Ljuban Karan, analize, akcije, operacije, + lovacke price gratis...

Pukovnik KOS u penziji Ljuban Karan ističe da Srbija ne sme da dozvoli da se Kurti proglasi okupatorom, kao i da Srbija nije u situaciji da rešava problem na KiM vojnim putem.

- Mi nismo u situaciji da rešavamo vojno problem KiM, a to i želi Kurti. Zapadne sile nam rade o glavi i žele da nas proglase kao agresora na sopstvenoj teritoriji. Zapad naoružava sve u našem okruženju. Ako je deo naše teritorije okupiran, ne možemo da kažemo da Kurti to radi, jer on ne može da okupira ni jedan metar Srbije. Zapad nas je prevario u pregovorima za stolom. Odluke Vlade Srbije i predsednika su dobre, jer se priprema diplomatska ofanziva - rekao je Karan.

ArenaSport

Informer

Bio su u šetnji
ma nisam bio ko kaže da jesam?
to oni tamo u ambasadu naprave spisak ko dobija pare od šetnju i ja se javio
ali nisam šetao
mnogo ljudi bilo bez para na tu šetnju oko rudnik
i zamisli slučajno mi ispadnu pare jer sam na spisak i onda oni skoče na pare jer nemaju
i od mirnih demonstracija bi odmah nastale silovateljske
zato nisam išao
a da sam na spisak u ambasadu jesam
pa mene njegova eksencija svaki dan zove vid grejt pležur

ma nisam bio ko kaže da jesam?
to oni tamo u ambasadu naprave spisak ko dobija pare od šetnju i ja se javio
ali nisam šetao
mnogo ljudi bilo bez para na tu šetnju oko rudnik
i zamisli slučajno mi ispadnu pare jer sam na spisak i onda oni skoče na pare jer nemaju
i od mirnih demonstracija bi odmah nastale silovateljske
zato nisam išao
a da sam na spisak u ambasadu jesam
pa mene njegova eksencija svaki dan zove vid grejt pležur
Zove te vid gej pležur

...

Iako nedeljom voli da odmara uz gibanicu i Žikinu Šarenicu...
Ipak...zbog situacije u zemlji i vanzemaljstvu...Ljuban Karan se aktivirao i za vikend radio i...
Provalio Kurtija na Kuriru i ofirao ga kod Trampa :super:

"NOVCEM OD ALBANSKE MAFIJE BILI SU PROTIV TRAMPA, ON TO KURTIJU NEĆE ZABORAVITI" Bivši potpukovnik KOS-a o eskalaciji na KiM: Istragu vode oni što su to uradili​

https://www.google.com/amp/s/www.ku...iji-na-kim-istragu-vode-oni-sto-su-to-uradili

Kravata stajl i nedeljom..., kad je situacija ozbiljna i zahteva ozbiljan odevni kodeks...a i malo se fura na Men in black...

2140386

...

Back