LjiS igra istine III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jednom rukom salvetom držim masnu pitu, drugom miša kompjuterskoga
propratim pogledom ovlaš da vim dokle sam stigo s grizenjem i da osmotrim i isplaniram ugao sledećeg griza, kad utom shvatih bolnu činjenicu da pola salvete nema

jel vam se desilo da ste ne primećujući pojeli parče papira kojim ste držali svoje jelda jestivo i šta vaša saznanja kažu o celulozi prisutnoj u želudu, tj. jel može da se ima nekih problema zbog toga?

jednom rukom salvetom držim masnu pitu, drugom miša kompjuterskoga
propratim pogledom ovlaš da vim dokle sam stigo s grizenjem i da osmotrim i isplaniram ugao sledećeg griza, kad utom shvatih bolnu činjenicu da pola salvete nema

jel vam se desilo da ste ne primećujući pojeli parče papira kojim ste držali svoje jelda jestivo i šta vaša saznanja kažu o celulozi prisutnoj u želudu, tj. jel može da se ima nekih problema zbog toga?

desilo se da ugrizem al osetim ukus uustima najgore je kad alufoliju ugrizes bljak ukus metala

vama?

e nisam imo tu čast...to mora da je bilo kad si jeo čokoladu...pošto pecivo neznam da pakuju u foliju

pa ovde kad uzmes kebab za poneti onda ti daju u foliju a i turskupiz ili kako se kaze lachmachun

- - - - - - - - - -

ja sam pojela foliju kad sam jela punjene palačinke :rumenko:
..
a komad papira sam pojela kad sam jela pljeskavicu, bio je mastan i nisam primetila :rumenko:
..
Volite li žene koje umaču hleb u jaje? :lol:

ja sam to isto radio, ma radim jos
molim i kad ih lize :lol:

vi?

leba u jaje ? :e to nisam vido....vido sam paradajz i leba, lubenicu i leba, al jajce i leba nisam...misim bljak
al ako je lepa, zgodna, svestrana ličnost širokih svetonazora, dobra u duši i sl - volim :heart:

a vi ?

ja volim to da vidim, prezirem tipove koji jedu svoja jaja viljuškom :lol:
mislim da je to isfoliranost i konzervativizam i u jelu i u krevetu :rumenko:
Mislite da ima istine u ovom što trabunjam ? :lol:

ja volim to da vidim, prezirem tipove koji jedu svoja jaja viljuškom :lol:
mislim da je to isfoliranost i konzervativizam i u jelu i u krevetu :rumenko:
Mislite da ima istine u ovom što trabunjam ? :lol:

to jedenje ne povezujem sa krevetom
mislim ako guta bananu i lize sladoled ne mora da znaci da nije konzervativna u krevetu :lol:

vi?

- - - - - - - - - -

u vlažnu vaginu da, ko i sva deca jel... u zapršku i ostale saftove ne

a vi ?

a u suvu ne?

da obuzavam da macem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back