LjiS igra istine IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mrzim...rekoh malopre...imam extra zubarku...takvu ruku ima da mi radi bez anestezije...nek joj Bog da zdravlja!

imas kvar na kecu? :lol:

ha,ha:lol:
powremeno me boli desni deo wilice,cak mi je zubar rekao da werowatno skrugucem u snu i smanjujem gledj il sta god,ako bude trebalo da ce mi snimati.
plus ako me i dalje bude bolela 6ca(koju su dawno radili)da ce wideti,plus zadnji put kad sam bila kod zubara radio mi desni z a ja posle trazila malo lewi da mi smanji da bi mi se ok naslanjali,al sad mislim da mi se zbog toga i stiskanja wilice donji prednji kriwe,plus sto sa desne str mislim da cesem zubom obraz u sv sl osecam to,i ko da mi je desni deo napregnut i rekose da zovem u pon da zakazem,i mrzim zubare,i jednom su mi bukvalno sat wremena radili zub,bila neka mlada na praksi pa plus pozvala kolege kad nije wise znala šta,i zamisli 4 zene ti bulje u usta,isto sam imala jos jednu 'uziwanciju' kad je neka njihova zub na swakih 5 min prekidala bolno busenje da me pita da li boli,usput jeziwo pewuseci,na kraju me je jos jedwa bolelo i rekla sam swe ok zatwaraj i otisla placuci:lol:muka mi je wise od doktora,i od swih ljudi i swega,
i bole me kuki sto mi je poruka 4km i zvucim ko ludak sad mi je lakse kad se izjadam..

tema:kako ste danas?:lol:
ko je najludji forumas?

spavao sam,naravno sam spavao
ko zna,možda sam i nakkurcu spavao i u nekom jendeku,samo sto se ne sećam
i jahao sam bezuspešno
i bojim se zubara,ali imam razradjen sistem za to,pa mi nije greda
jel hoce neko od vas da mu ja dam da jaše konja debela?
mrzim vas:lol:

- - - - - - - - - -

hahaaaa,vid ovaj,pa sta radis kad nejdeš da kampujes,brukoooo?:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back