Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
mislio sam na misli koje ti mislis da ja mislim o vama
pa ja nisam nikad palio prdez, nekom to zanimljivo meni nije
pa ja nisam nikad palio prdez, nekom to zanimljivo meni nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednom rukom salvetom držim masnu pitu, drugom miša kompjuterskoga
propratim pogledom ovlaš da vim dokle sam stigo s grizenjem i da osmotrim i isplaniram ugao sledećeg griza, kad utom shvatih bolnu činjenicu da pola salvete nema
jel vam se desilo da ste ne primećujući pojeli parče papira kojim ste držali svoje jelda jestivo i šta vaša saznanja kažu o celulozi prisutnoj u želudu, tj. jel može da se ima nekih problema zbog toga?
e nisam imo tu čast...to mora da je bilo kad si jeo čokoladu...pošto pecivo neznam da pakuju u foliju
e nisam imo tu čast...to mora da je bilo kad si jeo čokoladu...pošto pecivo neznam da pakuju u foliju
ja sam pojela foliju kad sam jela punjene palačinke![]()
..
a komad papira sam pojela kad sam jela pljeskavicu, bio je mastan i nisam primetila
..
Volite li žene koje umaču hleb u jaje?![]()
manijače...uživaš dok gledaš žene kako ližu hranu i imaš određene asocijacije![]()
leba u jaje ? :e to nisam vido....vido sam paradajz i leba, lubenicu i leba, al jajce i leba nisam...misim bljak
al ako je lepa, zgodna, svestrana ličnost širokih svetonazora, dobra u duši i sl - volim
a vi ?
ja volim to da vidim, prezirem tipove koji jedu svoja jaja viljuškom![]()
mislim da je to isfoliranost i konzervativizam i u jelu i u krevetu
Mislite da ima istine u ovom što trabunjam ?![]()
u vlažnu vaginu da, ko i sva deca jel... u zapršku i ostale saftove ne
a vi ?
I ja volim kad ih ližupa ovde kad uzmes kebab za poneti onda ti daju u foliju a i turskupiz ili kako se kaze lachmachun
- - - - - - - - - -
ja sam to isto radio, ma radim jos
molim i kad ih lize
vi?
u vlažnu vaginu da, ko i sva deca jel... u zapršku i ostale saftove ne
a vi ?
I ja volim kad ih ližu![]()
..
neke tako, eto
A jel' volite kad jaja onako drhte u tanjiru ili moraju da budu dobro ubivena?![]()
uvek u vlažnu sredinu treba takve stvari raditi
Ide vam to sa saftovima i sosovima od ruke?![]()
ne volim ubivena jaja
ide i te kako
vama ?
meni se sos uvek nekako upihtija
Kako vi sa tim sosom, mešate li da se ne zgrudva na tihoj vatri, ili odmah jak plamen, da što pre bude gotov?![]()
zavisi kolko sam gladan i na koji nacin hocu da se sladim
a nisu ni sve sose iste neke su za brzu konzumaciju druge za sporiju da se sladis i curi ti niz bradu, pa se i prilagodjavam
vi?
sa sosom kao sa ženom, lagano, strpljivo i polako, uz energično mešanje varjačom, s vremena na vreme čisto da ne zagori![]()
upotrebili nekad varjaču, osim za kuvanje?![]()
meni se sos uvek nekako upihtija
Kako vi sa tim sosom, mešate li da se ne zgrudva na tihoj vatri, ili odmah jak plamen, da što pre bude gotov?![]()
zato što mu muneš mast pa se mast stegne kad se oladi da ti kaže steva karapandža