Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 19.001
Продајеш повољно бакље за паљење 5Г базних станица.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам он је рекао на почетку пандемије да ће да купи шлепер сардина и да продаје по трипут већој цени, ја бих ипак рекла да је бизнис магТикси би му рекао да торентује и продаје копије филмова на пијаци.
Јербо Србија нема море, па сиротиља нема ђе да узме.Не знам он је рекао на почетку пандемије да ће да купи шлепер сардина и да продаје по трипут већој цени, ја бих ипак рекла да је бизнис маг

to su svi koji se s njim slažu i svi koji se sa njim raspravljajuNe odgovoriste mi ko se sve ubraja u Tiksijevu ekipu? Osim Dace, za njega znam
))))))))))Тешко је питање, јер на пример Керки му један дан тепа, а сутрадан га куне.Ne odgovoriste mi ko se sve ubraja u Tiksijevu ekipu? Osim Dace, za njega znam
Па мијаци сирмијуми црње и тако тоNe odgovoriste mi ko se sve ubraja u Tiksijevu ekipu? Osim Dace, za njega znam
to su svi koji se s njim slažu i svi koji se sa njim raspravljaju))))))))))
isti raccccccPa i vaso i ligament su *******i, ali verovatno ne i tiksijevci
podseti me malo na članak o nekom vidovnjaku koji je "lečio" žene seksom, još naplaćivao za tohttps://www.telegraf.rs/vesti/hroni...Vf1Xxa3G6_tRA-jhd1QfM9uc9XTSS1odUbhAPPubeHlTU
Mene je baš ovaj lik o kom pišu startovao tačno 4 puta. Prvi put pre 5 godina i još uvek jaše.
Пази, нисам кликнула али кладим се да јој је живот уништило то што је енормно глупа, рецимоpodseti me malo na članak o nekom vidovnjaku koji je "lečio" žene seksom, još naplaćivao za to
https://www.kurir.rs/zabava/zena/24...e-kojoj-je-beogradski-vidovnjak-unistio-zivot
stolar valjda, više grupa mišića mu pogađaju vežbešta mislite ko je jači moler stolar ili plamber
nem pojma, crko sam za 6 sati krečenja ko za 12 sati u radionicistolar valjda, više grupa mišića mu pogađaju vežbe
Uvek ce biti ovaca, al nekako ne mogu da krivim toliko tog sto je bio glup,Пази, нисам кликнула али кладим се да јој је живот уништило то што је енормно глупа, рецимо
E saću da vas prešišam, ovo mi je nova šansa

svi moleri koje sam imao su bili uglavnom majušni, možda i predrasuda na osnovu toganem pojma, crko sam za 6 sati krečenja ko za 12 sati u radionici