Ljuban Karan, analize, akcije, operacije, + lovacke price gratis...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.075
...

Za nas miran san tu je Ljuban Karan
Ovde cemo pratiti sve njegove analize, zakljucke, price o tajnim operacijama koje to vise nisu i sl.

A u delu "lovacke price" cemo mi forumasi kao prisecati se zajednickih tajnih operacija (izmisljati) sa Ljubanom...
Ono kao "Ej kad se setim Ljuban i ja upali u UČK bazu u Albaniji...preruseni u dimnjacare..."
Ili npr "Eeee, kad smo Ljuban i ja muvali neke zenske na Adi u leto 1978." ..."

Dakle ovde ce biti kao neki Fan klab Ljuban!
Sa motom - Tajni agent Ljuban jedan od nas! :mafijas:

Krenimo od friskih naslova...

"IZ STRAHA DA NE UMREMO, PROPUSTILI SMO ŠANSU! REKLI SMO: POHAPSILI SMO TERORISTE, ALI..." KARAN OTKRIO DETALJE IZ AKCIJE 90-IH

https://www.kurir.rs/tv/video/53709...krio-detalje-iz-akcije-90-ih?amtv_type=newest

...

Preporučujemo i bogatu udba literaturu. BIO-SAM-OFICIR-KOS-Ljuban-Karan_slika_O_117234965.jpgkontraobavestajne_price_kos_vv.jpg

Poslednja izmena:
bio mi je komšija
kad ga vidim uvek se setim onog brke što se svađa sa pink panterom

Da tacno...lici...:lol::lol::lol:

2a6bd18b3bf7c60c9a6963d8c63b2a86.jpg

Nekidan sam ga sreo bas kod Pinka...:hahaha:valjda bio u nekoj emisiji...
Ono Ljuban kezual....izlizane farmerke iz 1985.
Vidi se da nije materijalista vec vojnik sluzbe...makar i naopako nasadjene...

...

...

Za nas miran san tu je Ljuban Karan
Ovde cemo pratiti sve njegove analize, zakljucke, price o tajnim operacijama koje to vise nisu i sl.
Ја бих судски гонио оног ко је тог несрећника запослио у ДБ. :lol: Човек је... невероватан...:hahaha:

Za tekst koji je objavio, kao i za čitav svoj "medijski angažman", kaže da ga motiviše potreba da spreči loše stvari koje se pripremaju ili rade protiv Srbije, jer veruje da ako javnost sazna za mračne planove tajnih službi, one će najverovatnije od njih odustati pošto je to način na koji rade tajne službe svuda u svetu.
:zcepanje:

Ја бих судски гонио оног ко је тог несрећника запослио у ДБ. :lol: Човек је... невероватан...:hahaha:

Al dobricina je...vidi se :D:mrgreen:
E sad...sto su mu se u CV-u 2-3 drzave koje je stitio raspale...nije Ljuban kriv...
On je dao sve od sebe...spram mogucnosti...al drugi rovarili :mrgreen:

I sad...
Ako ga se sete na dan bezbednosti sete...

Pa covece sad sam provalio...:eek:
Pa Balkanski spijun i Bata Stojkovic s ulogom likom i delom su isti-pljunuti Karan!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Mozda je po Ljubanu i sniman Balkanski Spijun...istinita prica? :think:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Back