pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.898
mirišim na bulgari hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
menja gumuGde je i šta radi Esad? Je l jede ćevape pitate li se
Ja sam blizu vidovoda i kod mene stalno puca ko nenormalno.
Ne znam da li ima veze s vodovodom, though
Pa ti probaj pa javiPitam se je l jede cijanid i zašto ne

Mogucnost veceg izbora nas cini idiotima koji ne znaju sta hoce.Sta mislite o Svarcovom paradoksu izbora, tj da nas mogucnost veceg broja izbora cini neodlucnijim jeri se bojimo da ne odaberemo pogresan, a i kad odaberemo stalno mislimo da smo mogli da odaberemo bolji
Presla si na neprijateljsku stranu!Što tako da mi poželiš![]()

Verovatno nosio jer ga boleo ******,bavio se pametnijim stvarimaJeri zato Stevo Dzobs nosio samo jednu odevnu kombinaciju citav zivot
Sačuvaj nas Bože slobodne voljeSta mislite o Svarcovom paradoksu izbora, tj da nas mogucnost veceg broja izbora cini neodlucnijim jeri se bojimo da ne odaberemo pogresan, a i kad odaberemo stalno mislimo da smo mogli da odaberemo bolji
Presla si na neprijateljsku stranu!
Taaaj brokoli.
![]()
To im je neka fora, i ona prevarantkinja je nosila jednu skromnu crnu kombinaciju, pokazivala je orman a on pun iste te kombinacije.Jeri zato Stevo Dzobs nosio samo jednu odevnu kombinaciju citav zivot
Verovatno nosio jer ga boleo ******,bavio se pametnijim stvarima
Pa da, ja to kažem za atraktivne ljude kad tešim ove neatraktivne dok zavide atraktivnimSta mislite o Svarcovom paradoksu izbora, tj da nas mogucnost veceg broja izbora cini neodlucnijim jeri se bojimo da ne odaberemo pogresan, a i kad odaberemo stalno mislimo da smo mogli da odaberemo bolji
Da, to se meni dešava U Idei OrganicSta mislite o Svarcovom paradoksu izbora, tj da nas mogucnost veceg broja izbora cini neodlucnijim jeri se bojimo da ne odaberemo pogresan, a i kad odaberemo stalno mislimo da smo mogli da odaberemo bolji
Pih,meni sutra pauza,dakle junece snicle na lovacki nacin,dakle zeleni kroketi,dakle pivoDa, ali ja sad imam snagu brokolija na svojoj strani, cijanid mi ne može ništa![]()
Sta mislite o Svarcovom paradoksu izbora, tj da nas mogucnost veceg broja izbora cini neodlucnijim jeri se bojimo da ne odaberemo pogresan, a i kad odaberemo stalno mislimo da smo mogli da odaberemo bolji