момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.965
Momo, šta misliš kada ćemo otvarati novu kafanu na psidži?
Pa nz, kad stigne do 20 soma valjda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Momo, šta misliš kada ćemo otvarati novu kafanu na psidži?
Primarno mi je to kako će da poboljša privredu zemlje, tj ekonomski program, iskreno ovo oko Kosova mi i nije primarna stvar. Da ima neki konkretan program i da ga se pridržava...Sta vam je primarno kad birate za koga cete da glasate? Odnos prema spoljnoj politici, drustveno uredjenje za koje se zalaze, ekonomija, njegova/njena politicka proslost ili nesto dvaestpeto?
Pa da, ali kaće da stigne?Pa nz, kad stigne do 20 soma valjda
Pa da, ali kaće da stigne?
Ako gledamo prošlost onda jedino da je nema.Sta vam je primarno kad birate za koga cete da glasate? Odnos prema spoljnoj politici, drustveno uredjenje za koje se zalaze, ekonomija, njegova/njena politicka proslost ili nesto dvaestpeto?

Otprilike za tri godine, je liPa nzm, nece skoro, nije to ljis
Nijednekoje krajiške pjesme volite
Nijedne
Koliki ste fan ajvara? Mi kao to deremo, ali da li volimo ajvar uopšte?
na moj naletiš je standardan ogovor na taj komentar
Otprilike za tri godine, je li
Mislila sam da je nazovemo kao pscyhosphere ako se tako piše. Znaš, ono iz detektivaOtprilike, kad nas vec budu uveliko razalovali
Više ništa, a spremao se običan ajvar i ljutenica s feferonimaA ljutenica, pinđur, lovačka il šta se već sprema u vašem kraju/porodici?
Mislila sam da je nazovemo kao pscyhosphere ako se tako piše. Znaš, ono iz detektiva
Volim, jos ako je ljut auhNijedne
Koliki ste fan ajvara? Mi kao to deremo, ali da li volimo ajvar uopšte?