Ljuban Karan, analize, akcije, operacije, + lovacke price gratis...

Na terenu kežual ali u emisiji kravata.

Na terenu mora da deluje neupadljivo...

Samo iskusni pratioci lika i dela poput mene i jos par ljudi, ga mogu prepoznati...

Inace...svako drugi bi pomislio da je to neki penzioner koji se gura po prevozu jer mu dosadno kuci...ili komunalac koji skuplja lisce ili obican kupac na pijaci...nekad se maskira i u konduktera...

A omiljena maska mu je taksista...🚖
PINK TAKSI BR 007 :tajna:

Kad udjes u njegov taxi...postavi ti vesto psiho-analiticko pitanje - "Kojim cemo putem...?"

I tu te odmah očita...ciji si, kakav si i odakle si...
Onda krene da pljuje vlast...i rupe na putu...cisto da te navuce i vidi za koga radis...

Na kraju u rokovnik unese gde te dovezao...

Ne pitaj nista...Ljuban je to...:cool:

...

škrgutanje.jpg

...

Razmisljao sam da li da gledam Bečki koncert ili Ski skokove novogodisnje...
Ali...

Ljuban radi i 01.01. !

Lagane teme za novogodišnje Jutro na Pinku kod Jeremicke - "Ustaše i Ukrajinci ruše Srbiju preko studenata":

20250101-111812.jpg

Ova dva zelembaca sa strane su samo neki flaferi...cisto da zagreju Ljubana i Jeremicku pre nego oni stupe u glavnu scenu...

Primetio sam i da su Ljubanu usi malo oklempavile...ali to je profesionalna deformacija...jer celi zivot prisluskuje neprijatelje !

...

Poslednja izmena:
...

Razmisljao sam da li da gledam Bečki koncert ili Ski skokove novogodisnje...
Ali...

Ljuban radi i 01.01. !

Lagane teme za novogodišnje Jutro na Pinku kod Jeremicke - "Ustaše i Ukrajinci ruše Srbiju preko studenata":

20250101-111812.jpg

Ova dva zelembaca sa strane su samo neki flaferi...cisto da zagreju Ljubana i Jeremicku pre nego oni stupe u glavnu scenu...

Primetio sam i da su Ljubanu usi malo oklempavile...ali to je profesionalna deformacija...jer celi zivot prisluskuje neprijatelje !

...

Screenshot 2025-01-13 2.04.35 PM.png

Je li se ovo Brnaba botoksirala?

A omiljena maska mu je taksista...🚖
PINK TAKSI BR 007 :tajna:

Kad udjes u njegov taxi...postavi ti vesto psiho-analiticko pitanje - "Kojim cemo putem...?"

I tu te odmah očita...ciji si, kakav si i odakle si...
Onda krene da pljuje vlast...i rupe na putu...cisto da te navuce i vidi za koga radis...

Na kraju u rokovnik unese gde te dovezao...

Ne pitaj nista...Ljuban je to...:cool:

...
Ovo je bilo proročki. Verovatno je i Ljuban medju ovim taksistima što idu po studente. Prerušen sa kosom i bradom, možda kačketom.

Ovo je bilo proročki. Verovatno je i Ljuban medju ovim taksistima što idu po studente. Prerušen sa kosom i bradom, možda kačketom.

Pa da...to je to 😮
Video sam da ima dosta Pink taksija, a Ljuban je redovan na Pinku... :think:

Nisu mogli taksisti sami da se organizuju...gde bre...jos da se formiraju u vojnu formaciju i da im naplatne rampe budu otvorene...
Duboki Ljuban sredio sve :tajna:

Cak mislim da postoje 2 Ljubana...tj da ima dvojnika...jedan koji sedi na Pinku kod Jovane...i drugi koji je na terenu...😎

I tako uvek ima alibi...kad se nesto desi on samo kaze - "Nisam ja, bio sam kod Jovane..."

...

...

Baš sam se pitao kakva li bi to mogla biti šema oko ove Sotirovski...i onda...Ljuban Karan je efikasno zaključio da je u pitanju...= kriminalna šema...

Screenshot-20250222-010434-Chrome.jpg

Ljuban kad zaključi...
Tu nema opovrgavanja...

- Koji dan je posle subote?
- Ljuban: "U pitanju nije samo dan...vec je nedelja...!"

I ajde ti sad pobedi Ljubana u igri "Ko zna zna..."
Ma nema sanse!

...

Poslednja izmena:
...

Baš sam se pitao kakva li bi to mogla biti šema oko ove Sotirovski...i onda...Ljuban Karan je efikasno zaključio da je u pitanju...= kriminalna šema...

Screenshot-20250222-010434-Chrome.jpg

Ljuban kad zaključi...
Tu nema opovrgavanja...

- Koji dan je posle subote?
- Ljuban: "U pitanju nije samo dan...vec je nedelja...!"

I ajde ti sad pobedi Ljubana i igru "Ko zna zna..."
Ma nema sanse!

...
Sad je neka vrsta neformalnog vanrednog stanja. Hapšenja svaki dan traže češće analize i vesti sa terena. Naravno ne previše jer tek slede prave akcije!

Back