Onaj koji ce te nasmejati tokom dana i napuniti ti baterije do kraja, pa makar i za jedan momenat.

evo moj mali ali od srca doprinos....
![]()
Ohh boze.kakve divne misli i zelje..necu ti ovo nikada zaboraviti....ti si prosto divan i neodoljiv...![]()
mozda si u pravu, to je jedini nacin pokazati mu da zene nisu cudovista i da ne treba da ih se tako silno plasi a plasi se, kao misic maleni je.![]()
.....
dragost topla je miloca i iskrenost, ti se foliras i los si ucenik.
Moram da idem..pocela mi atletika na OI..ali ti samo pisi ..o svemu i svojim osecanjima..
vraticu se ja kasnije..za ljubav nikada nije kasno.........
![]()
Немој да падаш на те форе, нарочито на то "плашиш се", "несигуран си", ово си, оно си.. И увек је поента да те ставе у одбрамбени положај, да ти кренеш да се правдаш и те форе, јер оне углавном лупају и онда шта убоду па ти се накаче.. Ај пријатно.
Немој да падаш на те форе, нарочито на то "плашиш се", "несигуран си", ово си, оно си.. И увек је поента да те ставе у одбрамбени положај, да ти кренеш да се правдаш и те форе, јер оне углавном лупају и онда шта убоду па ти се накаче.. Ај пријатно.
Cao svima,moje ime je Pele. Hocu da kazem kako posmatram na ljubav kroz ruzicaste naocare. Hih hihihihi, Hocu svi ovde da kazu kako je ljubav jedna prelepa stvari i kako se vezuje za zene, i da su zene divna i prelepa bica. Hihihiihihihihihihihihihihihi.
Dakle da otvorimo jedan post gde cemo da povezemo rec Ljubav, i rec Zena. hihihihihihihih
Dakle koliko su zene divna bica i kako nas asociraju na ljjjjjjjjjuuuuuuubaaaaaaavvvvv. Poljubac svima od peletaaaaa.