Ljuban Karan, analize, akcije, operacije, + lovacke price gratis...

Ljuban je vladar iz senke...
Duboka drzava srpska...

To što se vozi GSP-om je samo kamuflaza...
Covek upravlja globalnim procesima...ali incognito... :tajna:

...
Зезај се ти само али чуо сам да је Љубан успео да среди Су-ју трећи мандат.
Начуо сам да му се и Трамп обратио за помоћ да га доведе на власт поново. Љубанова реакција је била " ау брате докле више овакви неспособњаковићи. Докле морам да вас вадим из го.ана."
Не потцењуј Љубана.
 
Зезај се ти само али чуо сам да је Љубан успео да среди Су-ју трећи мандат.
Начуо сам да му се и Трамп обратио за помоћ да га доведе на власт поново. Љубанова реакција је била " ау брате докле више овакви неспособњаковићи. Докле морам да вас вадим из го.ана."
Не потцењуј Љубана.

Znao sam da je on iza toga svega..., ali nisam hteo da otkrivam...🤫

Iz pouzdanih izvora (u kafani Orašac kod Vuka...) sam cuo da on ustvari određuje i postavlja Generalne Sekretare UN i NATO...
Zato ne slucajno je sadasnji generalni sekretar NATO-a Beogradjanin Stoltenberg...a pre njega komsinica Kolinda...🤫

...
 
Ljuban uklonio Hrvoja.

1700593685757-kurir-460x0.jpg

1700593679403-alo-460x0.jpg
 
...

Za nas miran san tu je Ljuban Karan
Ovde cemo pratiti sve njegove analize, zakljucke, price o tajnim operacijama koje to vise nisu i sl.

A u delu "lovacke price" cemo mi forumasi kao prisecati se zajednickih tajnih operacija (izmisljati) sa Ljubanom...
Ono kao "Ej kad se setim Ljuban i ja upali u UČK bazu u Albaniji...preruseni u dimnjacare..."
Ili npr "Eeee, kad smo Ljuban i ja muvali neke zenske na Adi u leto 1978." ..."


Dakle ovde ce biti kao neki Fan klab Ljuban!
Sa motom - Tajni agent Ljuban jedan od nas! :mafijas:

Krenimo od friskih naslova...

"IZ STRAHA DA NE UMREMO, PROPUSTILI SMO ŠANSU! REKLI SMO: POHAPSILI SMO TERORISTE, ALI..." KARAN OTKRIO DETALJE IZ AKCIJE 90-IH

https://www.kurir.rs/tv/video/53709...krio-detalje-iz-akcije-90-ih?amtv_type=newest


...
Ah, Ljuban Karan, tajni čuvar noći,U analizama svojim svetla nam budi oči.Na tragu terorista, u akcijama hrabar,Otkriva nam tajne iz prošlih godina stvar.

S njim smo bili u Albaniji, u dimnjacama skriveni,Izmislili avanture, u mašti smo živeli.Na Adi Ciganliji, '78. godine ljubav je cvetala,S Ljubanom u društvu, svaka priča postajala bajka.

Fan klub Ljubanova, tajni agent naš,Uživamo u pričama, pratimo svaki njegov glas.Friski naslovi, uzbuđenje raste,Ljuban Karan, junak naše svakodnevice, k'o dašak prošlih vekova praste.
 
#србија #биа #вба Контраобавештајне активности српских служби у периоду новембар 2023-фебруар 2024.године
▪️20.новембар - удар на агентуру 🇭🇷 хрватске обавештајне службе у хрватском дипломатско-конзуларном представништву у Београду. Раскринкан први секретар Амбасаде Републике Хрватске у Србији, Хрвоје Шнајдер, након чега је дотични проглашен персоном нон грата.
** активност Шнајдера усмерена на шпијунирање и врбовање за сарадњу са хрватском обавештајном службом.
▪️4.децембар - удар на инсталацију 🇧🇬 бугарске обавештајне службе. Ухапшено једно лице у Босилеграду.
** активност ћелије: прикупљање обавештајних података о јединицама Војске Србије на југу и истоку Србије и њихова достава у централу у Софији за шта је следила новчана надокнада. Фокус усмерен пре свега на организацију, састав и опремљеност 4.бригаде КОВ-а укључујући и гарнизоне уз бугарску границу.
▪️12.јануар - удар на елементе 🇦🇱 шиптарске/албанске обавештајне службе која у коју су врбовани домаћи издајници. Ухапшено једно лице у Јагодини.
** активност ћелије: прикупљање обавештајних аудио/визулених података о јединицама Војске Србије које гравитирају ка административној линији ка КиМ (Рашка/Копаоник), укључујући и север Космета. Изградња обавештајне мреже. За новац продавао податке на територији КиМ и Северној Македонији. Заплењена опрема.
▪️ 24.јануар -продужетак акције од 12.јануара где је раскринкан још један члан 🇦🇱 шиптарске/албанске обавештајне службе која у коју су врбовани домаћи издајници. Ухапшено једно лице у Новом Пазару.
**активност ћелије: Прикупљање података од безбедносног интереса о јединицама Војске Србије у МУП-а РС на територији Рашке области, посебно уз административну линију са КиМ. Продавао податке за новчану надокнаду.
▪️12 фебруар - разбијена 4-члана обавештајно-субверзивна мрежа где су у спрези били агенти који су радили у једној страној компанији и државним органима Републике Србије. Група била добро организована (користила крипто-заштиту у комуникацији) Заплењена савремена опрема. Сви издајници који су лишени слободе имају српско држављанство.
** активност ћелије: прикупљање података о раду и функционисању државних органа и институција и појединих јавних предузећа, али и ресурса из система националне одбране Србије нарочито војних служби безбедности.

✖️ Биланс: за два месеца разбијене 4 обавештајно-субверзивне ћелије/групе које су организоване од стране регионалних непријатељских обавештајних служби (хрватска, албанска и бугарска). Ухапшено 7 а протерано 1 лице (Хрватска). Судећи по статистици, број ухапшених се из месеца у месец повећа у просеку за дупло (децембар-1, јануар-2, фебруар -4) што наговештава да ће следећи месеци бити још "берићетнији".
🎯 Лични став админа: за ова кривична дела против народа и државе потребно је реактивирати смртну казну / или изменити кривични законик где би се увела максимална казна затвора у трајању од 40 година.
🚀Борбени Ефективи

Amin

 
Poslednja izmena:
Сигуран сам да је и Друг Љубан као искусни обавештајац, учествовао у овој акцији.
Очекујем да следећа епизода Ћирилице код Мудрог Миломира буде посвећена овој одличној акцији наших обавештајаца, са Другом Љубаном као главним гостом.
 

Back
Top